24 dec 02, 22:02:52 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 24
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Dragon Ball Z mozifilmek  (Megtekintve 106653 alkalommal)
0 Felhasználó és 44 vendég van a témában
K ichigo
Uchiha Madara
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #240 Dátum: 15 márc 24, 22:45:19 »

Komoly,már abban se biztos hogy a SSj szint menne neki?
Szegény Gohan.Egy kicsit túlzásnak tűnik az ilyen mértékű gyengülés. smirksweat

Csabi:Azért túlzás hogy az összes Z film olyan rossz lenne.
Igaz hogy inkább Tv speciál,de a Bardock – The Father of Goku igen is élvezhető.
(A később készült időutazós,Ssj változatos már más kérdés)-Az max legenda alapnak jó,de ott is inkább az ötlet.

Ui:Mangára majd ránézek.
Naplózva

Ures1
Akadémiai tanár
*

Inferno -Devil King-

« Válasz #241 Dátum: 15 márc 24, 22:56:01 »

Whis azt tanácsolja Gokunak hogy ne használjon SSJ-t Frieza ellen , hogy fejlődjön ezzel.
Így érthető lenne. Whis biztos tud még sok egyesmást, ez garantált.
Naplózva

sergei55
ANBU újonc
*

« Válasz #242 Dátum: 15 márc 25, 07:40:57 »

Whis azt tanácsolja Gokunak hogy ne használjon SSJ-t Frieza ellen , hogy fejlődjön ezzel.
Így érthető lenne. Whis biztos tud még sok egyesmást, ez garantált.

Persze, Whis koma, elvégre csak a világ sorsa a tét, miért is kéne egy pszichopatának teljes erővel neki menni amikor hagyhatjuk is, hogy leverje minket. Esetleg nem akarsz besegíteni egy kicsit? Jaj, persze, hogy nem!
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #243 Dátum: 15 márc 25, 11:42:55 »

Na ez meg a másik. Ha direkt nem adnak bele mindent Frieza ellen (alapból nem is kéne), akkor 0 izgalom lesz a filmben ikszdé Ha kicsit is rosszabbra fordul a szituáció, akkor a Hakaishinek 1hitelik Friezát. Már a Battle of Gods sem volt izgalmas, hisz alapból egy jó "ellenséget" kaptunk.
Vagy majd az lesz a dráma, hogy Gokunak sikerül-e levernie a felerősített Friezát az alap erejével?...
Az is hülyeség a BOG-ban, hogy Bills azt mondta, hogy Goku alap formájában nem tudná legyőzni Dermit. Amíg nem volt SSJ, Son Goku 10-20ezres harci erővel indult el a Namekra és 1millióval tért vissza kb SSJ beleszámítása nélkül. Azóta meg 10-15 év telt el. Hatalmas baromság, hogy az eredeti ereje semmit nem nőtt.
Meg ez a "plot vezetés" is... Buu hibernálódik, Gohan ellustul, tehát kb. már a Cellel harcolt gyerekkori énje is elverné őt ikszdé Goku és Vegita nem fog SSJ-be menni, a Hakaishinek csak edzést tartanak, szóval kb. minden nagyobb erőforrást kihagynak a "buliból"... Ott van még Piccolo meg Tien, akik még érdemelnek néhány szót, bár egyetértve Shiro power levelbe írt hsz-éve:
Idézet
Habár szerintem Piccolo 7 év alatt nem fejlődött annyitt, hogy erősebb legyen, mit Cell
- szerintem sem lett erősebb Ifjú Sátán számottevő mértékben. Cellt se biztos, hogy legyőzné valóban, kb. Tienshin-han sorsára jutott: nem bírta tartani a tempót és lemaradt erőben. Bár míg Piccolo legyőzné biztosan Cell 2. alakját, Tien szerintem még a nameki Frieza végső formáját sem biztos. Pedig mindkettő karaktert jobban szeretem, mint Vegitát...
Ki van még ott? C18? Őt már a 2 kis SSJ is lazán elveri, szóval...
Ja meg ez a kis Goten és Trunks, de utálom őket... Még mindig nehéz felfognom, hogy a jövőbeli badass Trunks gyerekkorában ilyen idegesítő volt. Bár a másik dimenzióban sokkal durvább időben nőtt fel, kb. mindenki meghalt körülötte, így érthető is a 180fokos fordulat. Akárhogy is, szerintem jót tett neki Nevet
Csóri Yamcha meg már jó ideje nem is harcol Szomorú
Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #244 Dátum: 15 márc 25, 14:29:37 »

(áram szünet miatt el nem veszett hsz)

Az melyik oldalon volt hogy ne változzon SSJ-be? Mert elég hülyén van összerakva a mangaolvasó és lehet elkerültem.

Ezt akkor nem akartam de:
http://i.imgur.com/KfSGWyH.jpg 

De Goku nem ezeket tanulta meg Popotól/Kamitól már gyerek korában? Lehet, hogy az anime filler volt, meg más megközelítésben, de egyrészt tényleg ilyen a hülye néző úgyis elfelejtette, meg kell valami karate bölcsessége a filmbe.

