24 dec 02, 21:34:25 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 24
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Dragon Ball Z mozifilmek  (Megtekintve 106522 alkalommal)
0 Felhasználó és 16 vendég van a témában
Csabi28
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #225 Dátum: 15 márc 07, 12:42:34 »

Ez a kép tökéletesen összefoglalja a véleményemet az új movie-val kapcsolatban ikszdé
Naplózva

MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #226 Dátum: 15 márc 07, 12:51:42 »

Az a durva, hogy a szöveget automatikusan Goku és Frieza angol nyelvű szinkronhangjával hallom a fejemben.  ikszdé
Naplózva

Jokerke
Chuunin
*

« Válasz #227 Dátum: 15 márc 11, 20:29:14 »

Az a durva, hogy a szöveget automatikusan Goku és Frieza angol nyelvű szinkronhangjával hallom a fejemben.  ikszdé

Én pedig az Abridged szinkronhangokkal ikszdé
Naplózva

\\\"Élvezd a kitérőket! A lehető legjobban. Ugyanis ezeken találod meg azokat a dolgokat amik sokkal fontosabbak, mint amit el akarsz érni.\\\"
       - Ging Freecss
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #228 Dátum: 15 márc 17, 21:30:29 »

Ugyan, ne fessük az ördögöt falra. Nem fog csalódást okozni ez a movie, ha nem olyan nagyok az elvárásaink.

Vagy mondjam azt, hogy ássuk el a lécet?  Pojén

http://dragonball.wikia.com/wiki/Angels_of_Hell

ui. Már tudom, hogy Kon miért nem szerepelt jó ideje a Bleachben.

« Utoljára szerkesztve: 15 márc 17, 21:34:52 írta Shiro » Naplózva

Aizen
Jounin
*

« Válasz #229 Dátum: 15 márc 18, 02:31:45 »

Pokolbéli szemetek büntetésére pont alkalmasak ezek az "angyalok".  ikszdé A világ leggonoszabb teremtményeinek egyike vagy, de kikötöznek, hogy örömittas, boldog plüssöket és egyebeket bámulj az idők végezetéig.
Ez kb olyan, mint amikor Daburát a mennybe küldték, mert a pokolba vágyott.  smirksweat
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #230 Dátum: 15 márc 18, 11:27:09 »

Ja, de Dabura végül egész jól érezte magát a Mennyországban, bár ez lehet csak filler volt az animében  ikszdé
Amúgy elég durván ciki lesz, ha egy korábban két részre vágott, majd a halálból valahogy visszatáncolt és félig robottá alakított, majd aztán apró darabokra szedett, 10-15 évig meghalt és aztán újfent visszatért Dermesztő 4 hónapnyi edzéssel erősebb lesz, mint a Z harcosok 10 év tréninggel (bár nem mind edzett végig).
Nekem ez a movie már halott, igazából lehet meg se fogom nézni, mert az előzetes alapján érzem, hogy nagyon megbánnám.
Naplózva

K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #231 Dátum: 15 márc 19, 00:57:17 »

Ha egy ilyet be mernének vállalni,akkor még javíthatnának a helyzeten. Nyelvesít
https://scontent-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xtp1/v/t1.0-9/10422232_10152842087806312_1309809393991783942_n.jpg?oh=f1fb9a137114f3f331061cff00ea39c2&oe=55BAE27E
Viszont Vegitáért mindenképp megér 1 lehetőséget.Ez már kijárt neki.
Naplózva

Ures1
Akadémiai tanár
*

Inferno -Devil King-

« Válasz #232 Dátum: 15 márc 19, 18:04:38 »

Vegitát már láthattuk vörös hajszínben , a régi early stílus grafikájú DBZ sorozatban.
Ha lenyomna SSJG, nem lenne semmi reakció.
Naplózva

samdav
Moderátor

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #233 Dátum: 15 márc 21, 14:12:53 »

Az lehet, hogy láthattuk, de az csak baki volt, mert a fekete az eredeti haja. Hümm-hümm
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
sergei55
ANBU újonc
*

« Válasz #234 Dátum: 15 márc 22, 21:14:30 »

Szeressük a Dragon Ball Z-t........... de ez?

