sunyi96
Chuunin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Rejtőzködő fórumozó
|
 |
« Válasz #1590 Dátum: 11 feb 21, 18:38:17 » |
|
^^: hogy drótot írtál,az lehet hogy baj lesz,de szerintem nem nagy baj,jó válasz lehet  .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
 |
« Válasz #1591 Dátum: 11 feb 21, 18:42:44 » |
|
100 éves a suli? Ez akkora nagy dolog? A miénk több mint 100 éves, mégse tesz le senki arról a 6 óráról... Főleg az a gáz, hogy 5:30-kor kelek, és a reggelim egy fél pohár kakaó :3 Ráadásul kedden kinti tesi lenne mert jönnek le csarnokba az ovisok, és kuksolhatunk az öltözőbe. Aztán mire vége a 6. órának mehetek is úszásra, hál égnek nem egyedül.
Amúgy én gitárra járok, azt hiszem meg említettem volt az egyik témában a tegnapi napon.
Japcsi-szmájli-chan, reméljük nem baj, hogy drótot írtál, és a tanár megkegyelmez neked. Nekem volt olyan, hogy a csiga reszelős nyelve helyett fűrészes nyelvet írtam, és megadta a feladatra a maximális 5 pontot xd
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Dancsa
|
 |
« Válasz #1592 Dátum: 11 feb 21, 18:45:18 » |
|
Az én sulim 356 éves, és nem érdekel... reggel hét óta itt vagyok és haza akarok menni:D
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #1593 Dátum: 11 feb 21, 19:16:43 » |
|
Hát kedves dancsa elég nagy szopcs az az egyetem xDDDDD Nekem meg tavaszi szünetemvan de jó nekem  ma tanulni akartam mivel 3hét és éretségi de lekötött az odaát (márc. 15. szlovák írásbeli...eldöntöttük, hogy kokárdába megyünk  ) am gyerekek addig örüljetek míg a max óraszámotok épp hogy megütia 6ot-7et
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #1594 Dátum: 11 feb 21, 19:17:01 » |
|
Remélem hogy nem, így is van egy vagy két négyesem :S De nem bírok tanulni, ha annyi madárka van az udvarunkon *-*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Akatsuki
Életművész
|
 |
« Válasz #1595 Dátum: 11 feb 21, 19:54:34 » |
|
Én csak fizikából vagyok ötös  Amúgy a vezeték és drót két külön dolog, ha én 1 éve nem vezetéket hanem drótot fogok most nem írnék ide  Amúgy pénteken volt a farsangi buláj. Tombolából idén 2DB-ot vettem és mindkettővel nyertem egyikkel Tanári zsebkönyvet (2008-2009-es tanév de tök üres) a másikkal rotringot. És ma a rajztanár látta a kezemben és megjegyezte hogy szerencsés vagyok, és ráadásul azt :bow:POÓR  tanár úr ajánlotta fel, így lépett 2 nap után a zsebkönyv jegyzetfüzetből ereklyévé. Holnap dedikáltatom!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
 |
« Válasz #1596 Dátum: 11 feb 21, 19:56:30 » |
|
A PTE-t 1367-ban alapították. Na ki nyert?  Tényleg Dancsa, még meg se mutattad az órarended.  Nekem elvileg hétfőtől szerdáig 7:45-18:00-ig benn kéne lennem. De nem vagyok mazochista állat, így természetesen nem teszem. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
 |
« Válasz #1597 Dátum: 11 feb 21, 20:04:19 » |
|
Ugyan már egyetemen csak napi átlag 3-4 óra van. Mit ijesztgetitek szegényeket?  Fumoku-chan, Ha a feladat elektronikai jellegű volt és nem fogadta el a drótot, akkor mond meg a tanárnak, hogy míg a vezeték utalhat pl műanyag csőre ami vízvezeték, addig a drót egy elektromos áram továbbítására alkalmas eszköz, vagyis kiválóan használható, mint elektromos vezeték. ui: Nem értem az Időkapun a poénokat.  Ez van ha nem néz az ember tévét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #1598 Dátum: 11 feb 21, 20:20:24 » |
|
Hát de ki mondta hogy az egyetemre gondolok xD spec ott van az idei ésa tavaji tanévem xD a gimiben az a móka hogyaz időd nagy részét feles töltelék órákon pocsékolod 
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #1599 Dátum: 11 feb 21, 21:29:07 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
 |
« Válasz #1600 Dátum: 11 feb 22, 14:52:21 » |
|
Az a *káromkodás helye* töri tanár megíratta velem a dolgozatot, amiről nem is tudtam, mert az előző 2 óráról hiányoztam, azt' még újat is vettek hozzá, és a kemény 8 feladatból tudtam 2-t. És akkor még pótoljak, és készüljek fel Hunyadiból csütörtökre és nem írja be az 1-est.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
 |
« Válasz #1601 Dátum: 11 feb 22, 15:41:29 » |
|
Hunyadi? Maradjál mán! Az könnyű!  Nyugi! Simán meg fogod tudni tanulni!  Én amúgy, ma Kémiából írtam. 5-ös!  (mindent tudtam!  ) Amúgy, tudjátok -e hogy, milyen madár lakik az atommag körül? Hát elektronhéj(a)  Őőő... Amúgy, most nagyon állat hangulatban vagyok! A mogyorós csoki felér nálam 1... hát nem tudom hogy a fűtől pörög-e be az ember vagy az alkoholtól, mert még egyiket sem próbáltam, minden esetre röhögve (szó szerint) ment ma iskolába minden.  Tényleg Rikan! Egyél mogyoróscsokit! Hátha te is beindulsz. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 22, 15:42:47 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #1602 Dátum: 11 feb 22, 15:49:34 » |
|
Szerintem állj le a mogyorós csokival legalább mára, de, ha teheted, akkor végleg. Rossz hatással van rád. 
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1603 Dátum: 11 feb 22, 16:26:18 » |
|
Pedig a Milkás mogyorós csokinak tényleg gyógyító és felpörgető hatása van.  Meg a fehér csokinak. . Meg a Bountynak, a marcpinos Tibinek, és a 90%os étcsokinak. 
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #1604 Dátum: 11 feb 22, 16:29:11 » |
|
...meg a kerek csokoládénak, a szögletes csokoládénak, a hosszú csokoládénak, a rövid csokoládénak, a gömbölyű csokoládénak, a lapos csokoládénak, a tömör csokoládénak, a lyukas csokoládénak, a csomagolt csokoládénak, a meztelen csokoládénak, az egész csokoládénak, a megkezdett csokoládénak, az édes csokoládénak, a keserű csokoládénak¸ a csöves csokoládénak, a mogyorós csokoládénak, a tejcsokoládénak, a likőrös csokoládénak, a tavalyi csokoládénak, az idei csokoládénak, és minden olyan csokoládénak amit csak készítenek a világon. u.i.: A meggyeset kivéve, az sz@r. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|