samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #5145 Dátum: 11 jún 29, 19:46:34 » |
|
Én is szeretem a két takarós módszert, egy, ami a lábamtól egészen derekamig van és a másik, ami deréktól egészen nyakig takar és a két takaró közt, olyan jó, hogy takarja a kezeimet is
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #5146 Dátum: 11 jún 29, 19:49:32 » |
|
Mhhh... ezek szerint meghalt az apud?... hát részvétem, az enyém még él (de rohadtul idegesítő ezért sokszor küldöm a halálba)! Nekem nagymamám volt olyan aki helyben lakott, hogy várta hogy megszülessek hogy majd engem is agyon félt meg vigyázz, mint bátyámékat.. még cuki kis baba ruhát is vett nekem, de sajnos a születésem elött két hónappal (augusztusban) meghalt, elvitte a rák!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #5147 Dátum: 11 jún 29, 19:54:55 » |
|
Morause: részvétem... UMasashi: mi van ott a takaró helyett?
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #5148 Dátum: 11 jún 29, 20:16:51 » |
|
Megint elárultad magad... ! De neked samdav elárulom hogy azt hiszi annyira fangirl hogy takaró helyett ottvan neki idézem az aláírásból: "Kabuto/Kabuchimaru Zetsu Madara Suigetsu Orochimaru Kisame Kakuzu Hidan Killer Bee" és huncutkodik velük... így már értem hogy mért csak olyan karakterek fun girlje vagy amik csak kanok (lehet hogy te ilyen szukás vagy akkor? ) Amúgy meg semmi gond ezzel... én egyszer álmodtam magam bele a narutó világába úgy hogy közben többet értem mint narutó... mármint ezerszer jobb képességeim voltak és még tobit full extrán vágtam volna haza pár perc alatt!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 29, 20:17:33 írta Morause »
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #5149 Dátum: 11 jún 29, 20:29:41 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #5150 Dátum: 11 jún 29, 20:36:06 » |
|
Akkor csak óvatosan, még végén "fürge ujjak 5 perce" lesz arra fele! (najóó|nem) De legalább nem szégyelled, amit bizony picikét becsülök... mondjuk múltkor facebookon beszélek osztálytársammal (lány) és éppen beszélgettünk arról hogy nem vettem észre hogy a másik osztálytársunkkal "bimbódzik a kapcsolatuk-e".. hát mondom igazából ég és föld mind kettő, ezért nem figyeltem fel, és akkor elkezdi sorolni hány alkalom volt hogy össze jöjjenek azt a végén elkezdi nekem ecsetelni hogy volt a menstruációja ami miatt nem mehetett vele bulizni, és még azt is leírta hogy mit érzett (mármint menstruáció közben)! Mondom köszike, egy élmény volt elolvasni hogy menstruálsz!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 29, 20:38:19 írta Morause »
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #5151 Dátum: 11 jún 29, 21:59:16 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 29, 22:01:49 írta Morause »
|
Naplózva
|
|
|
|
bogcsiika
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
I never give up! That's my ninja way...
|
|
« Válasz #5152 Dátum: 11 jún 29, 22:25:37 » |
|
Utálok nyáron beteg lenni. Megfogadtam, hogy péntek estére meggyógyulok, szóval challenge accepted. Így is tudatosan küzdök ellenne, ha elhagynám, már rég lázas lennék, stb.
|
|
|
Naplózva
|
"Maradj egy éjszakát, és meggyűlölöd, maradj egy hetet, és megszereted, maradj tovább, és örökre itt ragadsz."
|
|
|
bogcsiika
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #5153 Dátum: 11 jún 29, 22:30:12 » |
|
Nem akarok gusztustalan lenni, szóval maradjunk annyiba, hogy rohadtul felfáztam. De reggelhez képest sokkal, de sokkal jobban vagyok. ^^
Nem duplaposzt!
Moderátor
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 30, 10:17:56 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
"Maradj egy éjszakát, és meggyűlölöd, maradj egy hetet, és megszereted, maradj tovább, és örökre itt ragadsz."
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #5154 Dátum: 11 jún 29, 22:37:08 » |
|
Na hajrá jobbulást kívánok! Hacsak felfáztál a reggelre biztos jobban leszel!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #5155 Dátum: 11 jún 29, 22:45:23 » |
|
Ez az alap... hiszen így kerek a világ!! A versben vhogy így szerepel hogy: Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek, de mivel a föld ovális jól lesz nekünk a metál is! (mondjuk ez nem tudom hogy jön ide, de eszembe jutott és úgy érzem hogy kell ) Nem duplaposzt!
Moderátor
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 30, 10:18:42 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
bogcsiika
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #5156 Dátum: 11 jún 29, 22:47:35 » |
|
Hahaha, amíg a világ kerek, mindig lesznek rockerek. De mivel a föld ovális, így megteszi a metál is. xDDDDDDDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #5157 Dátum: 11 jún 30, 06:08:03 » |
|
A Föld nem ovális, hanem geoid alakú, vagy forgási ellipszoid.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #5158 Dátum: 11 jún 30, 08:47:26 » |
|
Most tudtam meg, hogy spontánnyaralásra megy a család. Pakolunk és indununk is, majd valamikor vasárnap jövünk..., vagy nem. Addig is legyetek nagyon rosszak!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5159 Dátum: 11 jún 30, 09:20:31 » |
|
Az ujjak nem érnek semmit.... Ellenben.... ... És Jupii, megint eljött a kedvenc napszakom amikor is bebújhatok az ágyikómba és... Mh... A többit tudjátok ( hisz leírtam) ... ... De, legalább a "takaróm" és az álmom kiengesztelt.... Ugye most én gondolok rosszra?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|