Másrészt meg tényleg olyan szereplők esetében, ahol bolygórobbantás/másodperc az erő mértékegysége?

A bónusz, hogy nekem pont ez a Whiskassal való edzés ami úgymond tetszett a fejezetből.

A szereplők elhagyása dolog szerintem a "Hát minek rakjuk bele őket, ha úgyis csak 1mp lenne a harc jelenetük?" logikára van alapozva.

Rohsi meg hogy a francba hogy még mindig tartja a z erejét (ha csak nem lett erősebb)

H jól rémlik Tenshinnel való harca után visszavonult, és utána már nem igazán tréningezet hacsak nem a magazinoktól ilyen 50+-os a karja.
De lényegében következő torna 3 év, Raditz 5 év, Dermesztő 1 év, Trunks 1,5 év, Cell 3 év, Buu 7 év, BoG 1-2 év, Ez a movie 1 év

Szóval 20 éve csak a... és mégis elég erős, hogy itt legyen.

---

Gohan hét évig nem edzett Cell után és röhögve átváltozott SSJ2-be. Itt meg 2 év után gondot okoz az SSJ?
javítok: talán 1 év se. Mert az elöző movie ban Videl terhes volt it meg már megvan a kicsi Pan.
(+Birsalma ellen az Ultimate powerrel ment)

Van egy olyan érzésem, hogy ez a film nagyon a GT-t akarja magyarázni.
Mégpedig a hogy a francba, hogy mindenki annyira gyökér, hogy SSJ alakban sincs esélyük Base Gou ellen.

----
Tien Shinhan és Piccolo

Tient kurvára sajnálom. Életét áldozta a harcművészetnek, de mondhatni feleslegesen, mert Földi mércével túl erős a szupercsillagharcosokhoz meg túl gyenge.  Pedig pont hogy egy zseni (talán még Gokunál is nagyobb) csak hát rossz kekkei genkait kapott.
Peccolonál meg egyszer el lett húzva mézes madzag. Pedig ő 10x gyorsabban fejlődik mint Goku, sőt ha csak ül a seggén akkor is erősebb lesz. mondjuk ő hosszú élettel van megáldva és akár ezer évvel is tovább élhet, mint Goku.
Ja még sem.

« Utoljára szerkesztve: 15 márc 25, 15:06:53 írta Shiro » Naplózva

K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #245 Dátum: 15 márc 25, 15:39:55 »

Roshi ha jól emlékszem együtt élt C18al és Krillinnel.
Bőven volt esélye fejlődni.
Főleg a természetét ismerve,ami elég rizikós az erősebb nők jelenlétében. Nyelvesít

Kár hogy Goku/Vegita páros ennyire elhúzott a bolytól.

A kínos pedig az(ami utólag jutott eszembe) hogy ennél a gohannál még a Gt-s verziója is jobban tűnik.
Ami hát......,értitek.

Ui:a manga beli edzés tényleg nem volt rossz.
Naplózva

sergei55
ANBU újonc
*

« Válasz #246 Dátum: 15 márc 25, 21:27:50 »

Amúgy nem értem, miért kellett ezt a "Jackal" űr rendőrt vagy kit is ide beleerőszakolni, amikor kb semmit sem szerepelt a mangában! Ennyi erővel a dagadt macska is jöhetett volna!

Ha már itt tartunk, ahogyan elnézem a többiek megint csak azért kellenek majd, hogy leverjék a parasztokat, majd őket verje le a vezér, csak hogy lássuk, mennyire "hatalmas" - elvégre kit érdekel a tény, hogy Frieza (az új asspull power up nélkül) Tienshin vagy Yamcha röhögve leverné, a parasztjait meg még Goten reggelijének sem lennének elegen.

Tényleg, miért kell ennyite erőltetni ezt az egész DBZ-DBGT vonalat?

Igazán visszanyúlhatnának már a rendes DB-hez is, hiszen mint mondtam, abban még lenne potenciál és akkor még Yamcha, Chaozu, Chi Chi, Bulma és a többiek is kaphatnának szerepet!
Naplózva
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #247 Dátum: 15 márc 28, 17:47:21 »

Ezt szerencsére elkerültük,feljavították.

30seces rövid videó a mostani technikáikkal.
Cím kissé túlzás,de elnézhető.
http://otakumode.com/news/55126b5349b36f736baadeeb/Video-Everyone-is-So-Powerful%E2%80%A6
« Utoljára szerkesztve: 15 márc 28, 23:01:55 írta K ichigo » Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #248 Dátum: 15 márc 28, 19:16:50 »

Linkeld ki rendesen a videót, mert nincs kedvem regisztrációval, meg lájkolással vacakolni.
Naplózva

Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #249 Dátum: 15 márc 28, 20:19:35 »

Csak én voltam olyan leleményes, hogy kitöröltem az url cím második felét?  Nyelvesít
Íme: http://otakumode.com/news/55126b5349b36f736baadeeb/Video-Everyone-is-So-Powerful%E2%80%A6!!?utm
Tök jó, hogy Roshi mestert kb. Piccolo szintjére helyezik ^^' Bár én már meg sem lepődök az ilyen apróságokon Nevet Az egész movie egy brutál nagy fail Nevet
Naplózva

sergei55
ANBU újonc
*

« Válasz #250 Dátum: 15 márc 28, 21:16:47 »

Mondjuk ha nem no name random katonákat lőttek volna sz*rrá, akkor lett volna tényleg fail. Viszont röhej, hogy Gohan még SSJ-be sem tud átmenni!

