(áram szünet miatt el nem veszett hsz)
Az melyik oldalon volt hogy ne változzon SSJ-be? Mert elég hülyén van összerakva a mangaolvasó és lehet elkerültem.
Ezt akkor nem akartam de:
http://i.imgur.com/KfSGWyH.jpg De Goku nem ezeket tanulta meg Popotól/Kamitól már gyerek korában? Lehet, hogy az anime filler volt, meg más megközelítésben, de egyrészt tényleg ilyen a hülye néző úgyis elfelejtette, meg kell valami karate bölcsessége a filmbe.
Másrészt meg tényleg olyan szereplők esetében, ahol bolygórobbantás/másodperc az erő mértékegysége?
A bónusz, hogy nekem pont ez a Whiskassal való edzés ami úgymond tetszett a fejezetből.
A szereplők elhagyása dolog szerintem a "Hát minek rakjuk bele őket, ha úgyis csak 1mp lenne a harc jelenetük?" logikára van alapozva.
Rohsi meg hogy a francba hogy még mindig tartja a z erejét (ha csak nem lett erősebb)
H jól rémlik Tenshinnel való harca után visszavonult, és utána már nem igazán tréningezet hacsak nem a magazinoktól ilyen 50+-os a karja.
De lényegében következő torna 3 év, Raditz 5 év, Dermesztő 1 év, Trunks 1,5 év, Cell 3 év, Buu 7 év, BoG 1-2 év, Ez a movie 1 év
Szóval 20 éve csak a... és mégis elég erős, hogy itt legyen.
---
Gohan hét évig nem edzett Cell után és röhögve átváltozott SSJ2-be. Itt meg 2 év után gondot okoz az SSJ?
javítok: talán 1 év se. Mert az elöző movie ban Videl terhes volt it meg már megvan a kicsi Pan.
(+Birsalma ellen az Ultimate powerrel ment)
Van egy olyan érzésem, hogy ez a film nagyon a GT-t akarja magyarázni.
Mégpedig a hogy a francba, hogy mindenki annyira gyökér, hogy SSJ alakban sincs esélyük Base Gou ellen.
----
Tien Shinhan és Piccolo
Tient kurvára sajnálom. Életét áldozta a harcművészetnek, de mondhatni feleslegesen, mert Földi mércével túl erős a szupercsillagharcosokhoz meg túl gyenge. Pedig pont hogy egy zseni (talán még Gokunál is nagyobb) csak hát rossz kekkei genkait kapott.
Peccolonál meg egyszer el lett húzva mézes madzag. Pedig ő 10x gyorsabban fejlődik mint Goku, sőt ha csak ül a seggén akkor is erősebb lesz. mondjuk ő hosszú élettel van megáldva és akár ezer évvel is tovább élhet, mint Goku.
Ja még sem.