noemimi-chan
|
|
« Válasz #4770 Dátum: 11 jún 19, 11:26:32 » |
|
Nah és hogyment az éretségi? A bankettet nemkérdem az tuti atomjó volt
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #4771 Dátum: 11 jún 19, 11:51:20 » |
|
A bankett számomra a zabálásról szólt. Fél kiló petrezsejmes krumpli, egy rántott sajt, öt rántott hús, három adag savanyúkáposzta. A végére már kicsit megizzadtam, de a körülöttem ülők hangosan szurkoltak nekem, így muszály volt letuszkolni azt az utolsó falatot is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hiroto
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #4772 Dátum: 11 jún 19, 12:59:47 » |
|
Hát németem lett csak 4-es, amúgy 805-90 %-osak lettek többségben, kivéve az ematek, az csak 70 Igen a bankett jó volt, és hát az a finom mézes meggyes pálinka überelhetetlen volt Gman: nálunk is nagy adag kaját adtak, de én meg pár arc azért még rápróbálkoztunk még egyel
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pötyi
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #4773 Dátum: 11 jún 19, 13:38:15 » |
|
Pötyi: Szerintem nem vagy gyökér... Ellentétben állsz velem. Én aztán igen szép tömeg veszekedéseket tudok kiváltani de ezeket meg is bánom... Azért nem szeretném hogy pár oldallal visszább olvass oké? Különben is... Minden ember más, azt nem várhatod el hogy legyen egy ugyan olyan ember, mint te... Mert ilyen nem lesz. Ezt én is tudom nagyon jól, hogy nem vagyok az, de legtöbb ember, aki nem ismer, valami oknál fogva lenéz és elkönyvel annak. Mondjuk, nem nagyon tudnak izgatni mivel túl jól, ismerem magam ezért is vagyok sokak szerint egoista, de szerintem csak nagyon szeretem magam. Nyugi, ha ennyire szeretnéd, akkor nem olvasok vissza. Amúgy nem várok, el én senkitől semmit én csak azt szeretném, hogy a barát barátként viselkedjen, velem más idegen ember meg nemigen tud érdekelni kivéve, ha haver/barát ismerőse és jó arcnak tűnik, mert akkor általában kialakul egy újabb ismeretség.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hiroto
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #4774 Dátum: 11 jún 19, 14:29:30 » |
|
Itt is esik nem is kicsit, pedig meggyet akartam szedni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4775 Dátum: 11 jún 19, 14:33:56 » |
|
Én hétvégén fogok meggyet szedni, de inkább olyan 200kg-t mamámat ismerve.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #4776 Dátum: 11 jún 19, 14:37:04 » |
|
Én épp málnát eszek és az finomabb MUHAHAAAAAAAA Amúgy itt is esik -.-"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hiroto
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #4777 Dátum: 11 jún 19, 14:43:02 » |
|
Köszi Masashi, de majd holnap bepótolom. Meg majd aszalunk is meggyet, az meg majd mehet a pálinkába Megyes mézes pálinka, na az a tuti Morita: olyan nagy a gyümölcsös? Az esőt nagyn jó nézni, föleg ha nem szakad, csak éppen esik. Olyan megnyugtató.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4778 Dátum: 11 jún 19, 14:44:03 » |
|
Ah kikéne menni a konyhába vmi gyümölcs hátha akad idebenn... szerencsére reggel elvégeztem a tennivalóim most elég lustizni *-*, de így annyira nincs kedvem kimászni az ágyból hmm itt nem esik csak kicsit gáz az idő pedig ma egy kis fényképezéssel, fényképezkedéssel XDDD akartam elütni az időt
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #4779 Dátum: 11 jún 19, 14:45:18 » |
|
Nálunk meg éppen van málna, egres, meggy és cserenye is. Már készülnek a lekvárok, befőttek, pálinkák és szörpök. A maradékból meg süti lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4780 Dátum: 11 jún 19, 14:46:43 » |
|
Masashi: Nyugi a döglött patkány a legszelídebb fajta Noemimi- chan: Küldök virtuálisan, mert nekem meg itt rágják a fülem, h egyek még gyümölcsöt Mi kell? Sárgabarack, öszibarack, alma, cseresznye, ribizli, málna, eper? gman: jah itt is, most van a szezon úgy tünik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4781 Dátum: 11 jún 19, 14:51:08 » |
|
Zer0 jöhet mindeggyik *-* kérem nincs is jobb dolog mint a fini friss gyümi *-*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #4782 Dátum: 11 jún 19, 14:53:20 » |
|
Sok dolog jobb a gyümölcsnél. Pl: az internet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4783 Dátum: 11 jún 19, 15:11:02 » |
|
Masashi: Nálad a sok jó dolog gondolom Kakuzutól végig az akatsukisokon Madaráig tart noemimi-chan: átküldés befejezve (hidd e, finom volt, és nézd a jó oldalát, holnap reggel nem küldi meg a hasad ) gman: Ősi indián mondás: "Ha az összes gyümölcsöt elpusztítottátok, rájöttök, hogy nem lehet internetet enni."
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mach5
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4784 Dátum: 11 jún 19, 15:17:26 » |
|
Nem tudja valaki, hogy naruto shippuuden openingeket videóval,magyar felirattal, hol lehet letölteni vagy megnézni? Youtuben csak olyanokat találok ahol nincs magyar felirat rá, előre is köszönöm!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|