Dancsa
|
 |
« Válasz #2910 Dátum: 11 ápr 11, 21:31:13 » |
|
Komlón vagyok még mindig.
Miért, már mondtad?  Ma megkaptam a fizum:) nincs benne kasszahiány levonás!:D szerdán rákérdezek a hétvégi minuszkétezerre Tanuld meg: Vevők halmaz def szerint Ember x Hülyeség direkt szorzat axióma: v1,v2 eleme vevők v1>v2 <=> h1>h2 vevö halmaz egy elemén az (e,h) rendezett párt értjük, ahol e eleme Ember, h eleme Hülyeség v1, v2 eleme vevők esetén v1+v2=(e1+e2, h1*h2) azaz két vevő esetén a hülyeségük szorzódik:D ( minden hi>1) minden v1 eleme vevőkre lézetik v2 ( v2>v1 ) azaz minden vevőnél van hülyébb:D
-- dRown: menni fog.
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
 |
« Válasz #2912 Dátum: 11 ápr 11, 21:53:56 » |
|
Miért, már mondtad?  Valójában csak annyit írtam volna, hogy Komlón, de kellett a 4 szó.  Meg már melóztam a komlói tecsóban. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #2913 Dátum: 11 ápr 12, 06:20:36 » |
|
Jóreggelt. Gdat ez a vidi nem semmi. Nagyon megmondja a tutit.....
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn. 
|
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #2915 Dátum: 11 ápr 12, 13:36:14 » |
|
Hmm,nagyon köszönöm mindenkitől a bíztató szavakat  (A szűz témát pedig csak arra értettem,hogy az a horoszkópom  És azért nemfogok szűzen meghalni,mertha most túlélem,6 év múlva nevet fogok változtatni meg születési évet  )
|
|
|
Naplózva
|
Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
 |
« Válasz #2916 Dátum: 11 ápr 12, 13:54:40 » |
|
dRown sok szerencsét a műtéthez, én hiszem, hogy sikerülni fog 
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #2917 Dátum: 11 ápr 12, 15:02:50 » |
|
dRown: ha az utcámban lakó 8 éves kiscsávó túlélte, akkor ne már, hogy neked ne menjen!  És szólj valakinek, hogy a műtét után írja le a fejleményeket  Am népek! Már csak két és fél hét választ el egyeseket az érettségitől! 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 12, 17:07:13 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #2918 Dátum: 11 ápr 12, 17:35:06 » |
|
Köztük engem is. Éljen az előrehozott érettségi!  Ma volt az utolsó szóbeli oszt. vizsga, négy osztályból is le kellett tennem, hosszú volt, de megérte. 
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #2919 Dátum: 11 ápr 12, 17:41:41 » |
|
Lille, miből érettségizel? A korodból kiindulva max tízedikes lehetsz, ilyenkor a szünetre kellene készülni, nem érettségire!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2920 Dátum: 11 ápr 12, 17:47:06 » |
|
Angol.  Németből majd jövőre emelt szinten. Egyébként eltaláltad, kilencedikes vagyok. És a szünet már engem is nagyon vonz.. hosszú volt ez a mostani év. Nyelvvizsga, érettségi, versenyek.. De ha ezeken túlleszek, Hawaii, dizsi, napfény! 
|
|
|
Naplózva
|
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #2921 Dátum: 11 ápr 12, 17:53:24 » |
|
Jesszum Petya, tízedikben emelt!?  Na ilyenkor érzem magam ostoba semkinek. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
 |
« Válasz #2922 Dátum: 11 ápr 12, 17:54:18 » |
|
ÉS Lille, nem fordult meg a fejedben, hogy BF-fordító legyél?  ----------------------------- Én 10. ben anyanyelvit közelítő C2 üzleti angolt tettem. Pedig nem is vagyok olyan pro. Grat Lille ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 12, 17:54:59 írta Szanisz »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2923 Dátum: 11 ápr 12, 17:58:33 » |
|
Neked grat!  Nagyon szívesen fordítanék, csak az időmmel nehéz gazdálkodni, ebből a szempontból nagyon megbízhatatlan vagyok. A mindenféle délutáni foglalkozás és a barátaim rengeteg időt "elvesznek", és a hetirendem is állandóan változik. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #2924 Dátum: 11 ápr 12, 19:26:26 » |
|
Vágyakkozz inkább az időzítés után az sokkal jobb móka és kevés a női időzítő *-* (engem is mindenki lektornak nézett, pedig abszolút nem írok helyesen + diszlexia, diszgráfia.... nyelvekből meg abszolút hűlye vok  )... Am értségi... hát én így 12.ben megyek bedilizni tőle, de a magánéletemről azért se mondok le... már így is elég depresszív ésidegbajos vagyok xDDD még magamhoz képert is  ... hmmhmm főleg, hogy kémiatanárnőm nem ad esélyt mert túl kapkkodok, de mellette nem tud nyugodt maradni az ember... T_T Nemakarja valaki lehúzni a redőnyöm?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 12, 19:27:12 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
|