Igen abban igazad van, hogy a Z a végére elég gyenge lett, nem kellett volna több pénzt kiszívni belőle, bár ez a rajongók követelésének is betudható, hisz Cellnél akarta befejezni eredetileg a mangaka, ami jobb is lett volna úgy... Lezárta volna a sorozatot azzal, hogy Goku az élete árán is megvédte a földet és lehet, hogy meghalt, de a fia, Son Gohan tovább fogja oltalmazni a bolygót. Ugye mondta is Toriyama, hogy Gohanból akart új főhőst csinálni, hisz végül is ő győzte le Cell-t.
Azonban jött a Buu saga, ami mindent felkavart és kiröhögött. Gohan-t megalázták az elején, de még C18at is, hisz Goten és Trunks enyhén overpowered volt és mintha belőlük akart volna főszereplőt csinálni a mangaka. De utána csak visszanyúlt Gohanhoz, aztán meg Son Goku, jajj nekem, nagyon össze-vissza lett az egész és maga a "történet" is nagyon gyenge lett, csak nézzétek össze a Frieza saga-val. Mr Satan-ból meg BŐVEN elég volt annyi, amennyi a Cell ívben, itt már nagyon hányingerem volt tőle.
Na de ez a GT topic. Itt ugye csak Goku maradt a főszereplő, tehát Gohan és Goten jelentéktelen lett. Ahogy írtam az nagyon tetszett eben a sorozatban, hogy bemutatta a kristálygömbök használatának rizikóját is, hisz mindent azzal akartak már megoldani. Az űrutazós ív azért nem tetszett, mert gyökér ellenfelekkel harcoltak. Oké, hogy Goku gyerek lett, de még úgy is képes volt az SSJ3-ra meg ott volt vele Trunks is és mégis szó szerint szenvedtek az idióta táncot kierőszakoló éneklő fivérekkel meg az óriásbébi robottal, alig bírtam végignézni... Meg amikor Trunksot is beöltöztették nőnek, hát az már nagyon sok volt.
A Bebis már jobb lett volna, de egyetértek Gdat88-al, túl hosszúra sikeredett és ahogy korábban írtam, egy az egyben Cell & Buu saga volt, de ezt a készítő se titkolta és következő ívben Dr. Myuu meg Dr. Gero együttműködtek a pokolban
Ez az ív már sokkal jobban tetszett, hisz visszahoztak rengeteg rég látott karaktert (akik persze már semmit sem érnek) és visszaadta az igazi DBZ hangulatot
Egyszerűen jó volt látni, ahogy C19-et és Dermesztőt stb olyan lazán elverik
Meg Nappa-t Vegita
Super 17 is vagányra sikeredett, itt csak az nem tetszett, hogy C17-et visszahozták gonoszkodni, de maga az ív a kedvenc GT ívem volt.
A sárkányos pedig so-so lett. 2-3 sárkány nagyon nem tetszett, de a tűz és a jég, meg az utolsó nagyon adta
Elég jól megrajzolták és kitalálták őket. Ez is jó ív lett volna, csak tele volt sok hülyeséggel (kényszerített SS4 Vegitánál, Goku lenyel egy kristálygömböt, stb....). Abban viszont egyetértek veled, hogy nagyon jó lezárást kapott, én is megsirattam kicsit
Az SS4 meg tényleg vagány, csak egyszerűen az SSJ1, SSJ2, SSJ3 után annyira nem illik oda, hogy az nevetséges. Meg megy is a sok vita a weboldalakon, hogy most akkor God Goku vagy SS4 Goku-e az erősebb
Összefoglalóan a GT-ben rengeteg potenciál volt, de mégis inkább gyengére sikeredett a részemről. Meg kicsit több, mint 1 évad miatt felesleges volt hozzányúlni szerintem, mivel annyi újat nem mutatott. Viszont sokszor jobban élveztem még így is, mint a Buu saga-t, ami azért elgondolkodtató.