^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #4260 Dátum: 11 jún 09, 14:28:21 » |
|
jédejó kicsiőrültHidanka*-* ja tiszta happy vagyok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4261 Dátum: 11 jún 09, 14:32:32 » |
|
na igen énis a mozgóképeket csípem jobban leszámítva hogy nekem nincs és csinálni sem tudok azon gondolkodom hogy be kéne tennem egy Suigetsus signature-t
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4262 Dátum: 11 jún 09, 14:37:14 » |
|
jajj hát én csak lopkodok mert csinálni nem tudok am én is a google szolgálatait vettem igénybe és találtam egy tetszetőset ^^ http://img.userbars.pl/134/26705.jpg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4263 Dátum: 11 jún 09, 14:42:57 » |
|
Vettem észre... Előre benyomtad magadnak. Gratu jól néz ki. Én meg épp azon gondolkodom mit csinálok a hétvégén, az már biztos hogy nagyanyámhoz megyek ebédelni vasárnap és pénzt keresek. nha mivan? átváltassz Kakuzu módba? kicsit beleszerkeztek az idézetbe és máris én nyertem persze csak addig amíg nem nézik az eredeti hszt. bár ha jól tudom előző hsz-t nem idézünk. most csak az illusztrálás kedvéért
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 09, 14:43:31 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4264 Dátum: 11 jún 09, 14:50:53 » |
|
Annyi hogy kitörlök belőle és ha ez oldalakkal később történik talán még poén is lenne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4265 Dátum: 11 jún 09, 15:16:19 » |
|
hjajj Flourral engem is kilehetne kergetni innen-onnan am én nem tok sok dolgok egyszerre csinálni pláne főzni meg gépezni nem már csak azért is mert különkülön talán a gépezés megy...de a főzés a receptek világa nekem kínai, ha meg a recept kínai akkor az koreai remélem lehet még követni ^^" am bocs h leléptem de elment az a jó drága ki prüntyőke net 9_9
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4266 Dátum: 11 jún 09, 15:24:11 » |
|
jájj most olvastam el egy versedet varázslatos még ha véres is néha kell vér meg dráma nem tom mióta lettem ilyen beteges alkat de... az viszont tény hogy a háborős filmek megviselnek :S a fantasyk nem, pedig azok között is akad véresebb . horrort meg nem nézek. vagyis olyan kaliberűeket mint az Átok(?) vagy A kör(?) szal én elvagyok a rajzfilmekkel is
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 09, 15:24:43 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #4267 Dátum: 11 jún 09, 15:26:00 » |
|
Ezt az "Előre benyomtad magadnak"-ot is félreértelmeztem. Ma megválasztottak zászlósnak. O.o Majd a ballagáson nekünk kell átvennünk még két 7.-essel a 8.-osoktól a zászlót. Olyan megtisztelve éreztem magam. A tanárnő azt mondta, hogy a tanáriban azon filóztak, hogy kik legyenek az idei 7.-es évfolyam zászlósai. És amikor mondta az igazgatónő, hogy egy szép és okos leányka kellene, aki igent mondana, a tanárnő rögtön rám gondolt. Jaaaj, annyira zavarba jöttem. xD És már ma gyakoroltuk a menetelést, de a két lány, azaz az egyik barátnőm meg én alig bírtunk akkorákat lépni, mint a középső fiú. Szóval még legalább egy jópárszor gyakorolni kell a menetelést. Könnyűnek hangzik, de amúgy nemaz. Mi meg ma törin filmeztünk. Valami jó filmet néztünk, már nem emlékszem a címére, majd ha eszembejut, szólok.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #4268 Dátum: 11 jún 09, 15:32:22 » |
|
Ezeknek kicsit elég yaois beütésük van. Én jobbszeretem őket csak úgy magukban látni.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4269 Dátum: 11 jún 09, 15:33:21 » |
|
jha igen én is haniival értek egyet, de mindenki azt szeretm amit akar. jó rem hamarosan leszel
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4270 Dátum: 11 jún 09, 15:38:31 » |
|
Hülye japcsik... Trinity Blood-ot nézek és az elején ugye Magyarországon járnak. Mutatnak egy sírt, amire nem Vitéz Laura, hanem Laura Vitéz van felírva... Az oké, hogy lehordják Budapestet, felgyújtják a Mátyás-templomot, de hogy még azt se tudják, hogy a nevünket pont gy írjuk mint ők...bosszantó... Van egy japán levelező társam... Hungary neki is folyamatosan Hungry, pedig vagy 10x kijavítottam...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bogcsiika
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
I never give up! That's my ninja way...
|
|
« Válasz #4271 Dátum: 11 jún 09, 16:00:14 » |
|
jaaaaaaaaj ezeket a yaoikat úgy utálom mi értelmük van, hogy azonos neműek ? : D (nem ítélem el az ilyet, de szerintem ebbe a témában felesleges .. )
|
|
|
Naplózva
|
"Maradj egy éjszakát, és meggyűlölöd, maradj egy hetet, és megszereted, maradj tovább, és örökre itt ragadsz."
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #4272 Dátum: 11 jún 09, 16:14:20 » |
|
Hát, ha ez így folytatódik, Hungary tényleg Hungry lesz.=/ http://hu.wikipedia.org/wiki/Jaoi -> itt le van írva, hogy miért is alakult ez ki, meghogy mi értelme van/volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4273 Dátum: 11 jún 09, 16:28:07 » |
|
hanii: beleolvasgattam és érdekes kis szöveg majd később alaposabban elolvasom. de most megyek egy kis kerti munka talán jót tesz. kicsit ideg vagy. :S csőő 300. oldal!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4274 Dátum: 11 jún 09, 17:51:26 » |
|
hmmm itt csak hideg van vihar nincs sokan bele sem gondolnak hogy mi a különbség az eső és a vihar között ezidáig énse de legalább tudtam melyik mi csakmerma esett az eső de nagyon délelőtt erre meg mondják hogy vihar van elméletileg a vihar az olyan hogy villámlás plusz dörgés meg eső az eső...nos az meg egyértelmű
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|