kyuubi-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #210 Dátum: 09 jún 14, 10:38:04 » |
|
Nekem legjobban sasuke hangja tettszik . Érezteti a hangja velünk hogy ő milyen kis genyó .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ruby
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #211 Dátum: 09 jún 14, 13:35:31 » |
|
Nemár! Akamarut is Naruto hangja szinkronizálja? xD Ennyivel is okosabb lettem. Naruto hangja tényleg zseniális, nagyon eltalálták. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #212 Dátum: 09 jún 15, 08:43:46 » |
|
Szerintem Sasuke hangja az egyik legjobb. Olyan menő. Azt nem tudom tudtátok-e, hogy Konohamarut is nő pontosabban nők szinkronizálják. A Shippuus hangja az a nő, aki a Part I-ben Kin-t szinkronizálta. Ebben nem vagyok 100% de úgy rémlik, az biztos, hogy nem ugyanaz a hangja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ruby
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #213 Dátum: 09 jún 15, 11:01:38 » |
|
Ááá! Konohamarut is nő? xD Erről jut eszembe, szerintem Udonnak is jó hangja van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saruwatari Kumiko
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Az örök newbie ^^
|
|
« Válasz #214 Dátum: 09 jún 15, 12:31:04 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Élni való minden élet, csak magadhoz hű maradj, veszteség nem érhet téged, ha azt hiszed, ami vagy." #1 Itachi & Sai & Naruto & Sasuke fan
|
|
|
Navelia
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #215 Dátum: 09 jún 15, 16:12:48 » |
|
Rappel? Öhh, tájékoztatna valaki, hogy ez mikor van? Nem emlékszem ^^"
|
|
|
Naplózva
|
„Az élet ízét csak a bolondok ismerik.” „Élj a jelenben, emlékezz a múltra, és ne félj a jövőtől, mert az nem létezik, és soha nem is fog. Mindig csak jelen van.” (Christopher Paolini) „Nothing improves the memory more than trying to forget.”
|
|
|
Saruwatari Kumiko
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Az örök newbie ^^
|
|
« Válasz #216 Dátum: 09 jún 15, 17:03:12 » |
|
Rappel? Öhh, tájékoztatna valaki, hogy ez mikor van? Nem emlékszem ^^" A Naruto Ondo című nagyszabású produkcióban rappel a mi Shikamarunk ~ Ez egy különálló szám, nem tudom benne van-e az anime-ben egyáltalán
|
|
|
Naplózva
|
"Élni való minden élet, csak magadhoz hű maradj, veszteség nem érhet téged, ha azt hiszed, ami vagy." #1 Itachi & Sai & Naruto & Sasuke fan
|
|
|
|
kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #218 Dátum: 09 jún 17, 13:20:22 » |
|
Valaki dobhatna egy _nevet_ és egy _képet_ Orochimaru szinkronjáról, mert nem rémlik, hogy nő lenne.
http://en.wikipedia.org/wiki/KujiraTudom, hogy beszélsz angolul.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #219 Dátum: 09 jún 18, 20:07:14 » |
|
Köszi, időközben én is rátaláltam. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
|
« Válasz #220 Dátum: 09 júl 19, 19:08:52 » |
|
nekem kakashi hangja jött be igazán..... eléggé nyugodt....
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
Mancs
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #221 Dátum: 09 szep 05, 13:20:49 » |
|
Eredeti siznkronban szerintem a legjobb Tsunade nagyi hangja >.< Nem tudom konkrétan miért, de bejövős. Azt egyébként nem értem, hogy Hakut miért női hanggal nyomták, meg elvileg a Jetix-es szinkronban is nő volt a magyar hangja, míg Animaxosban nem Érdekes ... ^.^ Ja, és egyébként Tenten, Lee és Sasuke szinkronja is illik a karakterhez! ( Szerintem ... ^.^ )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Brock Lee
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #222 Dátum: 09 szep 20, 14:22:32 » |
|
Huh, ezt nagyon nehéz eldönteni. Nem nagyon van olyan, akinek nem illene a karakterhez a hangja (nem úgy mint a magyar szinkronba). De a legjobban a laza, nyugodt, magabiztos karakterek hangjai tetszenek pl Sasuke, Itachi, Garaa. De az egyik nagy kedvenc az Deidara, a "hmm" és a "katsu" az utánozhatatlanul nagy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
十三
|
|
« Válasz #223 Dátum: 09 okt 22, 21:59:29 » |
|
Én Itachi hangját bírom a leginkább. Az ő hangját imádom más animékben is egyszerűen különleges nem mindennapi férfihang... ((((Off: no vajon kinek a hangja még természetesen Ukitake Taichoé wow))))
|
|
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #224 Dátum: 09 nov 20, 22:05:45 » |
|
Nekem Sasuke & Naruto hangja tetszik a legjobban. Mindkettő olyan jellegzetes, bár minden szereplő hangja jellegzetes de az övéké ako is jobb.
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
|