Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
 |
« Válasz #1275 Dátum: 11 feb 09, 20:10:58 » |
|
Nálatok a tanár is beöltözik? Nekünk nincs ekkora szerencsénk. Eddigi iskoláim során a farsangi bulin soha nem öltözött be egyik tanár sem... Pedig külön meg is kértük, de hát akkor azt mondta, hogy milyen dolog már, ha egy tanár beöltözik. Amúgy tényleg jó ötlet Lille, sok sikert a megvalósításhoz OFF, vagy mégsem?: úr isten, mindjárt meglesz a 600 hsz... Észre sem vettem 
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #1276 Dátum: 11 feb 09, 20:14:25 » |
|
Igen, a mi ofink meg főleg egy vállalkozó szellemű férfi.  Tavaly pompomlány volt, mint már említettem.  De általában szórakozásból beöltöznek, csak úgy. Jófejek!  Hajrá Rikan, még 1 hsz!
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
 |
« Válasz #1277 Dátum: 11 feb 09, 20:23:01 » |
|
Ma voltam harmadik napja suliban, de már úgy érzem mintha több hete bejárnék. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #1278 Dátum: 11 feb 09, 20:24:52 » |
|
Nekem ne beszélj, új nyelvtan és irodalom tanár, a régi jó arc he3lyett, a hétfői laza tizenegyre járás elb@szva, nyolcra bemászunk, lyukas óra, és akinek úgy van idegennyelve, az amrad négyig... az új tanár amúgy egy dögunalmas, buta, begyepesedett nőci, aki minden hüyleség miatt unottan kötekedik.... ccc...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Akatsuki
Életművész
|
 |
« Válasz #1279 Dátum: 11 feb 09, 20:33:03 » |
|
Nekünk a is ilyen a magyartanárunk... Tanulj dogára, írj egy kb 4-5 oldalas olvasmánynaplót, és 28 feladatot csinálj meg hétfőről csütörtökre... az összes többi tanár egy hónapba nem ad ennyi órán kívüli feladatot egy hónapba (rajta kívül). Utáljuk azt a szemét madarat... lehet bagolyvadászat lesz...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #1280 Dátum: 11 feb 09, 20:46:42 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 09, 20:54:12 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
 |
« Válasz #1281 Dátum: 11 feb 09, 21:00:05 » |
|
Régi szép idők  Gao. Nekünk nagyon jó fej irodalom és nyelvtan tanárunk van. 10 órából 2-n ad házit, néha verset kell tanulni, és óra végén mindig mond valami tök jó viccet, olykor közben is. És olyan beszólásai vannak, amin az ember nem tud nem nevetni  Na megvan a 600 
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Akatsuki
Életművész
|
 |
« Válasz #1282 Dátum: 11 feb 09, 21:16:25 » |
|
nekünk meg rohadt nehéz 5-6 oldalas tz-ket ad, és közbe minden másrol pofázik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
 |
« Válasz #1283 Dátum: 11 feb 09, 22:44:12 » |
|
am dancsa ne a vevt hibáztasd arendszer rossz most hogy ne tanuljuk már meg minden vásárolt termék pontos nevét igy ok kenyér meg ilyenek de azért na xD
Persze hogy nem, de azért az a másik véglet, hogy foggalma sincs arról, hogy mit vett... 60 000 Ft-t egy vevő ma kifizetett 200, 300, 400, 500, 600 forintos utalványokkal de rendes volt a fickó, segített szétvállogatni címlet szerint, hogy gyorsabban le tudjam számolniXD Ma voltam harmadik napja suliban, de már úgy érzem mintha több hete bejárnék.  hmm nekem csak hétfőn fog kezdődni:D
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Hamano
Gennin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Perverz és Gonosz Dög..^^ <3
|
 |
« Válasz #1284 Dátum: 11 feb 10, 15:13:32 » |
|
Jaj, olyan rég vtam itt. O.o MEgint megjött a kedvem a fórumozáshoz!  ) What's up ppl? 
|
|
|
Naplózva
|
Life is short.Live while you can. Mindegy, milyen tehetséges vagy,egyedül nem változtathatod meg a világot!De pont ez az, ami szép benne!
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #1285 Dátum: 11 feb 10, 15:28:08 » |
|
Jééé egy kisfiucska Itt is happy birthdayt neked Ah máma tök jó napom volt tegnap végre megint erőt vettem magamon a tanuláshoz és ez olyan jó érzéssel tölt el (ráadásul holnap végre péntek utánna meg már csak 1 hét és tavaszi szünet  ) csak ne fájna annyira de annyira a torkom -.-" Ma poén volt fizikatanárbejelentette hogy kb március közepe tályt el fog dőlni milyen jegyünk lesz év végén O.o
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
 |
« Válasz #1286 Dátum: 11 feb 10, 16:04:21 » |
|
Heppi börsztdéj!:D Nálunk holnap lesz szívás a történelem. Tanárnő azt mondta, hogy úgy írunk dogát, amilyen kedve lesz. Tehát vagy holnap, vagy pedíg szerdán. Szal áhh... Félek a sok kérdéstől. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #1287 Dátum: 11 feb 10, 16:36:18 » |
|
Nem hiszem, hogy még követi a duma topicot vagy ilyesmi, de Isten éltesse Ritkát.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Hamano
Gennin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Perverz és Gonosz Dög..^^ <3
|
 |
« Válasz #1288 Dátum: 11 feb 10, 16:54:45 » |
|
Köszönöm néni.  hogy-hogy eszébe jutottam?  Kössz Dawe, én ma írtam Nyelvtan TZ-t, meg hnap felelek irodalom,töri,elektro...  húzós nap.  Edit.: jah am aki régebbről emlékszik még rám és emlékszik az arcomra a hajamra, na a hajam lelett vágvam szval már nem olyan. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 10, 17:01:28 írta Hamano »
|
Naplózva
|
Life is short.Live while you can. Mindegy, milyen tehetséges vagy,egyedül nem változtathatod meg a világot!De pont ez az, ami szép benne!
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #1289 Dátum: 11 feb 10, 17:42:34 » |
|
aaaaah most nézem a szalag tűzős DVDm olyan jó érzésem van aaaah olyan szép kíváncsi vok milyen lesz a ballagás fura ért ebben az osztájban egy csdomó sz*r dolog is de ilyenkor eszébe se jut az embernek aaaah van ilyen régi képes rész ami alat a Múlnak a gyermek évek szól és megkellett állapítanom hogy egy baromi jó szám és a fenébe hogy ilyen szépek ezek a "ballagásos számok" Nemakarok majd bőgni a ballagásomon és ugyvolt nem is fogok, de mér kell ezeknek ilyen ah de ah nak lenni -.-"
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
|