hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #5355 Dátum: 11 júl 07, 11:01:04 » |
|
Nah arra én is kíváncsi vagyok, hogy milyen egy tanyasi buli. Elvégre nekünk is van egy tanyánk, de fogalmam sincs, hogy ott milyen bulit lehetne tartani. A pletykákat én is utálom, a mi városocskánk elég pletykás ráadásul és én se szoktam ám belőle kimaradni. -.-""
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #5356 Dátum: 11 júl 07, 11:07:40 » |
|
hanii hívj meg a tanyára és rendezek neked olyan bulit! Dani a te humorod számomra nem követhető. Igenis zavaros a szöveg. xP
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #5357 Dátum: 11 júl 07, 11:12:17 » |
|
Én értem a szöveget, csak a poént nem találom benne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #5358 Dátum: 11 júl 07, 11:22:01 » |
|
Külön poén nincs benne, csak azon röhögtem, hogy mekkora "neveletlen seggfejek alkotják a futárok és dispatcher-ek gárdáját".
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5359 Dátum: 11 júl 07, 11:33:42 » |
|
Sevanna igen róla van szó... De amúgy tényleg ez van.. Már nm sétálhat az ember végig az utcán egy lánnyal...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #5360 Dátum: 11 júl 07, 12:01:57 » |
|
(Gabesz VIP lettél? Már akkor nem is fogsz moderálni? ) Igen, ez így van, én tele vagyok fiú barátokkal is, hiszen a legtöbbjüknek van barátnője és nekem se ők tetszenek, tehát nincs semmi gond, viszont ha meglátnak minket együtt sétálgatni vagy fagyizni, akkor már másnap visszahallom, hogy mivan összejöttetek? Dobta miattad a csaját? -.-"" Nagyon idegesítő tud lenni. Oké, Sevanna gyere csak, ne felejtsd el a gumicsizmát, méteres néhány helyen a lótrágya.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5361 Dátum: 11 júl 07, 13:27:08 » |
|
Igen hanii vip lettem.. És igen.. Már nem fogok moderálni, de tegyük hozzá, hogy egy ideje már nem is nagyon moderáltam... Se időm se kedvem már ahhoz a lelki terrorhoz, amit modiként át kellett élnem! xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #5362 Dátum: 11 júl 07, 13:29:52 » |
|
Egy másik fórumon olvastam: "rendeltem pizzát egy zalaegerszegi étteremből a netpincer.hu-n keresztül. a korábbi rendelésemnél lehúztam őket az értékelésnél mert 90-100 percet kellett várni és hiába jelöltem be h nagy címlettel fizetek, a futárt megleptem vele és egy bazmeggel reagált rá. erre a mostani rendelésem leadása utána felhívott a dispatcher-ük és elkezdett kiabálni velem h minek rendelek tőlük ha lehúztam őket az interneten? hiába mondtam neki h viselkedjen, csak mondta tovább a magát emelt hangon, felháborodott hangnemben. aztán elegem lett és megmondtam neki h a rendelést elfelejthetik és leraktam. a korábbi rendelés értékelésénél bejelöltem h az étterem ne láthassa a nevem, de a netpincher.hu ügyfélszolgálata azt mondta a telefonban h nem volt bejelölve a box. érdekes... ennek ellenére panaszt tettem az étteremre náluk. pizza di casa a nevük egyébként. jó kaját csinálnak, csak lassúak és neveletlen seggfejek alkotják a futárok és dispatcher-ek gárdáját." Ezen röhögök már 10 perce. Hát ja, nem kell tőlük rendelni, azt csá. Amúgy én általába a Dr. Pizza 14-től v a Pizza Yo-tól rendelek. Amúgy jó mindkettő és gyorsan kihozzák és pontosak is Finom a kaja is.
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
bogcsiika
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
I never give up! That's my ninja way...
|
|
« Válasz #5363 Dátum: 11 júl 07, 14:15:17 » |
|
Sevanna, hát nem éppen volt kellemes, főleg, hogy a mamám el is hitte ezeket, és azóta is k*rváz engem... Egyébként, velem együtt 13 fő lesz.
hanii, olyan lesz ez a buli, hogy asztalok, padok és székek kikerülnek az udvarra, ott fogunk enni, piálni, vizipipázni és egyebek, a tanyába van 2 hatalmas hangfal, onnan üvölteni fog a zene, nem zavarunk vele senkit, és ha majd elfáradunk, akkor páran a tanyába alszanak, páran pedig sátorba, én és a barátom sátorozni fogunk. ^^ El nem tudom mondani, hogy mennyire várom. 2 héttel ezelőtt, ebből a bandából az egyik srácnak volt hasonló jellegű tanyabulija, az is nagyon jó volt. : )) Amúgy rátérve arra, hogy srácokkal lógsz, képzeld, nekem szinte csak fiúbarátaim vannak, és fogalmam sincs, hogy miért. A lányokkal nem is nagyon jövök ki jól, el vagyok velük meg minden, de nem bírnám a folytonos csajos találkozókat, estéket, stb. És igen, engem is kombinálnak, annak ellenére, hogy pár nap és 9 hónapja, hogy együtt vagyok a barátommal...
