25 feb 24, 00:24:22 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 126 127 [128] 129 130 ... 902
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 8  (Megtekintve 1440794 alkalommal)
0 Felhasználó és 15 vendég van a témában
CsiziDani
Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Plüsscica karbantartó

« Válasz #1905 Dátum: 11 márc 03, 22:05:17 »

Nehéz egyet választani, de ha a telepátia olyan, mint az x-menes Xaviere vagy a heroesos Matt Parkmané akkor azt, ha nem akkor teleportálás. Bár a halhatatlanság is jónak ígérkezne, ha örök élet + fiatal test a kombináció.

Amúgy legdurvább tűs élményem amikor betört a fejem és egy bazi nagy tűvel adták az érzéstelenítőt, ami nem használt és 2 öltést szenvedtem végig úgy, hogy mindent éreztem. Micsoda szép emlékek...  ikszdé
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #1906 Dátum: 11 márc 03, 22:07:00 »

A halhatatlanság csakis akkor érdekel, ha továbbadható, itt egyértelműnek tűnt, hogy nem az, szóval fel sem merült bennem.

Nekem nem votl semmilyen tűs élményem, amit úgy kiemelnék, a legdurvább egy szerény ksi tetanusz volt.
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 03, 22:08:12 írta STM » Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #1907 Dátum: 11 márc 03, 22:12:49 »

Szerintem az a legrosszabb képesség -.- nagyonrossz lehet végignézni hogymindenki meghalt körülötted... és te meg az örök létben már nemtudnál mit kezdeni magaddal pfff szal igaza van STM-nek
am én nem verném nagydobra aképességem még a végén kisérletezni kezdenek rajtam pedig azt én akarok másokon X"D
ha cikkeket publikálnék is azt álnéven tenném ikszdé megugye az hogy gyorsan tanulok nem jelenti hogy okos vagyok, meg hogy mindenben igazam van
hisz pl. Stephen Hawking esetében is volt már rá példa hogy megcáfolta önmagát ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 03, 22:13:28 írta noemimi-chan » Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Lille17
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #1908 Dátum: 11 márc 03, 22:16:53 »

Még STM előző oldali megjegyzéséhez:
Annyi ember, köztük nagy gondolkodók is próbálták meg uralni a világot, és átformálni azt szájízük szerint. És nem jött össze egyszer sem. Mert ha az ember nagy nehézségek, kompromisszumok árán valamit kijavít, akkor a kompromisszumok viszik a következő problémához, és ez így megy tovább..
Én biztos vagyok benne, hogy senki sem tudná tökéletesre formálni a világot. Ideológiák lehetnek, de a megvalósítás mindig tragikus.(lásd kommunizmus)
Nem állítom azt, hogy húzd be füled-farkad, és ne tégy meg mindent amit tudsz a környezetedért. De a világ megváltására senki ne tegyen kísérleteket, Megváltás egyszer volt. Azután is jó sok bonyodalom származott belőle az emberek önzősége miatt.^^
De hogy ne csak offoljak. A halhatalanság egyedül elég szomorú lenne, meghal az összes ismerősöd, barátaid, és az összes ellenséged. Senkit nem ismersz majd, majd végre kialakítasz új kötelékeket, majd azokat is elvágja az élet. :/
Naplózva

A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)

~Tündérkeresztanyám: Nikkie~
 ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~
 ~Testvéreim: A-chan, Loah
 ~Mesterem: Ritli-sama~
 ~Tanítványom: hanii ~
STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #1909 Dátum: 11 márc 03, 22:30:08 »

Azok az emebrek csak megpróbálták ráerőltetni az akaratukat másokra. Volt egy ksie erejük, és pár követőjük, amivel erőszekkal tették amit. Ha diszkréten megváltozik ez-az, bizonyos nyílvánvalóan roszs döntéseket hirtelen visszavonank, és általában, sok helyütt megváltoztatunk ezt-azt az más. Ilyen hatalma sosem votl senkinek. Itt nincs szükség kompromisszumokra, vagy iylesmire....
Ez überel egy death note-ot, és tény, hoyg az is működött volna valamiylen szitnen, pedig az ehhez képest borzlamas valami.
Persze msáhogy is működik, nem anynira a világ erkölcsét formálja át... például lennének gyilkosok... csak kicsit löknék rajta erre-arra.
És hidd el, bárkiben összehozna ez egy szép kiválasztoptt érzetet, amit ugyan sokan elpazarolnának, avgy csak kellemetlen lenen nekik a teher, de meglenne, és nagyon sokan (köztük te is, hidd el) próbálkoznának.
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 03, 22:34:40 írta STM » Naplózva
DeX
Chuunin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #1910 Dátum: 11 márc 03, 22:34:58 »

