25 jún 07, 15:02:52 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 2 3 [4] 5 6 ... 12
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Dragon Ball GT  (Megtekintve 59326 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
epeiros
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #45 Dátum: 11 okt 10, 20:41:51 »

Sziasztok!

A többi szinkronos rész valahol elérhető lesz, nem tudjátok?  Gondolkozik
Nekem ugyanis nincs Animaxom...
Naplózva
samdav
Moderátor

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #46 Dátum: 11 okt 10, 20:43:43 »

Indavideón biztos feltöltik végig, amint leadják a tv-ben Mosolyog Vagy próbálkozz más videófeltöltős oldalakkal Mosolyog
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
peti19870621
Újonc
*

« Válasz #47 Dátum: 11 okt 15, 18:26:25 »

Hali!
Shenlong.hu oldalon a letöltések között a Dragon Ball GT - 023 része megaupload felől Átmeneti hibaként jelezve nem tölthető a http://shenlong.hu/downloads.php?cat_id=36&download_id=881 része. Legyetek szívesek amennyiben lehetséges, egy hotfile.com linket megosztani esetleg pl. vagy bármilyen módon elérhetővé tenni.
Előre is köszi! bow

Ui.: Één szótam.. Izé José... smirksweat
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 15, 18:28:27 írta peti19870621 » Naplózva
Cartnecker
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #48 Dátum: 11 okt 15, 18:30:48 »

Nálam semmi gond sincs a linkkel. Nyomj egy F5-öt. ^^
Naplózva
Aizen
Jounin
*

« Válasz #49 Dátum: 11 okt 20, 17:07:37 »

Jó pont: eredeti szinkronok maradtak (már aki, ugye..) nem szalay féle lúzerek adják a legfőbb karakterek hangjait. Már amikor meghallottam ,hogy jujj szalay a magyar Gaara elfogott a hányinger, elvégre a jetixes hang jobb volt. De ízlések és pofonok.. örülök, hogy itt nem rugaszkodtunk el ennyire, és jöttek be tömegével az animax szinkron-utánzatai.

Negatívum: mint minden magyar szinkron, annyit nem ér, hogy... Gondolok itt a kiejtésekre, meg magukra pl az ordításokra... hát vicc, sajnos =/ A legigényesebb szinkron eddig a német volt. Na ott volt élmény... Mosolyog
Naplózva
labzo01
Gennin
*

« Válasz #50 Dátum: 11 nov 01, 20:25:20 »

(igaz, korábban is, megnézhettem volna)
A ma esti, dupla GT rész nem marad el, az Animaxról.
Bár az sajnálom, hogy nem turbózták fel az elejét.
Naplózva
Saiya-jin4ever
Kezdő Jounin
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

Ore Amerika! Ore Hīrō!!

« Válasz #51 Dátum: 11 dec 19, 17:19:13 »

tetszik a szinkron végre Kakarot(Kakarotto)ozznak  Hümm-hümm
Naplózva

L- Hümm-hümm Próba cseresznye,by néni a buszmegállóban Hümm-hümm -L
Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #52 Dátum: 11 dec 28, 13:19:30 »

Régen néztem már HUN szinkronosan GT-t, szóval lekaptam a legfrissebb részt. Baby saga kezdete ugyebár, a résszel semmi kifogásom nem volt, Vegita hangja Babyként is ütött, vagy is egy kifogásom még is van. Hogy a sima baby-nek miért kellett ennyire vékony hangot kapnia? Néhol már nevetséges volt.
Naplózva

sasukeuchiha17
ANBU újonc
*

Gman pártfogoltja vagyok

« Válasz #53 Dátum: 12 jan 01, 15:16:49 »

Azt szeretném megkérdezni, hogy a GT-ben hanyadik résztöl harcol Goku Cell-el és Freezával?
A választ elöre is köszönöm.
Naplózva

iiHALA MADRID!!
Putir
Vendég
« Válasz #54 Dátum: 12 jan 01, 17:27:46 »

Off:
A 43. Epizódban van ez a harc ha jól emlékszem The Resurraction of Cell and Freeza néven.
Tegnap már megkérdezted egy másik helyen és válaszoltak is...
Naplózva
sasukeuchiha17
ANBU újonc
*

Gman pártfogoltja vagyok

« Válasz #55 Dátum: 12 jan 01, 17:56:23 »

Igen megkérdeztem, de nme találtam a választ, sőt még a kérdésemet sem, azt hittem törölték a moderátorok, mivel rossz helyre írtam. De köszönöm a válszt.
Naplózva

iiHALA MADRID!!
Hidetada
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

I love you spagetti Vallás: mugen

« Válasz #56 Dátum: 12 jan 24, 19:01:24 »

ne feledjétek, hogy ma Goku SSJ4-ben fog harcolni
Naplózva

Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana
Mesterem: Hiname Shion
Saiya-jin4ever
Kezdő Jounin
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

Ore Amerika! Ore Hīrō!!

« Válasz #57 Dátum: 12 jan 24, 19:09:39 »

Kár hogy nincs animaxom pedig naon kivi vok rá... remélem nem lesz más a szinkron ssj4-ben  Nevet
mondjuk az angolban is csak mélyebben beszélt a fazon...  Mosolyog
Naplózva

L- Hümm-hümm Próba cseresznye,by néni a buszmegállóban Hümm-hümm -L
hiroto
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #58 Dátum: 12 feb 08, 11:56:07 »

Most kezdtem el nézni, ezért pár észrevétel leírok:

A z nem azért lett úgy befejezve, ahogy, mert az alkotó szomorgatni akart a népet, hanem mert valószínűleg fojtatást akart, ezért ,,befejezetlenül" hagyta azt.

