Cartnecker
|
|
« Dátum: 10 dec 30, 16:09:53 » |
|
Beszélgetés Vegetáról.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1 Dátum: 11 jan 09, 12:19:02 » |
|
Shounnen történelem egyik legnagyobb karaktee. A pökkhendi herceg vagyok szal senki vagyból , egy családszerető emberé változott. Sajnos a Ginyu Force után szinte mindenkinek a boxzsákja lesz. Vannak feltámadásai , mint amikor leveri Cell 2es formáját , vagy amikor Gokut elveri Majin erővel. De utóbbiban csak is Goku túlvilági limitje tartotta vissza. SSJ3ban ott nagy dádá lett volna Vegeta... Önfeláldozása volt szerintem a sorozat egyik legmeghatóbb jelenete.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gery SSJ3
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Super Saiyan
|
|
« Válasz #2 Dátum: 11 jan 13, 17:32:19 » |
|
Igazából nem veri el Goku-t ott se... mind2-en kapnak rendesen egymástól és a végén pedig 1 csellel leüti. Ám igen szerethető karakter ö is és róla is rengeteg karaktert mintáztak az én meglátásom szerint ilyen Sasuke is és a YuYu Hakusho Hiei-e is Vagy a Bleach Kuchiki Kapitánya is mind sztem Vegetáról vannak mintázva(Hiei külsőleg is hasonlít rá )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 13, 17:33:12 írta Gery SSJ3 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Infy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #3 Dátum: 11 ápr 06, 11:23:24 » |
|
Vegeta megy végig szerintem a legjobb jellemfejlődésen az egész sorozat alatt, ezért is talán ő a kedvenc karakterem. Az egész sorozat béli vívódása azzal a ténnyel, hogy ő a saiya-jinek büszke hercege képtelen felülmúlni egy alsóbbrendű harcost, csak hát néha Vegeta-t pont a büszkesége hátráltatta abban, hogy felülkerekedjen Gokun.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
median
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4 Dátum: 11 jún 02, 18:52:47 » |
|
vegeta mindig is egy harcimádó alak volt mint kenpachi a bleachben:D de aztán egyre jószívűbb lett a gonosz saiyan hercegből de a büszkesége hatalmas
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #5 Dátum: 11 jún 02, 19:24:05 » |
|
Infy-nek igaza van,Vegeta megy át a legnagyobb jellemfejlődésen. Mint nagy csillagharcos herceg,végül amikor feláldozza magát,az nagyon szép. Bár Freeza is megöli,arra meg Goku bemérgesedik.
|
|
|
Naplózva
|
Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #6 Dátum: 11 okt 12, 23:53:31 » |
|
Nekem is Vegeta az egyik kedvenc szereplőm. A legnagyobb jellemfejlődésen ő megy keresztül a sorozatban, és ő talán az egyik legösszetettebb karakter.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MajinDLX
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7 Dátum: 11 nov 06, 22:00:58 » |
|
Most vitte el Piccolo a srácokat. Le a kalappal a csóka előtt. Egyébként Vegitát a sorozat ezen szakaszában szerintem nagyon jól rajzolják. Nagyon erősnek és könyörtelennek fest, amilyen egyébként valójában:) Imádom, ahogy kinéz, az M betű a fején meg a fekete kontúr a szemek körül külön odavernek még pár plusz pontot. Kíváncsi vagyok mi lesz vele a továbbiakban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Aizen
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9 Dátum: 12 jan 22, 14:14:33 » |
|
Kedvenc. A Buu Sagaban pedig kifejezetten jópofa volt, főleg amikor összekapott Gokuval Bulma képén... Amúgy igen, poén, hogy minden harci animében van egy "Vegeta", de ha jobban megnézzük, Goku= Ichigo, Yusuke... Legalábbis agykapacitásban... Szóval kemény copy ment...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sunny
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10 Dátum: 12 ápr 30, 23:08:55 » |
|
A nagyképű kihaénnem fazon, mélyen érző lény Megérdemelné egyszer, hogy ő legyen a legerősebb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #11 Dátum: 12 máj 01, 00:22:28 » |
|
Volt olyan, hogy rövid időre ő volt a legerősebb. De pont a büszkesége miatt bukik el folyton, Goku viszont nem büszkeségből harcol, hanem a szeretteiért. Vegeta ezt el is ismeri a Buu sagában, klasszikus jelenet (sajnos linkelni nem tudom, mert Youtube-ról folyton letörlik... )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sunny
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12 Dátum: 12 máj 01, 12:57:20 » |
|
Goku ezért van ilyen jól összetéve az emberi vonások úgy megmutatkoznak benne, ahogy szeret... Megnéztem volna ezt a linket!! Ha esetleg egyszer az életben nem törlik!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Sunny
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14 Dátum: 12 máj 01, 18:16:05 » |
|
Ahogy a képeken összegzi a szeretteit, na igen, ahogy tényleg mindenkiben a jót feltételezi Goku, naivan hiszékeny. Raditzcal szemben is, és ugye a z-ben nem engedte Krilinnek sem, hogy megölje Vegetat. Jószívű, el kellene a Földre is egy ilyen jótevő, mint a dragon ballban
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|