Mangekyou Sharingan
Vendég
|
 |
« Válasz #30 Dátum: 07 dec 23, 16:30:25 » |
|
Attól még nem lesz belőle nagy ninja hogy "tök aranyos"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FireCat
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
JátszMacska
|
 |
« Válasz #31 Dátum: 07 dec 24, 00:15:41 » |
|
Sakura se volt egy nagy ninja. Most se  De eldobom a papucsom, mennyien imádják, Moegi is lazán megütné a szintjét
|
|
|
Naplózva
|
mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
|
|
|
R4z0r
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #32 Dátum: 07 dec 24, 10:36:44 » |
|
Nah ez az a team amelyiket a legjobban nem birok föleg konohamarut ;D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mangekyou Sharingan
Vendég
|
 |
« Válasz #33 Dátum: 07 dec 25, 12:39:30 » |
|
Ennek a team-nek semmi komoly szerepe nincs az animeben. Teljesen fölösleges szereplők. Konohamaru: csak utánozza narutot. Udon: állandóan folyik a az orrából a takony ez aztán fontos szerep. Moegi: ööö... csúnya és kész. Ebisu: Csak tátva marad a szája a Sexy no jutsutól erre meg sztem az összes férfi képes aki a jó oldalon áll
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 25, 12:41:25 írta Mangekyou Sharingan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
 |
« Válasz #34 Dátum: 07 dec 25, 15:07:20 » |
|
Hát istenem nem mindenkinek juthatnak olyan hú de fontos szerepek, ilyen kis nagyon mellékszereplőkre is szükség vanXD (amúgy pont tegnap láttam a Ben10-ben azt a részt ahol a 3 kiskölyök hasonlít KonohamaruékraXD)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #35 Dátum: 07 dec 27, 21:58:49 » |
|
Na lássuk Konohamaru: öm ugyanolyan mint Naruto de azért jókat tudok rajta röhögni Moegi: ronda a haja és kb enyi (xD) Udon: néha várom már hogy mikor alszik el de valahogy sose jut addig a dolog(kerythetne magának egy zsepit... :-X)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Piyoko
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #36 Dátum: 07 dec 28, 21:21:11 » |
|
Szerintem fontosak,Konohamaru volt az első ember akit Naruto "megtérített" nomeg hol lenne nélküle a sexy no jutsu továbfejlesztett verziója? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #37 Dátum: 07 dec 28, 23:00:06 » |
|
szerintem totál föfös, és kihagyható karakterek. ;D
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
FireCat
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
JátszMacska
|
 |
« Válasz #38 Dátum: 07 dec 28, 23:30:46 » |
|
Hm. Erre nem vennék mérget. Az pl elég hihetetlen hogy a harmadiknak nincs unokája, annak egy csaja, meg egy idegesítő haverja  ez az első. Aztán ki tudja, talán Naruto sosem érzett volna elég energiát magában, hogy kicsit komoly legyen és példát mutasson, ha nincs Konohamaru (talán Inarinál, de a gyerek mégse tekintette példaképének). És kell valami hobbi Irukának is, miután Naruto kiröppent az osztályból  Egyszóval, szerintem nem annyira feleslegesek
|
|
|
Naplózva
|
mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
|
|
|
memoryan
Vendég
|
 |
« Válasz #39 Dátum: 07 dec 29, 12:05:24 » |
|
Konohamaru nem (annyira) felesleges, de Moegitől és Udontól még nem láttunk semmi nagyszerüt, vagy igez? :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #40 Dátum: 07 dec 29, 18:26:52 » |
|
Hm...nem igazán. Mondjuk akkor próbáltak valami ninja mozdulkatoka,t amikor bemutatkoztam, de smemi extra(ha kettőjükkel találkoznék, úgy felrúgnám őketXD)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
barkasz
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #41 Dátum: 08 jan 20, 19:36:47 » |
|
Arra vok kíváncsi Konohamaru mikor pippant rá vmire! Náluk családi hagyomány a nikotinizmus! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
h_Tunde
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #42 Dátum: 08 feb 05, 13:28:58 » |
|
bar mellekszereplok nekem tetszik konohamaru es Moegi(meg ha annyira nem is szep) de Udon nalam egy semleges szerelo es Ebisu egy okoskodo perverz sensei de tetszik az o karaktere is 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kryboy
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #43 Dátum: 08 feb 07, 22:59:32 » |
|
ebisu nagy arc a legnagyobb rész tőle amikor megkapja narutótol az ezerév fájdalmát 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #44 Dátum: 08 feb 07, 23:02:00 » |
|
Udon - nak van valami jutsu-ja amúgy ? ??? Mert én szinte csak azt tudom róla , hogy tud Henge no jutsu - t és nem tudja kifújni az orrát . Amúgy nme rossz csapat . Ebisu tényleg nagya rc  .
|
|
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate 
|
|
|
|