Sevanna
|
|
« Válasz #5325 Dátum: 11 júl 06, 10:44:27 » |
|
Halihó emberek! Mizumizumizu? Virágkarneválról halottam már természetesen, de még nem voltam sose. Anya debreceni születésű és mesélt róla, meg mindig nézi a TV-ben. A-chan részvétem, tök rossz hogy nem tudtad megvenni a Trónok harcát. Én nemsokára kivégzem az első kötetet és nagyon jó. *.* Remélem máshol megtalálod. Amúgy szerintem nem az a helyzet, hogy annyi könyvük van, hogy nem kell újat rendelni, hanem annyira kevés könyvet vesznek az emberek. Senki nem olvas semmit. Max ilyen Paolo Coelhot meg ilyeneket. >.< A duma topicot illetően Stance- nek van igaza. Chakra mondta nekem. Meg a tárhely miatt is törlik. Amúgy Rita én simán olvasgatnám. Én régen sokat olvastam vissza. Pl az a dumka topic ahol kezdődött a barátságunk jó lenne ha meglenne még. Meg miket lehetne röhögni a sok oltáson, amit Hiei tőled kapott. A keresés funkciót mondjuk tényleg tönkretenné. De biztos meg lehetne oldani. hanii üdv itt újra. Milyen volt Görögo.? Beállt már az államcsőd?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
USasuke
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #5326 Dátum: 11 júl 06, 11:02:50 » |
|
hali mindenki!:D else hiszem hogy egy hét után újra itt lehetek...elromlott a netem és már elvonási tüneteim voltak xDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #5327 Dátum: 11 júl 06, 11:05:18 » |
|
A duma topic azért kerül törlésre, mert CSAKXD nem csak a tárhely miatt, hanem mert ez a része a fórumnak egy csevegő, itt álltalában sok értelem nem áll. ne lassítsa az oldalt, és a sok hszvadás egy éven átt hiába dolgozzon:D
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #5328 Dátum: 11 júl 06, 11:15:16 » |
|
Nah omg majdnem 3 órámba tellett mire elolvastam ezt a 30 oldalt. xD Persze, csak azért, mert közben ki kellett pakolni, megteríteni, kiteregetni, a teraszt lesöpörni... Háát, egész jó volt, ez most egy új hely volt, ahová mentünk, a tengerpart kicsit messzebb van az apartmantól, mint tavaly volt egy másik üdülővárosban, de az a kis séta nem ártott. Még nincs semmilyen csőd, legalábbis ott ahol mi voltunk, nem nagyon látszódott. 1 órás sztrájk volt a határon odafelé, de állítólag (azt csiripelték a verebeim) hogy az itteni rádió 48 órás sztrájkot mondott be. Na ez nem így volt, de ki tudja, hogy később mi történt, mi épségben átjutottunk és ez volt a lényeg. Elmondhatom, hogy egész múlt héten nem barnultam semmit, az utsó két napon kapott le a nap. Ööö...azthiszem dióhéjban ennyi. Ja, egy jó tanács! Görög tengerparti afroamerikai árusokra ne nézzetek rá! xD Így visszaolvasva rengeteg mindent tudtam volna írni, de minden kiment a fejemből most, tehát mégse írok semmit.=) Ui: Boldog névnapot apának és a papának, illetve minden Csabának.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #5329 Dátum: 11 júl 06, 12:50:36 » |
|
Amúgy Rita én simán olvasgatnám. Én régen sokat olvastam vissza. Pl az a dumka topic ahol kezdődött a barátságunk jó lenne ha meglenne még. Meg miket lehetne röhögni a sok oltáson, amit Hiei tőled kapott. A keresés funkciót mondjuk tényleg tönkretenné. De biztos meg lehetne oldani. Ja meg a nők forradalmát, stb De rég is volt De én mást tuti nem olvasnék vissza, max azokat
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #5330 Dátum: 11 júl 06, 13:13:49 » |
|
Azok a régi szép idők... Nekem eddig elég szar a nyaram, vagy takaríthatok, vagy épp a telken pakolhatok téglát és maltert... De holnap haverral party http://www.youtube.com/watch?v=wmtbLy3enoY
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kletta
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
csodameséss
|
|
« Válasz #5331 Dátum: 11 júl 06, 15:04:25 » |
|
sziasztooook uuu gyerekeeeek barna és kék a hajam :DDDD nagyon nem kletta
