FireCat
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
JátszMacska
|
|
« Válasz #15 Dátum: 07 aug 15, 14:43:09 » |
|
emberek... az udon az valami kínai tésztakaja... ='D
|
|
|
Naplózva
|
mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #16 Dátum: 07 aug 15, 22:13:13 » |
|
Udon nekem sem jön be. Talán az egyetlen kari(Tobin kívül) akit utálok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tyukszem
Vendég
|
|
« Válasz #17 Dátum: 07 aug 16, 10:05:52 » |
|
..mit vársz egy 6 éves gyerektől sensei?... : nekem az tetszik mikor a Shipuuden 1ső 2 részében Tsunade nek mondja hogy ő lessz a hetedik hokage és mikor megkérdezik hogy mi lessz a hatodikkal akkor azt mondja hogy az Naruto nee chan lessz..... ....na meg azért valjuk be ..tényleg inkább 2. naruto mint hetedik hokage .... azon gondolkodtam mit csinál konoha hogyha már betelt a hegy arc szobrokkal...hova csinálják majd a következő hokagéét??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #18 Dátum: 07 aug 16, 11:38:45 » |
|
ööööö, ezen már én is gondolkoztam! Talán föld elemmel csinálnak, még sziklát! (Bár itt kezdünk off-gyanúsak lenni!)
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Tyukszem
Vendég
|
|
« Válasz #19 Dátum: 07 aug 17, 22:43:55 » |
|
Lehet de ahogy néztem: ha Narutu lessz a köv hokage (és nem csúszik be elé senki) akkor Konohamarué már ki sem fog férni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yupi
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Pein is Invincible
|
|
« Válasz #20 Dátum: 07 aug 22, 15:36:48 » |
|
És persze a Harmadik Hokage (Sarutobi sensei) a nagyapja és Sarutobi Asuma a nagybátyja.
ez így van de ki az apja???... 1ik barátom azt mondta.. vagy is úgy tudja, hogy Yondi... én is így gondolom... Ő is nagy rajongó.. tehát lehet h jól tudja Szerintetek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #21 Dátum: 07 szep 12, 21:27:36 » |
|
Yondi nem lehet Konohamaru apja, mert Yondi Naruto apja de ez már off
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #22 Dátum: 07 okt 07, 17:22:39 » |
|
nah bárki bármit mond, nekem ez a legellenszenvesebb csapat az egész Narutoban. Moegi egy cs*tri, Udonról inkább nem is kommentezek, Ebisu egyszerűen unszimpi, az egyetlen akit innen bírok, az Konohamaru.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tanist
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #23 Dátum: 07 okt 08, 15:28:54 » |
|
Na ja elég unszimpi összeállytás, báe Shippu elején viccesek voltak:D Meg az idegesítő hogy Konohamaru utűnozza Narutot nincsneek saját 5letei:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rei-kun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #24 Dátum: 07 nov 24, 18:42:27 » |
|
Érdekes összeállítás:) Remélem majd a viccesebb részekben lesz szerepük, mert harcolni nem tom őket elképzelni.
UI.: Régen láttam Ebisu orrát vérezni, ti?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Miku-chan
Vendég
|
|
« Válasz #25 Dátum: 07 nov 24, 19:51:08 » |
|
Pedig a Shippuuden elején már elég ninjás fejül volt. ??? Konkrétan olyan mint annó Narutoéknak. Jaj, én nagyon bírtam Konohamarut, mikor közölte, hogy ő lesz a hetedik Hokage, erre Tsunade: na és mi van a hatodikkal? Hát az Naruto-nichan lesz! Az annnyira aranyos volt! Komolyan azon kijelentésen én 100%-ig elkönyveltem magamban, hogy na igen, valahol Konohamaru is felnőtt. Moegie meg engem tenten-re emlékeztet, remélem lesz még szerepük. Azért még arra is kiváncsi lennék, hogy Naruto mit szokott gyakorolni Konohamaruval, mikor a Kage Bunshint fejlesztik, no meg a Sexy no Jutsut!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #26 Dátum: 07 dec 22, 21:40:12 » |
|
én ddig a legjobban a mangában Konohamaru SasukexSai jutsuján röhögtem xD Sakura mit szolt hozzá...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #27 Dátum: 07 dec 22, 22:04:32 » |
|
na ez a team az akit nem kedvelek idegesítőek kis idióták konohamaru meg naruto apró mása aki ugyanazt mondja mint ő unalmas egy gyerek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mangekyou Sharingan
Vendég
|
|
« Válasz #28 Dátum: 07 dec 23, 02:44:33 » |
|
Ráadásul amikor Konohamaru megtanulta a Kage bushin no jutsut. Azt is narutótól lopta. legközelebb mi lesz, a rasengant is lemásolja Narutóról? Konohamaru 1 f..z és kész a másik két nyomingerről ne is beszéljünk. :naruto_pff:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FireCat
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
JátszMacska
|
|
« Válasz #29 Dátum: 07 dec 23, 13:02:56 » |
|
Moegi tök aranyos Az már más kérdés, hogy egyáltalán nem való ninjának, de ki tudja mit hoznak még az évek. Lehet hogy egyszer felérnek majd Narutóékhoz is Már ha Udon nem bénul le a chuunin vizsga második fordulójában.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 24, 00:14:44 írta FireCat »
|
Naplózva
|
mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
|
|
|
|