bogcsiika
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
I never give up! That's my ninja way...
|
|
« Válasz #4875 Dátum: 11 jún 22, 16:27:11 » |
|
Nekem is közel lakik a mamám, csak mivel gonosz, nem engedi meg az ilyet, mert hogy tönkretesszük a füvét . Ha a hsz-ed van időd szerkesztgetni, akkor először a helyesírásod tedd rendbe! Köszönöm! Moderátor
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 22, 19:38:28 írta Gabesz »
|
Naplózva
|
"Maradj egy éjszakát, és meggyűlölöd, maradj egy hetet, és megszereted, maradj tovább, és örökre itt ragadsz."
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #4876 Dátum: 11 jún 22, 18:59:20 » |
|
De igen, Madara gonosz, és Tobi a király. ^^ Én meg hétfőtől számítva nem leszek több mint 1 hétig. Görögország. Aztán nálunk is lesz medence, nem túl nagy, de felfrissülésre elég.^^
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #4877 Dátum: 11 jún 22, 19:24:47 » |
|
Köszi szépen!^^ Biztos ki fogod bírni, koncentrálj rá néhány más dologra, és tuti elfelejted a fórumot 2 napig, és nem is fog hiányozni. Észre se veszed, hogy nem gépezel. xD Azt nem tudom hogy, de nálam bejött, amikor RuneScape mániám volt.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
bogcsiika
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #4878 Dátum: 11 jún 22, 22:01:25 » |
|
Gabesz, egész eddig így írtam, hogy nem használtam nagy betűt és írásjeleket elhagytam, hogy hogy csak most szólsz? o.O
|
|
|
Naplózva
|
"Maradj egy éjszakát, és meggyűlölöd, maradj egy hetet, és megszereted, maradj tovább, és örökre itt ragadsz."
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #4879 Dátum: 11 jún 23, 08:14:03 » |
|
Tednap voltam kórházban (szokásos vizgálatok) és egy kisbaba mellettem oly hangosan nevetett, hogy szinte már idegesítő volt. Normális babák a kórházban sírni szoktak, nem nevetni. Henike: Átvedlettünk Medusa-fanná? Medusa király.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #4880 Dátum: 11 jún 23, 10:27:00 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4881 Dátum: 11 jún 23, 10:39:13 » |
|
Hírérték én így szeretlek xD Egyszerűen imádom az ilyen cikkeket, de tényleg <3
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Beatreex
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
"Én önmagamban egy fordított dimenzió vagyok."
|
|
« Válasz #4882 Dátum: 11 jún 23, 10:44:31 » |
|
Neee, most összedőlt a vilááááág.... De most komolyan, ez már röhejes hogy manapság mi számít "hírnek". Én ennél egy sokkal izgalmasabb hírrel tudok szolgálni: ma reggel vettem észre, hogy a kutyaház oldalából gombák nőnek ki!! Hát komolyan, ilyet még nem láttam! Helyesírási hibát már láttam, de kutyaházból kinövő gombát még nem!
|
|
|
Naplózva
|
"Az emberek könnyebben bocsátanak meg annak, aki téved, mint annak, akinek igaza van." Joanne Kathleen Rowling
"My dad always says be nice to the people on the way up because you’ll need them on the way down." Colin Morgan
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #4883 Dátum: 11 jún 23, 10:53:12 » |
|
Biztos van, különben nem lennének ilyen hírek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #4884 Dátum: 11 jún 23, 10:54:32 » |
|
Szegény angolok, válságban van a gazdaságuk, most meg még ez is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4885 Dátum: 11 jún 23, 10:55:39 » |
|
bogcsiika mert olyan sűrűn moderálok, és most szakadt el a cérna, hogy alig bírom kiolvasni az írásod a szerkesztés miatt!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bogcsiika
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #4886 Dátum: 11 jún 23, 11:20:11 » |
|
Ok, akkor nem csinálom, mindegy, elnézést kérek.
Valami nagyon nincsen rendben. Félek, hogy mi lesz ebből... : /
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #4887 Dátum: 11 jún 23, 16:27:50 » |
|
Sziasztok Emberek végre érett lettem holnap kapom kézhez a bizimet El se hiszem hogy ez is megtörtént végre
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4888 Dátum: 11 jún 23, 16:54:20 » |
|
De... Na... Mindenki követ el hibákat ne hogy már ez legyen a világ vége. ... Egy szót sem szóltam volna, ha nem lett volna 8-as betűméretre levéve, és narancssárgára színezve a szöveg.. Miután kifolyt a szemem, az az álláspontom, hogy akinek van kedve, és ideje szerkeszteni a hsz-t, az a helytelenül írt szöveget is van ideje kijavítani... Amúgy nem élsz te egy kicsit fantáziavilágban? Túl sokat fantáziálsz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #4889 Dátum: 11 jún 23, 16:55:32 » |
|
Amúgy is teljesen értelmetlen baromság a hszeket formázgatni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|