Cartnecker
|
|
« Dátum: 10 dec 30, 16:07:19 » |
|
Téma a Dragon Ball Z mozifilmek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vegetto
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1 Dátum: 11 jan 13, 21:48:34 » |
|
Kinek melyik a kedvence a moviek közül?
|
|
|
Naplózva
|
Mindörökké Dragon Ball!!!
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2 Dátum: 11 jan 13, 21:52:07 » |
|
Nekem a 9es Movie a Bojack unbound. Gohan orientált movie , de számomra nagyon tetszett , hogy a végén Goku besegít a tini Gohannak. Meg ott Gohan SSJ2ben nagyon Badass ahogy átüti majd likvidálja Bojacket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vegetto
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3 Dátum: 11 jan 14, 10:18:50 » |
|
Nekem a 4,6,8,12,13 ezek a kedvencek a 8-ban Broly nagyon állat igaz egy IQ zsákutca de naon birom:D 12-ben meg Gogeta király:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Badass level is over 9Raditz
|
|
« Válasz #4 Dátum: 11 jan 15, 16:25:38 » |
|
Nekem az 5 az 1ik kedvencem. Freeza testvére, nagyon állat , és a végő formája, amit öccse sose ért el , az vmi eszményi vagány. Kár , hogy a harc ellene 5-10 perc alatt lezajlik. :S. A 6-ban is visszajön robotként, de az már nem tetszik , lealacsonyítják , hogy több ezer ( vagy millió ?) van belőle. Másik kedvencem a 12-es mozifilm , amikor benne van Gogeta. Na a stilusa, vmi eszményi vagány xD.Meg tetszik ,hogy visszajönnek a gonoszak , köztük Freeza, meg Hitler xD. Ja és a harca Janembával nagyon ütös. Janemba teknikái is tetszenek nagyon
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
labzo01
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5 Dátum: 11 jan 15, 18:19:01 » |
|
Nekem egyedül a Hitleres jelenet nem tetszett, mert akárhogy is nézzük, a Red Ribbon-ak sokkal fejlettebb fegyverei voltak, mégsem kelletett SZCSH-ba menni, hogy legyőzzék (a fúzió meg fölösleges volt). Azért ott van az is, hogy a DB-ben, teljesen más évszámok vannak, mint minálunk, arról nem is szólva, hogy az államok is másabbak (az egy nyelvről nem is beszélve).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
OneTailed
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Saiyan
|
|
« Válasz #6 Dátum: 11 jan 19, 00:55:02 » |
|
Egyértelműen az Enter The Drogonfist movie. A legsötétebb mindközül és a legvagányabb is. Goku támadása Hirudegarn ellen pedig meseszép.
|
|
|
Naplózva
|
Az igazán nagy dolgok az apró részletekben rejlenek.
|
|
|
Infy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #7 Dátum: 11 jan 19, 22:04:30 » |
|
Nekem az első és második Broly mozi a kedvencem (a Bio Broly-s rész nem jött át annyira), de amúgy szeretem az összes movie-t.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
OneTailed
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Saiyan
|
|
« Válasz #8 Dátum: 11 jan 19, 23:32:07 » |
|
Broly jó erős karakter volt, egy külön kategória a saiyanoknál, ssj2 és ssj3 közötti power
|
|
|
Naplózva
|
Az igazán nagy dolgok az apró részletekben rejlenek.
|
|
|
Naruto0007
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9 Dátum: 11 feb 09, 22:32:13 » |
|
Hellosztok. Igazából most regisztráltam és az a gondom hogy leszedtem a Dragon Ball z mozi 12-őt és megnyitottam vlc-be és akadozik a kép de nagyon sokszor és sokáig beakad. nem tudom mit tudnék csinálni mert alapból se film-nél se Animéknél nem szokott ilyet csinálni most látom először és nagyon zavar. kérem ha valaki tud segítsen. Előre is köszönöm.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #10 Dátum: 11 feb 10, 06:43:47 » |
|
Szia. A felkerült film 1080p felbontású ami annyit tesz, hogy HD minőségű. Régebbi gépekkel nem lehet lejátszani sajna, csak az erősebb típusok bírkóznak meg vele. Ha mégis elég erős géped van, akkor próbáld meg más lejátszóval is, úgy, hogy közbe más program nem megy (főleg nem böngésző) Különben várj egy másik verziót
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
rudi12
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11 Dátum: 11 feb 26, 16:48:45 » |
|
a dragon ball z special 2 -nél nekem is csúszik a hang :s
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vegetto
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12 Dátum: 11 márc 01, 20:36:42 » |
|
Nekem tökéletes. Nem csúszik kicsit sem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Darklight
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #13 Dátum: 11 máj 04, 14:28:09 » |
|
nekem a Special 03 jött be. Az olyan kis lazulós vihar utáni csend meg kiderül hogy Vegetának van öccse, na azon enyhén szólva leesett az állam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Beatreex
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
"Én önmagamban egy fordított dimenzió vagyok."
|
|
« Válasz #14 Dátum: 11 máj 04, 14:39:45 » |
|
Ja, azt én is bírtam Én jobban meglepődtem, amikor az öccse bemutatta a feleségét. Vegeta is milyen wtf fejet vágott
|
|
|
Naplózva
|
"Az emberek könnyebben bocsátanak meg annak, aki téved, mint annak, akinek igaza van." Joanne Kathleen Rowling
"My dad always says be nice to the people on the way up because you’ll need them on the way down." Colin Morgan
|
|
|
|