Történet: feltámasztanak egy régebbi gonoszt, akit már Yamcha is földbe döngölne, de persze kap egy asspull power up-ot, hogy mégis csak legyen esélye Goku ellen.... s ennyi a történet.

Komolyan, van aki még nem unja, hogy a Toei még mindig csak ezen a franchise-on tud lovagolni míg minden más franchise-t vagy dobott (Kinnikuman, Kinnikuman, Nisei, Toriko, Hokuto No Ken stb)?

Mint mondtam én szeretem a Dragon Ball Z-t, csak ugye eme "film" már a Transformers filmek történetével rendelkezik annyi különbsgéggel, hogy még azoknak is volt történetük.

S ha már minden áron Dragon Ball, miért nem az elsőt, a "sima" Dragon Ball-t veszik elő? Rengeteg elvarratlan szál van ott (pl Tienshin mestere és a gonosz bátyja) ráadásul ott még emberi mércével is harcoltak, szóval a látvány mellé még izgalmas harcot s főleg történetet is tudnának adni, mivel a rendes DB a DBZ-vel ellentétben inkább a kalandokról és a kincsekről szólt, mint a harcokról!

De téphetem én itt a számat! Tuti, hogy megint 3 milliárd yen-t fog elérni zéró történettel és értelemmel, mert Goku, meg DBZ, közben meg a Toei hagyja a Toriko-t + Hokuto No Ken-t + Kinnikuman-t elrohadni. ;/
Naplózva
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #235 Dátum: 15 márc 22, 21:40:39 »

Ezzel csak egyetérteni tudok. Mindig is szeretni fogom a DBZ szériát, de miután még a mai napig is fejik, az élmény egyre csak rosszabbodik. Képtelen vagyok elviselni, hogy némelyik film egyáltalán viselheti a széria nevét, annyira rosszak. >.<

A Toei pedig azok után, amit a Toriko animéjével művelt, remélem is, hogy hagyja elrohadni. Nem akarom a tudatlan és igénytelen kezünkben látni a szériát soha többé! Bízom a Madhouse gondviselő kezeiben, hogy egyszer láthatom a  Torikot, az őt megillető minőségben.
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #236 Dátum: 15 márc 22, 23:47:22 »

Azért az túlzás, hogy Yamcha is elverné, de persze értem mi a problémád, ami teljesen jogos.
Én nem is nagyon akarom kifejteni, mert ez a film nem érdemli meg a szócsépést. De igazából már a Battle of Gods is hülyeség, hisz Billis rengetegszer emlegette Frieza nevét, miközben ő azt egy csúnya nézéssel atomjaira robbantana kb... És úgy látszik már ezek a beszédek egyfajta "felvezetők" voltak ehhez a filmhez -.-'
Ahogy korábban írtam, én megnézni se akarom, mert a DB egyre rosszabb lesz Cell után. Már 0 történet és kalandozás van benne, csak sok random ellenség ugyanazzal az unalmas 1000szer látott sablonnal.
Egyetértek Bastiannel, kb. az összes DBZ movie egy hulladék, sőt, igazából csak specialoknak kéne lenniük 40 perces játékidejükkel.
De a toei most nagyon rajta van a Kai-on is, ami szintén egy baromi nagy csalódás volt szerintem mindannyiunknak. Arra sem voltak hajlandók, hogy újrarajzolják az egészet, inkább igénytelen vágásokkal és idétlenre lecserélt háttérzenékkel tönkretették az egésznek a feelingjét. Lehet, hogy ezzel fele annyi idő alatt megnézed az egész DBZ sorozatod, de hogy legalább fele annyira sem lesz élvezetes az is tuti.
Lerágott ősi csont már az egész, de a pénz miatt még azért nagyítóval keresik azt a kevés maradék eladható "húst" is...
Naplózva