S nem értem, hogy Yamcha, aki harcolt a Mini Cell-ek ellen, miért ne tudna elbánni ilyen fodder-ekkel, amikor egy Mini Cell felér kb 100-200 ilyen fodder-el.

Ráadásul egy kérdés: mit keres itt az az elk*rt Jacal? Ennyire reklámozni akarja őt Toriyama, hogy kiírja Yamcha-át, Chaozu-t, C-18-at meg Buu-t csak, hogy egy ezt a szerencsétlen senkit sem érdekel karaktert reklámozza? Na ne szopassuk egymást!
Naplózva
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #251 Dátum: 15 márc 28, 23:01:24 »

Bocsánat Shiro! Erről megfeledkeztem,sajnos. smirksweat
Bár ahogy látom Csabi már megoldotta helyettem.

Gohan azért át tud menni Ssj-be erről több promo is van.Bár csak az első szintről.
Legalább ilyen Noname katonákra nem pazarolta el.

Hát Jaco szálhoz max annyit tudok hozzákapcsolni pozitív értelemben hogy ahhoz tartozó specialban felbukkan Goku anyja is.
Plusz egy kis történet a Saiyaneknél. Bardocokot is beleértve.
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #252 Dátum: 15 márc 29, 00:02:42 »

Rendben most már, de mintha tecsőn már láttam volna ezt a trailert.

Jaco mangája úgymond a Dragon Ball egyik előzmény története. Eredetileg Goku megállítása miatt érkezett a földre.
Közben összehaverkodott egy öreg feltalálóval, meg Bulma nővérével. a részletek meg a RAW-ban vesznek.

Az meg irtó nagy hülyeség, hogy Roshi Piccolo szintjén lenne, mert akkor már a Szuper Csillagharcosokkal van egy súly csoportban.  S ha nem az öreg Kaoishin alkotott valamit, akkor erre irtó kevés az esély.

Tienshin támadása meg teljesen reális. El is lett mondva, hogy a Kamehameha kb lepkefing a Kikuo-hoz képest.
Képes volt vele feltartani Cell 2 alakját, aki szó szerint minimum 1000x nagyobb erővel rendelkezett

Yamcha meg mint mondtam azért nincs ott, hogy a movieba ne kelljn belerakni, hogy 1 mp alatt levernek minden Z harcost, hogy aztán Goku egy óráig pofozkodjon Dermesztővel.

Ezért  van a ne változzon át, meg ezért maradt otthon a két kicsi.
Mert fogadni mernék, ha Goten és Trunks odakerülnének Dermesztő tuti visszasírná a szivárvány plüssmacikat.
Legalább is ez lenne reális... de hát SSJ Gohant is elverik szóval...

Rest In Piece Gohan:
http://fc02.deviantart.net/fs70/f/2013/225/1/0/mystic_gohan_by_harribel55-d6hzhop.png

Naplózva

sergei55
ANBU újonc
*

« Válasz #253 Dátum: 15 márc 29, 06:31:04 »

Yamcha meg mint mondtam azért nincs ott, hogy a movieba ne kelljn belerakni, hogy 1 mp alatt levernek minden Z harcost, hogy aztán Goku egy óráig pofozkodjon Dermesztővel.

Ezért  van a ne változzon át, meg ezért maradt otthon a két kicsi.
Mert fogadni mernék, ha Goten és Trunks odakerülnének Dermesztő tuti visszasírná a szivárvány plüssmacikat.
Legalább is ez lenne reális... de hát SSJ Gohant is elverik szóval...

Rest In Piece Gohan:
http://fc02.deviantart.net/fs70/f/2013/225/1/0/mystic_gohan_by_harribel55-d6hzhop.png

Nem azért, de Dermesztő fodder-jei csak azért vannak ott, hogy lássuk Goku haverjait is harcolni, nem pedig azért, mert még számítanának bármit is.

A fodder-ek leverése után Dermesztő így is mindenkit kifog fingatni Goku és talán Vegeta kivételével, szóval ennyi erővel Yamcha nyugodtan oda mehetett volna fodder-eket verni, úgy is kukázta volna Dermesztő Piccolo-val meg a többivel együtt.

Meg ugye Goku és Vegeta is tudnak fusion-t használni, csak van egy gyanúm, hogy Toriyama már azt is elfelejtette.
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #254 Dátum: 15 márc 29, 11:06:35 »

Ugye arra még emlékeztek, hogy Frieza katonáit jövő Trunks EGYEDÜL pár másodperc alatt megölte  smirksweat
És elvileg a mostani Z harcosok sokkal erősebbek, de Gohant én sem tudom hová tenni...
Naplózva

Oldalak: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 24
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins