Hamano
Gennin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Perverz és Gonosz Dög..^^ <3
|
|
« Válasz #1290 Dátum: 11 feb 10, 17:45:34 » |
|
Néni, ugye tudja, hogy a valaki sír az nem gond. Néni se gondolja azt, hogy ez rossz dolog, új környezetbe lép csak és lesznek új ismerősei, de a régiekkel is lehet tartani a kapcsolatot. Akarat kérdése. am. sok sikert néni a továbbiakban akkor, ha le érettségizik. )
|
|
|
Naplózva
|
Life is short.Live while you can. Mindegy, milyen tehetséges vagy,egyedül nem változtathatod meg a világot!De pont ez az, ami szép benne!
|
|
|
Kletta
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
csodameséss
|
|
« Válasz #1291 Dátum: 11 feb 10, 19:14:07 » |
|
ittegyhamano. uristeeeeen te még élsz emberr?
|
|
|
Naplózva
|
memories last forever. <3
|
|
|
Hamano
Gennin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1292 Dátum: 11 feb 10, 19:17:50 » |
|
Jah, élek és virulok. :DD Igaz volt egykét betegségem(vér folyt a pofámból mert köhögtem) Még most is vmi tüdőbajom van, de nem nagyon érdekel, folyton köhögőrohamom van...
|
|
|
Naplózva
|
Life is short.Live while you can. Mindegy, milyen tehetséges vagy,egyedül nem változtathatod meg a világot!De pont ez az, ami szép benne!
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #1293 Dátum: 11 feb 10, 19:53:43 » |
|
Boldog szülinapot Hamano és mindenkinek akinek ma van!^^ Azért eszembe jutott.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #1294 Dátum: 11 feb 10, 20:02:29 » |
|
Ja! Boldog születésnapot! Hamano: Az durva! o.O STM: Magdianyus Powwaa!!!
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
eszti-san
Gennin
Nem elérhető
CsiziDani..It's YOU!!o.0
|
|
« Válasz #1295 Dátum: 11 feb 10, 20:06:42 » |
|
akkor már énis: Boldogat mindenkinek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #1296 Dátum: 11 feb 10, 20:10:25 » |
|
Nótata,Törpapa, Hami, Tréfi, Törpilla, Ügyi, Dulifuli, Okoskaaaa... jaaj, úgy a fülemben van Valaki nem tudja, hogyan kéne megoldani a kék sminket? Nagy mennyiségű kell, kézfejre és arcocskára, kábé 17 embernek, és lehetőleg gyorsan könnyen lemosható.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1297 Dátum: 11 feb 10, 20:14:53 » |
|
Isten éltessen, Hamano! Tényleg régen jártál már erre.. Zizinek mindenről Magdi anyus jut eszébe. Seprű bankai! Nálunk ma volt városi diáknap néhány elég érdekes produkcióval. Playbackről nyomott Britney Spears, Lady GaGa gitáron, "divatbemutató", hip-hop alig-alig való megmozdulással. Fuvoláztam barátnőmmel, de nem sírom vissza a közönséget. A helyi TeHetséggondozó, a "dombi egyetem" diákjai is megjelentek, és "érdemlésre méltó" megjegyzéseket tettek, amik egy idő után kissé zavaróvá váltak. xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 10, 20:16:03 írta Lille17 »
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
Hamano
Gennin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1298 Dátum: 11 feb 10, 20:39:05 » |
|
Köszönöm mindenkinek .^^ "Hami", de rég hallottam ezt. *--* am. kék smink, öhm..passz, pedig olyan okosnak éreztem magam 5mp-vel elöbb.:S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #1299 Dátum: 11 feb 10, 20:48:56 » |
|
Te legalább valamikor az életben okosnak érezted magad... Lássukcsak. Festék? Hát az nem könnyen lemosható. Szemfesték? Még ez lenne a legjobb, ha nem lenne olyan retek drága. Egyéb ötlet?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #1300 Dátum: 11 feb 10, 20:51:36 » |
|
Én tudok! Csináljatok úgy, mint a középkorban! A szőlőt (lehetőleg otellót) Lábbal tiporjátok ketté, aztán mikor olyan jól kijött a leve, fetrengjetek meg benne. Rakhattok esetleg áfonyát és szedret is bele! Na, de ez vicc volt! Szerintem, vegyetek arcfestéket, amikkel az ilyen bohócok kifestik az 5 éveseket a rendezvényeken. Esetleg, egy vedernyi kék smink. Sajnos jobbat nem tudok. Amúgy, milyen színű a törpike ha fojtogatják? Amúgy, a Seprű Bankait meg az egyéb Magdis Anyusosságokat, berakom majd az alámba. (ne kérdezd mikor )
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #1301 Dátum: 11 feb 10, 20:56:23 » |
|
Oké, hagyjuk a gyümölcsöket! Tanárúr ajánlotta, hogy előadás előtt menjünk be egy jeges kocsiba pucéran, ott szépen kékre fagyjuk magunkat, majd gyorsan be a színpadra. Kösz a tanácsot, de nem tom honnan lehet ilyen festékizét beszerezni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #1302 Dátum: 11 feb 10, 21:10:14 » |
|
Vannak iylen "kreatív" boltok midnenfelé, ott úgy tudom árulnak iylesmit is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #1303 Dátum: 11 feb 10, 21:19:19 » |
|
Mindenfelé, csak nem itt az Isten háta mögött.··. Na mindegy, megoldjuk valahogy. Jóéjt!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #1304 Dátum: 11 feb 11, 15:02:35 » |
|
Nótata,Törpapa, Hami, Tréfi, Törpilla, Ügyi, Dulifuli, Okoskaaaa... jaaj, úgy a fülemben van Valaki nem tudja, hogyan kéne megoldani a kék sminket? Nagy mennyiségű kell, kézfejre és arcocskára, kábé 17 embernek, és lehetőleg gyorsan könnyen lemosható. Ha már iskolában vagytok akkor alap, hogy kék krétapor, de ha ez nem jön be akkor ételfesték.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
|