Ez lesz a SSJG 2!!! Úgy áll felfelé a haja, mint a SSJ1-nek, de ha visszaemlékeztek az SSJG-nak nem állt felfelé a haja, hanem a base formra hasonlított egy kaioken hatással megfűszerezett és zsír/izomleszívott Gokura
Nevetséges az egész
SSJ3 a legbadasabb szint ever, én arra csak ránéztem és már össze is hugyoztam magam, annyira kemény volt a megjelenése. Ez a God szint meg a SSJ1-től se látszik durvábbnak...
Ha legörgettek az Ultimate Goha részig, akkor ott a kép a moviebol alatta felirat "Ultimate Gohan goes Super Saiyan"
Mellette meg a hivatkozás a Daizenshuu 2-re.
Ki lett jelentve, hogy Ultimate Gohan erősebb, mit SSJ3 Goku. Számításaim szerint Base Vegito kb SSJ Goku szintjén lehet.
Oké, hogy eltelt két három év de ha tényleg azzal a baromsággal jönnek, hogy Ultimate Gohan át tud változni szupercsilalgharcossá, akkor elmehetnek a fenébe, mert akkor matematikailag erőseb, mint SSJ3 Vegito és kb egy csapással kéne leütnie Bersalmát, vagy Whiskast.
S remélem csak a fantáziám szüli...
Tök jó, hogy elvileg az Ultimate szint kihasználja a teljes erőt a testben, így már felesleges átalakulnia. De Gohan lehet kimatekozta valahogy, hogy csak megéri átalakulni, mert
a sárga hajszín kiemeli a szép arcát -- úgy még erősebb lehet
Fck the rule, im a scientist
Mondjuk úgy tényleg nagyon badass lenne és
talán lenne esélye Dermesztő ellen
Szerintem hagyd abba az értelem keresését, Shiro, ez a film úgy fog hemzsegni a logikai bakiktól, mint a friss méznél a méhek...