|
|
|
Naplózva
|
memories last forever. <3
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #5332 Dátum: 11 júl 06, 15:35:01 » |
|
Kletta ezt nehéz elképzelni Tényleg nem Klettás. De amúgy több színű hajú lányok FTW!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #5333 Dátum: 11 júl 06, 15:45:29 » |
|
Mmm majd én is akarok melírt, 8. félévtől megengedik.*^.^* Én meg lilát fogok kérni.=3 Mondjuk barnába nem tudom hogy áll a lila, de nem érdekel, az a kedvenc színem. Kletta te eddig szőke voltál ha jól tudom, ugye? Mielőtt valaki félreértené, hajszínre gondoltam.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 06, 15:46:58 írta hanii »
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Kletta
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
csodameséss
|
|
« Válasz #5334 Dátum: 11 júl 06, 15:47:57 » |
|
uu na várjcsak rakok képet és meglátod h h hodit az uj kletta és nem nehéz elképzelni elég egyszerű és szerintem jó szar de az már részletkérdés mondjuk nekem minden színű haj jóláll ez a mázlim de amikor megláttam tegnap sírtam azért h hol a szép szőke hajacskám. aham eddig eléggé szőke voltam amugy nyugodtan mehet a lila csak előtt hidrogénezd le ahajad mert a barnára ugy fog a lila hajfesték, h ilyen fakó seszínű lila. ugyh hidrogénezd aztán fess rá vagy szőkítő porozz akkor iszoynat szép lila árnyalatokat lehet összehoznii na szooval a kép de ocska szar kép mert baránőm csinálta gyors xd: http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/264754_1664021060252_1829036938_1113661_1597495_n.jpg
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 06, 15:57:08 írta Kletta »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #5335 Dátum: 11 júl 06, 15:51:54 » |
|
Rakj csak képet, kíváncsi lennék rá. De nehéz most ezt elképzelni. Bár azért a szőke a legjobb, szal egy idő után úgyis visszatérsz. Amúgy a legjobb bői frizurák alapja az hogy jó hosszú legyen, szőke alapszín, és abban más színek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #5336 Dátum: 11 júl 06, 15:52:20 » |
|
Köszi a tippet, de lehet hogy ez meghaladja a képességeim és inkább a fodrászra bízom. De ha a család tiltakozni fog, és nem engedi hogy megcsináltassam, akkor kénytelen leszek titokban a fürdőszobában, tehát jól fog még jönni a tanácsod. Biztos csini vagy barnán is, ha minden hajszín jóláll.^^ Várjuk a képet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kletta
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
csodameséss
|
|
« Válasz #5337 Dátum: 11 júl 06, 16:01:26 » |
|
hát figyelj én nem tudom hol laksz de elmegyek doa és megcsinálom neked msotanába ugyis olyan utazgatós kedvemben vagyok mindenhova utazgatok látogatni uuu aes elfelejtettem h nem duplapostolunk bocsii éés kép az előző üzimbe de akk berakom ide is http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/264754_1664021060252_1829036938_1113661_1597495_n.jpgamugy az egész alja kék de hát elöről nem látszik :S
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 06, 16:05:44 írta Kletta »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #5338 Dátum: 11 júl 06, 16:05:23 » |
|
Kitöröltem a duplát. Am jó kép. Hanii Kletta oylan utazós hogfy tényleg elmegy hozzád. tavaly nyáron is elég sokat mászkáltál.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kletta
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
csodameséss
|
|
« Válasz #5339 Dátum: 11 júl 06, 16:09:16 » |
|
oh idén még nem junius 10.-e körül voltam 5napot pesten akkor tegnap este mentem fel pestre de ma reggel vissza is jöttem akkor szombaton megyek siófokra taio cruzra akkor voltam szombathelyen 1 hetet májusba meg baján 4x hétvégén 2 napot szerintem botrányos de azért jol áll
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|