Rátérve arra, hogy városokban is megy a pletyka, van 1 igen vicces és szánalmas sztorim egyszerre. Pár évvel ezelőtt, (13 voltam) volt egy szilveszteri buli, lányokkal. Ők jóba voltak azzal a sráccal, akivel akkoriban kavartam, de aztán nem lett belőle semmi, és szilveszterkor találkoztak a lányokkal, így velem is. Az lett az este vége, hogy be vitt egy lépcsőházba, szinte egész éjjel smároltunk, majd azt mondta, hogy ha meg*jjazhat, akkor jár velem. :DDDDDDDD Akkori buta kislány fejemmel elgondolkoztam rajta, aztán rájöttem, hogy valószínűleg csak b*szni akarna, szóval nem... A srác bosszúból elkezdte rólam azt terjeszteni, hogy szőrös és büdös a p*nám. Ez miiiiiiii ?! :|:D:d:d::DDDDD
|
|
|
Naplózva
|
"Maradj egy éjszakát, és meggyűlölöd, maradj egy hetet, és megszereted, maradj tovább, és örökre itt ragadsz."
|
|
|
Pötyi
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #5364 Dátum: 11 júl 07, 17:31:13 » |
|
A pletykás embereknek eléggé jó fantáziájuk van kár, hogy nem inkább könyvírással foglalkoznak. Amúgy lehet sokan utálni fogtok, de ma ettem somlói galuskát és annyira, de annyira finom volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Azért a remény hal meg utoljára, mert ő a gyilkos.
|
|
« Válasz #5365 Dátum: 11 júl 07, 19:07:58 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Ami két mondatnál hosszabb, az hazugság.
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #5366 Dátum: 11 júl 07, 19:10:14 » |
|
Látom szkenner már nem volt a közelben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #5367 Dátum: 11 júl 07, 19:11:37 » |
|
Az tök jó lehet, bogcsii, főleg a barátoddal egy sátorban... Majd én is rendezek egy ilyet talán. Valamikor. xD Nahát erről van szó, miért ne lehetne egy lánynak fiú barátja? Épp én is ma délután sétálgattam a barátommal, aki fiú, holnap tuti msn-en téma leszek...-.- Jajj de nincs mit igazáán. Szívesen máskor is, csak idén már nem megyek sehova. De ígérem ha igen, kapsz még ilyeneket.^^ Jajj ez így van jól.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bogcsiika
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
I never give up! That's my ninja way...
|
|
« Válasz #5368 Dátum: 11 júl 07, 23:13:05 » |
|
hanii, mire gondolsz te? Miket nézel ki belőlem? xDDDDD Sose fogom megérteni, hogyha egyszer utálnak valakit, vagy azt mondják rá, hogy nem érdekli őket, akkor mégis miért nem ennek megfelelően viselkednek? Csak mert ez rohadtul gáz, és nem arra a személyre, akit utálnak, vagy nem érdekli őket, hanem azokra, akik ezt csinálják.
|
|
|
Naplózva
|
"Maradj egy éjszakát, és meggyűlölöd, maradj egy hetet, és megszereted, maradj tovább, és örökre itt ragadsz."
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #5369 Dátum: 11 júl 08, 08:13:01 » |
|
Milyen punnyadás van itt már jó pár napja. Mi történt emberek? :O nincs Masashi LOL Gabesz! Hát te? Feleslegesen gyászoltunk... Szerencsére engem rosszindulatúan nem hoztak össze senkivel. Nem vagyok elég szép hozzá... Csak egyszer pont a legjobb barátomról hitték azt a nálunk ifatalabb gimis lányok, hogy a pasim, mert állítólag mindig kettem sétálgattunk amíg vártuk a buszt. Mondjuk a triumvirátus harmadik tagját nem tudom, hogy nem vették észte mellettünk. Ma reggel 8kor vizsgáztam, és este már fél 10kor elmentem aludni, hogy kipihenjem magam, erre meg vagy 50szer felébredtem meg minden hülyeséget összeálmodtam. Még mindig depressziós vagyok az mp-m elvesztése miatt... Annyira hozzászoktam, hogy mindenhova magammal viszem, hogy most nagyon fura, hogy nincs... Közben elvertem a pénzem, hazafelé a buszra már nem is elég... Szerencsém, hogy holnap hazamehetek a barátnőmékkel kocsival... Seva... Most nem szép a hajam... Jobban jársz, ha nem látod... Max FBról leszedek valami régebbi képet vagy csak adok egy linket. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|