Ures1
Akadémiai tanár
*

Inferno -Devil King-

« Válasz #237 Dátum: 15 márc 23, 20:45:34 »

Cell Saga szerintem nem volt annyira csalódás, de útánna Gohan testi leépülése engem is aggasztott.
Már megint azt csinálja a Buu-saga után és ez megint aggaszt, Ultimate power sehol. Örültem hogy végre valaki nagy erő képes az SSJ nélkül is . A kalandozás már a múlté, a sima DB szériájáé, a Gt ez valamennyire vissza hozta.
A filmek között 12-13. valamicskét elért. A Battle of God-ba kevés harc volt, ezért mindenki kiakadt.
Hülyeség tartom hogy Frizát csak darabok tudták vissza hozni, és az 1. formájában tért vissza. Frieza még fakó arany szín mellet még picit változhatott volna. Kai le van szarva ahogyan, Salior Moon igazi plasztikai sebészetet kapott inkább újjákreálást kapott. Bardock Story jól megcsinálták és Future Trunks története is jó volt.
Azt nem adták meg hogy Bills milyen is isten csoporthoz tartozik, ha tartozik valamihez.
Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #238 Dátum: 15 márc 24, 08:05:55 »

A movie manga második fejezete angolul:
http://dragonblogz.com/resurrection-f-chapter-two-manga-in-english/

Goku ruháján tehát az Whiskas jele
http://i.imgur.com/4rxfSeT.jpg

Ez mekkora kibaszás már Jamchával szemben?
http://i.imgur.com/xM0wcVZ.jpg

Gohan  smirksweat
http://i.imgur.com/5ynacm7.jpg
« Utoljára szerkesztve: 15 márc 24, 08:25:43 írta Shiro » Naplózva

sergei55
ANBU újonc
*

« Válasz #239 Dátum: 15 márc 24, 19:22:55 »

A movie manga második fejezete angolul:
http://dragonblogz.com/resurrection-f-chapter-two-manga-in-english/

Goku ruháján tehát az Whiskas jele
http://i.imgur.com/4rxfSeT.jpg

Ez mekkora kibaszás már Jamchával szemben?
http://i.imgur.com/xM0wcVZ.jpg

Gohan  smirksweat
http://i.imgur.com/5ynacm7.jpg

.......

Ezek után még jobban utálom ezt a filmnek nevezett valamit!

Igen, Dragon Ball, igen, shonen fight manga-anime film, igen, Toriyama neve, persze, persze, de ez akkor is...

S igen, tudom, hogy kár volt leírnom a legutóbbi Naruto filmet is előre, de EZT szerintem most már nyugodtan leírhatom annak tudatában, hogy tudom, hogy mi lesz!

Könyörgöm, ez nekik történet?!

Az új két főgonoszból egyet már meg is öl Dermesztő mert azt javasolta, hogy tegyen Goku-ra?!

Frieza úgy szerez újabb asspull power up-ot, hogy szimplán edz 4 hónapot bármilyen spéci eszköz segítségével? Ez most komoly?

Buu egyáltalán mi a francért hibárnált amikor neki 5 másodperc elég, hogy feltöltse magát?

Yamcha akkor most már rohadjon el, ahol van? Ennyire nem tudott vele többé mit kezdeni Toriyama?

Goku és Vegeta egy nővel edzennek aki Konoha-i szimbólumokat aggaszt rájuk?

Igen, a régi DBZ filmek is rosszak volta, de ott legalább volt valami minimális történet - lásd pl a harmadik DBZ filmet a pusztulás fájával stb. De itt?

S mivel már a film kb felét tudjuk - sőt, lehet, hogy már a 2/3-át, már remélni sem lehet semmi!
Naplózva
Oldalak: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 24
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins