Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #15 Dátum: 11 dec 20, 17:59:26 » |
|
Hepburn. A Naruto mangát amikor kézbe vetem, a szívbaj jött rám. Először nem is értettem, miről ír: a Csúnin vizsgán Ákimicsi Csódzsi küzd meg XYnnal, és Szaszke találkozik a hupikék törpikével'. A Momocsi Zabuza csak a hab volt a tortán. Én alapból Shippu-párti vagyok, de a Zabuzás köteteket megvettem volna, ha az átírás nem olyan, amilyen.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #16 Dátum: 12 feb 11, 22:53:34 » |
|
Hehe, senki nem szavazott a Fonetikára. Igazából én a két szót nem értettem. (először)
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #17 Dátum: 12 feb 11, 23:38:06 » |
|
Csodálkozol? Cunáde elment hogy megmentse Nárutó Uzumákit, de Itacsi megelözte és elvitte az Ákacuki rejtekhelyre Kákuzunak. Olvass bele a magyar wikipédiába és csak ilyen neveket találsz
|
|
|
Naplózva
|
Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #18 Dátum: 12 feb 12, 09:17:21 » |
|
Hú, ez nagyon sz*r... Akkor tuti, hogy nem olvasok majd magyar wikipédiát.
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #19 Dátum: 12 feb 12, 16:24:56 » |
|
Ugye az vicces, hogy a fonetikusan nem úgy írják, ahogyan ejtik ki valójában. Mert az nem Szaszuke, hanem Szászüke, mert az U-t alig hallani, ha meg hallani, akkor már inkább Ü... egyértelműen a Hepburnre szavazok.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 12, 16:25:45 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
|
« Válasz #20 Dátum: 12 okt 21, 18:47:57 » |
|
Hepburn... hát én kivagyok amikor egy Japán nevet fonetikusan látok leírva, főleg, hogy legtöbbször rosszul is írják xD a BR könyv verte ki nálam a biztosítékot xD még szerencse, hogy a történet jó mert amikor már századszorra olvastam, hogy Súja meg Kirijama azt hittem falnak megyek xD ((Az viszont csúcs, hogy a filmben meg azt mondják, hogy Szúja x"D)) A wikipédiáról meg már ne is beszéljünk xDD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 21, 18:48:50 írta Hedi-usagi »
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
Hinata-chan
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Konohai ninja :)
|
|
« Válasz #21 Dátum: 13 jan 28, 22:45:12 » |
|
Nekem mindegy, csak le legyen fordítva . De bevallom, kicsit idegesítő, ha például Tsunade nevét Cunadének írják.
|
|
|
Naplózva
|
Hyuuga Hinata, Avarrejtek egyik legkitartóbb ninjája )
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #22 Dátum: 13 feb 20, 00:31:15 » |
|
A fonetikusan írt japán szó olyan mint a egy 5 csillagos étteremben kivenni egy nagy zsíros kolbászt a zsebedből és elkezdeni csámcsogva enni. Borzasztóan elüt a környezettől és bántja a szemet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
|
« Válasz #23 Dátum: 14 feb 17, 16:19:10 » |
|
Fél évig jártam japán szakra és teljesen kikészített amikor az előadás alatt a kivetített power point prezentáción fonetikusan voltak leírva a japán szavak. Na ne már, szabályosan bántotta a szememet!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 17, 16:21:14 írta Hédi »
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
|