SSJ4 az elődeihez képest teljesen szembefordul. Visszatér a primitív lény. Az eddigi szintek nem sokban változtatták meg a harcos kinézetét.

Na és hogy miért nem tettszett a GT? :

Valljuk be, a mangaka olyat teremtett, amit nehéz lett volna elrontani. Hát ezt sikerült. Nézzük az eddigi DB és a DBZ milyen is volt:
-vegyünk egy idióta, azonban szeretni való főszereplőt, aki különleges képességgel rendelkezik, nem mellesleg vívja ki a környezete elismerését.
-teremtsünk olyan szorult helyzetet, amiből a hős nehezen tudjon kijönni,  de végül az akaratereje által sikerüljön felülkerekednie.
-most teremtsünk egy világot, ami nem áll messze a miénktől, azonban kicsit alakítsunk rajta, hogy rejtélyesebb, titokzatosabb, érdekesebb legyen,
-most jöhetnek a gonoszok, akik célja mindig egyértelmű, elpusztítani a világot, hatalomra jutni.
-a főszereplőnek sikerül a gonoszok egy részét a lelki tisztaságával megváltoztatnia, és a barátai lesznek.
- az üres részeket fel lehet dobni idillel, mókával, a főszereplő hülyeségével
-teremtsünk a főszereplőhöz megfelelő barátokat, akik mindig támogatják, és ami lényeg, legyenek erősek.

Na nézzük csak a fent említett pontokat. Ez minden mai sikeres manga alapja, ami sokra vitte. Tehát ez a Naruto, a Bleach(első 100-200 része, amíg igazán sikeres volt), a ONE PIECE, és a fairy tail jellemzői is. Nem érdekes? Mind sikeres, és nagy rajongótábora van.

Ezt a koncepciót hogy a fenébe rontották el a GT alkotói? Nagyon egyszerűen:
-vettek egy főszereplőt, aki lökött, erős, azonban a tiszteletnek annyi, és nem mellesleg unalmas is lett, és gyerekes gyerekes
-vettek egy nagyon idióta koncepciót, mert mi a fenének kellet nekik bolygóról bolygóra vándorolni? Semmi értelme. Semmivel nem tudunk meg többet a db világáról. Ez nekem inkább a mézga gézára hasonlít, mikor Aladár űrrepülővel meggyeget az űrben. Borzalmas.
-Próbáltak venni valamilyen normálisnak vett főellenséget, de számomra ez annyiban merült ki, hogy visszahozott egy pár régi sémára teremtett lényt, hasonló erővel.
     -Bebi: Nekem a világhódító Dermesztő és Vegeta keveréke, aki hasonlóan átváltozik. Megszálja Vegetát, mint Babidi.
     -c17: ugyan, Cell 2
     -sárkányok: mitikus lények, akik leginkább Bubura hasonlítanak.
-Mi van a főszereplő barátaival? Hát az a baj, hogy semmi. Nem látunk belőlük semmit, és le vannak alacsonyítva, butítva. Minek kellet ezt tenni? A DBZ végére is idegesített kicsit Sátán lealacsonyítása, lehetett volna neki is kicsikét közelebbi ereje a csillagharcosokhoz.
-Főszereplő jelleme? Volt olyan? Érezhetően kimaradt az egészből. Az eddigi szériát végignézve,  Tensinhan, Sátán, Vegita, C18 és még páran az ellenségből baráttá lettek. Ilyen volt a GT-ben? Nem, vagy ha volt is jelentéktelen.
-Az üres részeket valamilyen idióta kaphatta kézbe, mert borzalmasak. A DB és a DBZ nem mertem beletekerni a videóba, ne hogy lemaradjak valami fontosról. Itt egy rész kb 3-4 perc alatt végigsöpörtem, mert unalmas volt.
-Végül: Grafika? Szerintem hanyag, és nem illik az elődeihez. Persze az elődök grafikája nagyon elmaradt a mai Naruto, vagy Bleach grafikától, de élvezhető volt.

Összefoglalva: Egy olyan sorozatot kreáltak, aminél az ember elveszti hitét az eddigi sorozatban. Folytatta volna inkább a mangaka, annyi lehetőséget hagyott, hogy hihetetlen, ott van pár visszaemlékezés, Bardock, és a többiek, lehetett volna normális keretek között bővíteni a világképet, új istenek, rivális népek, bosszúállók, harctornák, esetleg univerzum szinten is, a pokolról, vagy a túlvilágról is lehetett volna még mit mesélni.. Na a GT-ben próbáltak valamit kihozni, de valljuk egy katasztrófa lett. Remélem egyszer valaki fogja a Z-t és ad neki egy normális folytatást.

Ennyi bocsi a hosszú esszéért, de már ez rég kikívánkozott belőlem. Nem tudom, hogy van-e valaki ezzel hasonlóan.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #59 Dátum: 12 feb 08, 17:10:34 »

Hát én nem tudnék ilyen bőséges beszámolót nyújtani, mivel a 16. résznél már leszűrtem, hogy ez egy hihetetlenül unalmas anime lett. Azóta is küzdök, hogy befejezzem, de valahogy nem tudok tovább haladni vele. Pláne azért, mert a kedvencemet (Gohant) tudtommal eléggé lealacsonyítják a sorozat folyamán.
Valamint Pain is idegesít...
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 08, 17:11:14 írta renato » Naplózva
Oldalak: 1 2 3 [4] 5 6 ... 12
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins