Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Dátum: 07 jún 26, 20:52:05 » |
|
Naruto tanítványa a kis Konohamaru
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 aug 27, 20:16:21 írta -=Cart=- »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #1 Dátum: 07 jún 26, 21:47:46 » |
|
És persze a Harmadik Hokage (Sarutobi sensei) a nagyapja és Sarutobi Asuma a nagybátyja.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #2 Dátum: 07 jún 28, 03:41:23 » |
|
Csak annyitt, hogy irigylem...Tsunade miatt... :Dloool
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dei
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3 Dátum: 07 jún 28, 04:24:48 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4 Dátum: 07 jún 28, 12:13:40 » |
|
Jah az volt élete legjobb pillanata én deirekt bele futnék Tsunadeba
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Amy Lee D.
|
|
« Válasz #5 Dátum: 07 júl 08, 14:59:09 » |
|
egy időben engem nagyon idegesített persze gondoltam hogy csak azért irigylitek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #6 Dátum: 07 júl 13, 01:30:22 » |
|
Szememben mindíg is egy kis taknyos kölök marad! Aki örülhet a fejének... :
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7 Dátum: 07 júl 28, 09:57:30 » |
|
Sztem is egy kis taknyos meg olyan hü*én viselkedik h: Naruto játszunk ninjásat :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8 Dátum: 07 júl 28, 10:04:10 » |
|
..mit vársz egy 6 éves gyerektől sensei?... : nekem az tetszik mikor a Shipuuden 1ső 2 részében Tsunade nek mondja hogy ő lessz a hetedik hokage és mikor megkérdezik hogy mi lessz a hatodikkal akkor azt mondja hogy az Naruto nee chan lessz..... ....na meg azért valjuk be ..tényleg inkább 2. naruto mint hetedik hokage ....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9 Dátum: 07 júl 28, 10:26:07 » |
|
Tsunadeval nagyon jól járt a kölyök > és egyetértek, Narutonak jellemre tökéletes hasonmása. amúgy szentem a témát át lehetnew nevezni Ebisu teamnek is, mert Shippuudenben ugyebárt már ninja Konohamaru, és akkor a két kis barátjáról is lehetne beszélni :
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10 Dátum: 07 júl 30, 10:48:11 » |
|
Akkor egy kicsit átneveztem a témát Konohamaru Team-re Sztem közülük Udon az aki ssemmit nem csinál soha,amikor elrabolta Iruka Moegit akko is Udon csak ott ment és semmi nem is aggódott ;D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FireCat
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
JátszMacska
|
|
« Válasz #11 Dátum: 07 júl 30, 12:15:47 » |
|
A fiúk már csak ilyenek. Semmibe veszik a nőket Amúgy Udon tényleg nem valami szimpi kölyök... ;D Állandóan folyik az orra, és kicsit könyvmoly keverve lúzer sc-vel beütése van. Persze fikázni könnyű, de azért a harmadik Hokage unokája ennél jobban is összeszedhetett volna Moegi viszont cuki. Őt szeretem. Ezzel a pírrel az arcán és a hajával kicsit olyan beütése van mint egy tradicionális udvari bohócnak... Jameg persze Konohamaruval édik együtt <3 :-[ És végül a kis Konohamaru... Hát... Reméljük még egy-két év és kicsit megnormul
|
|
|
Naplózva
|
mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
|
|
|
Damon
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12 Dátum: 07 júl 30, 15:35:07 » |
|
Udon olyan unszmipi kölyök állandóan náthás és emiatt folyik az orra és elmélyül a hangja. Moeginek meg sztem tetszik Konohamaru. Kár,h olyan kis nyávogós hangja van. Konohamaru pedig Naruto2 Kyuubi nélkül.
|
|
|
Naplózva
|
Eceteslinzerkarika Sok-sok ember rokona
|
|
|
Róka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Fox come back!
|
|
« Válasz #13 Dátum: 07 júl 31, 13:49:31 » |
|
Sztem is egy kis taknyos meg olyan hü*én viselkedik h: Naruto játszunk ninjásat :-X
"Egy ninja, aki ninjásat játszik?! Ez olyan..." (vagy vmi ilyesmi volt :-X ) Udon nekem is nagyon unszimpi, és nemcsak azért, mert folyik az orra Moegi tényleg cuki... :gaara9: Végülis nemcsoda, hogy Konohamaru Naruto 2. kiadása, hisz felnéz rá a kiskölyök, nem? ???
|
|
|
Naplózva
|
"Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának." Sasuke megkattant!O_o
|
|
|
FireCat
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
JátszMacska
|
|
« Válasz #14 Dátum: 07 júl 31, 14:25:06 » |
|
Naja... Oro-ék -> Narutoék. Narutoék -> Konohamaruék Talán a sorozat folytatása róluk fog szólni
|
|
|
Naplózva
|
mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
|
|
|
|