Én imádok enni, az egyik kedvenc tevékenységem.^^ Utána meg fél óra futás, hogy ledolgozzam...
Megvolt ma a ballagás, nem szúrtuk el a műsort, tök jó volt, csak annyira paráztunk az elején, hogy félpercenként sorölelést csináltunk meg egész végig egymás kezét fogtuk. Majd szép sorban elengedtük egymás kezét, én utolsónak mentem ki közülük, tehát vettem egy nagy levegőt, kiléptem, nem is néztem körbe, mert ha belenéztem volna a nagy tömegbe, elfelejtem azt a szöveget, amit épp akkor mondtam, és amit nagy nehézségek árán sikerült csak bemagolnom. Miután elmondtam, na akkor már belenéztem a tömegbe. A 8.-osok bevonulója nagyon szép volt! Meg a lufi eleresztés megható.
Jó sokan sírtak.^^ Aztán a barátnőmmel jópár 8.-os haverunknak adtunk ajándékot, örültem, hogy örültek neki.
A zászlóátvevés szívás volt, én eltévesztettem az elindulást, így amikor a bal lábammal kellett volna lépnem, a jobbal indultam, és nem tudtam normálisan kijavítani, ezért csetlés-botlás lett belőle a részemről. xD Ennyit rólam.
Nembaj, majd jövőre, ha mi ballagunk, ügyesebb leszek.
Lille: Te is Berzés vagy?
Az unokatesóm is odajár! (Ill. másodunokatesóm, csak mivel nincs unokatesóm, ezért őt hívom annak.) Most lesz majd az utsó éve.^^