Ha választhatnék akkor én is a gyors tanulás képességet vagy a teleportálást választanám.Ez a kettő a leg értelmesebb és a legjobban kihasználható a mindennapokban Nevet Legalább is nekm ezek azok amiket a legjoban kitudnék használni.
Naplózva

Lille17
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #1911 Dátum: 11 márc 03, 22:36:16 »

Igazad van, az emberek hite nagy erőt képvisel. Egy-két dolog megváltoztatása meg teljesen rendben van. Aki egyszer is rendesen szétnézett a környezetében, rájön a világ rengeteg problémájára. Mosolyog
De a legjobb a kis csendes sziget a saját törvényeiddel. Egy biztos pont. A Nyugalom. Biztonság.
De ha tényleg tudnék teleportálni.. húú.. a tanárok közül pár  a világ túlső felén találná magát.  Nevet

Az emberi életben az egyik legszebb dolog, hogy az apróságoknak, egy kedves gesztusnak, egy jó zenének, egy mosolynak is lehet örülni. Vagyis ebben a pillanatban ezt gondolom.  ikszdé

Naplózva

A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)

~Tündérkeresztanyám: Nikkie~
 ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~
 ~Testvéreim: A-chan, Loah
 ~Mesterem: Ritli-sama~
 ~Tanítványom: hanii ~
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1912 Dátum: 11 márc 03, 23:21:35 »

Ha képességválasztás akkor erőtereket létrehozni gondolatot olvasni tudást lemásolni mástól tárgyakat-magamat mozgatni(repülés). Szóval ilyen psziho-képességek. Zsír lenne
A hit legalább annyit tud ártani mint amennyit segíteni.....  2 élű kard...
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #1913 Dátum: 11 márc 03, 23:59:37 »

Képességválasztásnál legrégebbi álmom, a klónok Nevet Bárhol, bármikor, bármennyit magamból, aztán ha már nem kellenek, eltűnnének, és a hasznos infók (pl. tanulás helyett) csak úgy áramlanának az agyamba Nevet Tiszta Kage Bunshin xD
Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1914 Dátum: 11 márc 04, 13:03:26 »

Ez se rossz pláne hogy ma 3 helyen kéne lennem egyszerre este, Aquapark, valami buli, meg egy teázóXD Most döntsön az emberXD
Naplózva

Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #1915 Dátum: 11 márc 04, 13:25:56 »

Menj az aquaparkba bulizni és igyál teát. Nevet
Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1916 Dátum: 11 márc 04, 13:30:42 »

Na ja. De teázni megyek mert annál a lánynál van esélyem ikszdé. Az aquaparkba haverok hívtak, a buliba meg az még hosszabb történet hogy oda miért nem megyekXD
Naplózva

Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #1917 Dátum: 11 márc 04, 13:40:53 »

Sosem fognak tisztelni a nők ha így állsz hozzá a dolgokhoz...
Naplózva
Rikan
Elit Jounin
*

right now, it's girls' generation

« Válasz #1918 Dátum: 11 márc 04, 14:30:36 »

Képességből kettőt választanék: teleportálás, és a gyors tanulás felújított verziója: beteszed a könyvet a párna alá, és miközben alszol a tartalom szépen a fejedbe vándorol. De az idő megállítása sem lenne rossz *-* Főleg úgy, ha kiválaszthatnám azokat a személyeket / dolgokat amiket nem akarok, hogy megálljanak. El lennék az biztos  Nevet
Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #1919 Dátum: 11 márc 04, 14:37:06 »

Remélem, ezt te sem gondoltad komnoylan, Gdat....
de tudod mit? Van itt oylan lány, akinek problémát okozna, ha egy fiú lemondana valami msá programot, hogy vele találkozzon, és lenézné ezért?

Persze a legésszerűbb az lett volna, ha másik időpontot javasolsz, de ha már így alakult....
Naplózva
Oldalak: 1 ... 126 127 [128] 129 130 ... 902
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins