hiroto
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #9330 Dátum: 12 jan 10, 11:56:10 » |
|
Lilus: Nyelvesít? Mit? Nálunk már a kettesért is jár valamennyi.
A-chan: Egyetem? Te is? Na neeeee
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9331 Dátum: 12 jan 10, 12:07:09 » |
|
Jó reggelt! Nyelvesít... ? mi van vele? Az egy smile volt Tényleg? Wow. Nálunk csak 2,8as kreditindexért jár :"D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #9332 Dátum: 12 jan 10, 12:16:20 » |
|
Szia Lilus. Hmm... Közben Cart'-sama megjavította a harmadik nyelvesítős szmájlit is... Mi van? Nem nézed ki belőlem? Jól van ám...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9333 Dátum: 12 jan 10, 12:19:37 » |
|
Ha nem vagyok túl indiszkrét akkor melyik egyetemre jártok? -lehet hogy már mondtátok és elfelejtettem.. -
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #9334 Dátum: 12 jan 10, 13:07:38 » |
|
Én Corvinusra azon belül élelmiszer mérnök szakra... és itt 3as átlagtól van ösztöndíj ami miatt most rohadt mérges vagyok mert azt hittem a géptanom 3as lett erre neptunba 2est írtak be és nem értem mi van 65% 2es O.o
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9335 Dátum: 12 jan 10, 13:40:46 » |
|
Nálunk 30%tól szokott lenni a kettes mondjuk a tanár mindig úgy pontoz hogy 29%od lesz.... full idegesítő. :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hiroto
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #9336 Dátum: 12 jan 10, 13:42:54 » |
|
Óbuda gépészmérnök. Nyelvesít:P Liluska:P A-chan: nem néztem ki
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9337 Dátum: 12 jan 10, 13:44:47 » |
|
Akkor jól emlékeztem... azt mondják az nehéz egyetem és Nyelvesít Viszont most éhen halok úgyhogy kinyitom a hűtőt Jutsut fogok alkalmazni
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 10, 13:46:10 írta Lilus »
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #9338 Dátum: 12 jan 10, 13:52:29 » |
|
Én építészetre. ^^ Nálunk minden vizsga/teszt 50%-tól hatos (magyarul kettes).
Ezt most megjegyeztem hiroto... Amúgy ti is használtok AutoCad-et?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9339 Dátum: 12 jan 10, 14:04:38 » |
|
Húha akkor majd jönnek a szép épületek érdekes foglalkozás az is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hiroto
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #9340 Dátum: 12 jan 10, 14:27:41 » |
|
Lilus: Nem nehéz, csak eddig lusti voltam. Szép épületek? Hát rá merjük bízni? A-chan: Mit jegyeztél te meg? ÉS igen, majd kell jövőfélévtől azt is használni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9341 Dátum: 12 jan 10, 14:32:42 » |
|
Nálunk a matek része az nehéz sajnos a dolgoknak az infós rész az még elmegy... Na, azért én rá merem bízni AutoCad? Hírből ismerem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #9342 Dátum: 12 jan 10, 17:22:08 » |
|
Amúgy egy apró megjegyzés: szerintem egy csomó tárgyat a tanárok miatt utálunk Én egyáltalán nem. Szimplán a tárgy irritál. Én szerettem a régi tanáraim nagyrészét. 1-2 kivétel akadt azért.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #9343 Dátum: 12 jan 10, 17:26:18 » |
|
Velem van ilyesmi. Régi töri tanáromat ki nem állhattam így a történelmet se szerettem, pedig néha érdekelt. Alig lettem 3 félévkor vele, most meg csak ötösöket kapok. (Azért abba a hármasba talán beleszámít, hogy nem volt atlaszom, mivel év közben mentem át, és a könyvtárban nem volt, könyvesbolt meg nem volt a közelben, így minden órán jelenthettem a hiányt és szépen lassan gyűltek az egyesek. És akkor még én voltam lecseszve, hogy mégis, hogy képzelem én ezt? )
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #9344 Dátum: 12 jan 10, 17:35:52 » |
|
Nem lényeg. Elméletileg mi is a következő félévben fogjuk tanulni, de már egy éve elvárják tőlünk, hogy használjuk. Ebben hol a logika? Köszi Lilus, de nem biztos, hogy még rám kellene bízni. Majd pár év múlva. Gimiben kémiatanárnő volt az osztályfőnökünk. Bárminek mehetett volna, csak tanárnak nem, de ő pont annak ment. Semmi érzéke nincs a tanításhoz és úgy általában az emberekkel való foglalkozáshoz. Nála éppen megvolt a hármas, a nagy többségnek meg az ötös. (a többi magolt, én nem.) Miután elment szülni másik tanárt kaptunk. Nála ötösöm volt, a nagytöbbség szenvedett a kettesért. (összesen voltunk tizen) Úgyhogy igenis, tanárfüggő.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|