ronandinho
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #225 Dátum: 09 nov 21, 19:20:05 » |
|
Egyétermű, hogy Itachi-é a legjobb hangja pont hozzá illik a karakteréhez mint például a mostani animeben
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #226 Dátum: 09 nov 22, 00:19:20 » |
|
Még egy szavazat Itachira  A kedvenc karakterem. A szinkronja, a karaktere nagyon jól összerakott darab  A szinkronhangja elképesztően illik hozzá. Nem tudnám elképzelni mással. Egyszerűen lehetetlen ezt felülmúlni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FireCat
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
JátszMacska
|
 |
« Válasz #227 Dátum: 09 dec 31, 16:31:44 » |
|
Kisame. Olyan héliumot szívott szerencsétlen, mégis elmebeteg gyilkos férfihang.  Senki nem mondhatja, hogy nem zseniális. 
|
|
|
Naplózva
|
mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
|
|
|
Death Dawe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #228 Dátum: 10 jan 01, 18:36:03 » |
|
Kisame-t én is nagyon megszerettem Bár én azt is el tudom képzelni h nem halt meg  igaz kicsit elvesztette a fejét deh sebaj  Hidan is dumált  ( de ez már nem ide tartozik  )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
trees
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Hang Falu
|
 |
« Válasz #229 Dátum: 10 jan 03, 22:00:38 » |
|
Szegény Zetsu sempainak elég khm buzis hangja lett,yoropiko meg olyan buzis mély hangú,apró torokfájási gondokkal  Tobi/Madara a viccelődős és a komoly,isteni a váltogatás. Kakashi tökéletes egy zseni,magabiztos és menő ninja hangjának,de ha kell akkor átvált viccelődős vagy perverzbe. Mindezekután mégis sasukéra szavazok. http://www.youtube.com/watch?v=d6pSgQ35pqsebben a kis vidiben is elmondják,hogy a mindíg menő sasuke hangja:Suriyama Norimaki.Nem vagyok egy sasuke fan,de ez a hang tökéletesen illik az ő karakteréhez.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hatsue
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #230 Dátum: 10 jan 04, 18:37:47 » |
|
Sasuke hangja!!!  de lehet h csak elfogult vagyok xD am Naruto hangját is szeretem olyan jellegzetes és tök poén h egy nő adja Oo zseniii és legalább már más animékben is megismerem *.* éééés Tobijé ha Tobiként beszél xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #231 Dátum: 10 jan 04, 18:52:35 » |
|
Megnézhetem a videót. Nem is tudtam, Narutonak női alaphangja van, de durva . Ráadásul még Son Goukna kis, bár az övé hihetőbb mint Narutoé 
|
|
|
Naplózva
|
..........................................................  ..........................................................
|
|
|
Solaree
Chuunin
Nem elérhető
 Akatsuki
Vérimádó gyilkológép ;D (+moe függő/tuladagoló)
|
 |
« Válasz #232 Dátum: 10 okt 23, 13:01:39 » |
|
Szerintem meg mindenkinek tökéletes a hangja. Sasuke-t utálom, mert egy egoista kis dög (szerintem) de olyan hangja van hogy szabályosan feláll az ember hátán a szőr
|
|
|
Naplózva
|
http://wowandnews.blogspot.com/ a wowos blogom  "Ha most nem ölöd meg őket, akkor egy napon ők fognak megölni téged!" Lucy, Elfen lied. "Erős kávé nem létezik, csak akarat gyenge ember" Ismeretlen "Nem, nem vagyok gyilkos. Csupán imádom a vér látványát" Solaree
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Zero Division
|
 |
« Válasz #233 Dátum: 10 okt 23, 14:12:51 » |
|
Lol narutonak női hangja van? De durva............ Azért lehett volna férfi az actors-a :S
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa  (K)(L)
|
|
|
kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #234 Dátum: 10 okt 23, 18:55:21 » |
|
Orochimarunak is női hangja van...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
obi
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #235 Dátum: 10 okt 24, 12:10:52 » |
|
Akkor megoldást nyert az h mért ő mondja a legszexibben azt h Sasuke-kun 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #236 Dátum: 10 okt 24, 14:50:13 » |
|
látom sokan elolvassák azt hogy és miért -.- istenem 1. helyezett: Orochimaru, mert így még ilyesztőbb, és pedobb  2. helyezett: Szerintem Shikamarunak illik a jelleméhez, főleg mikor panaszkodik(általában). 3. helyezett: Meg hiruzen-é is jó, olyan öreguras
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #237 Dátum: 10 okt 27, 13:03:18 » |
|
látom sokan elolvassák azt hogy és miért -.- istenem ...
Ne foglalkozz velük. Majd én teszek róluk. 
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Zsoc
Chuunin
Nem elérhető
Kellemetlen...
|
 |
« Válasz #238 Dátum: 10 okt 27, 18:03:40 » |
|
Szerintem Shikamaru szinkronhangja a legpasszentosabb. Mint ahogy azt már elöttem írták is főként akkor a legjobb mikor panaszkodik. (többnyire ezt csinálja..  ) De harc közben is nagyon jól muzsikál főleg a ccc beköpés. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #239 Dátum: 11 jún 22, 14:01:56 » |
|
szerintem Kakashié és Suigetsué valamint Sasukeé nagyon kiri  Sasuke a kis sunyi gyilkolóss hanggal  Orcsimarcsié csaj?  mondjuk rájöhettem volna am Narutoé is nagyon tetszik  de enm így képzeltem a csajt aki adja a hangját  óóó és Hidant sem hagyhatom ki  az a megrögzött őrült fanatikus hang  Dzsásinn szhámááá 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|