Rikudou-sennin
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #945 Dátum: 12 jan 22, 22:20:08 » |
|
Hát lehet , hogy én tudom rosszul , de a Mokuton az nem tiszta chakra , de erre most kiváncsi vagyok , honnan vetted ezt? Dobj be egy kis infót. Mert aszem Hashirama és Yamato úgy hozták létre a fa elemet , hogy az egyik kezük a föld a másik a víz , és itt jön a vér vonal képesség (Kekkei Genkai) , hogy a 2 elemet egyesíteni tudja és így hozza létre fa elemet , mikor Naruto a Szél elemet tanulta ezt Yamato akkor mondta Narutonak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #946 Dátum: 12 jan 22, 22:25:23 » |
|
Pontosan így jön létre a Mokuton jól tudod. De a kezében még csak Chakra van, de amit elhagyja a kezét már igen is szilárd. Ez egy hasonlat akart lenni, hogy a Bijuuk ugyan Chakrából állnak de attól még lehetnek szilárdak kívülről, és ettől lehet nekik Chakra húsuk is.
|
|
|
Naplózva
|
Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni. De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni. by Makarov mester (Fairy Tail)
|
|
|
naruto96ricsmond
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #947 Dátum: 12 jan 22, 22:32:08 » |
|
A Bijuuk csak Chakrából állnak az tuti, ezen nincs mit filózni. Csak egyszerűen annyira tömény, hogy már látszik, sőt külső szilárd alakot vesz fel de attól még Chakrából van.
Gondoljatok csak bele a Mokuton technikák is csak Chakrából vannak, de igen durván bezúzná az ember fejét ha lefejelné a létrejött fát.
De van mit filózni mert amikor a Hachibit letámadták itt http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/566/14 akkor nekem úgy tünt,hogy vérzik...jó lehet azt mondani,hogy tömör chakrájú,de a chakra szerintem nem vérzik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #948 Dátum: 12 jan 22, 22:43:29 » |
|
Jó most totál megfogtál erre nem nagyon tudok mit mondani. A: Max ha a Jinchuuriki teste van felhasználva ilyenkor valahogy megtrükközve és ez miatt teljesen valósnak tűnik. B: Attól függetlenül, hogy Chakrából van csak egy élőlény => megsebzik vérzik C: (B+) Csak olyasmire tudok gondolni, hogy a "fizikai testében" ugyan úgy megvan minden mint egy valós élőlénynél, de attól függetlenül Chakrából áll az egész D: Egy bazi nagy logikai bukfenc
|
|
|
Naplózva
|
Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni. De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni. by Makarov mester (Fairy Tail)
|
|
|
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #949 Dátum: 12 jan 22, 23:23:21 » |
|
Tovább viszem a gondolat menetet, és hozzáteszem annyival, hogy mi van akkor ha a chakra mennyisége, egy adott ponton már átlép a fizikai valóságba. Gondolok itt a chidori, raikiri, rasengan, bijuu bomba, és társai. Ezek mind chakrából állnak össze, viszont a végére már igenis fizikai alakot öltenek, és szabad szemmel is láthatóak. Ha ezt átviszed a bijuukra, akkor ez esetben magyarázható a fizikai alak, és vele együtt a fizikai sérülések is. Bumm így született a bijuupik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #950 Dátum: 12 jan 23, 00:07:51 » |
|
Hát ami azt illeti én a Mokuton-al pont ezt akartam illusztrálni, csak nem igazán ment átt a népnek Bár azt tény, hogy szebben megfogalmaztad
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #951 Dátum: 12 jan 23, 15:29:02 » |
|
... A saját véleményem az, hogy visszatermelni-e nem lehetetlen, de azt ne feledjük el, hogy a pecsét volt a korlátozó tényező amiért nem mehetett bele úgy ahogy volt. Szóval ha 16 éve " kicsi volt a ketrec" a maximális chakrájához és méretéhez akkor bíza eddig a pillanatig az az is maradt. Most már mivel nincs a ketrecben az nem akadály (Gyakorlati eset: ha 1 nagyra növő halat bele teszünk 1 kis akváriumba akkor az kicsi marad ) ... Nem Kurama chakrájához kicsi a ketrec=pecsét, hanem a ketrec=pecsét miatt csak korlátozott mennyiségű chakrát tud átadni Narutónak. Ezért is szedte le Naruto a pecsétét a legutóbbi mangában. ... Rikudou mikor legyőzte a juubi-t a testét különválasztotta a chakrájától (mármint a juubiét) és bezárta a Hold belsejébe majd a chakráját magába pecsételte. És ezt osztotta szét halála előtt 9 részre, ezért állnak csupán chakrából. ...
Rossz a sorrend. Rikodou magába pecsételte az egész Tízfarkút, testestől, chakrástól. Aztán a saját halála előtt a Tízfarkú chakráját 9 részre osztotta és létrehozta az 1-9 farkút, a Tízfarkú testét pedig a Holdba zárta (Chibaku Tensei...?). És akkor, amikor egy bijuut bezárnak egy jinchuurikibe akkor a teste hová tűnik szerinted? Pl. mikor a sandaime lepecsételte orochimaru karjait akkor tulajdonképpen megmaradtak neki csak egyszerűen használhatatlanak voltak. De mikor a yondaime lepecsételte a kilencfarkú felét akkor annak a teste is felére csökkent majd miután a másik felét Narutoba zárta akkor teljesen eltűnt.
A Shiki Fuujin a lelket pecsételi le, nem a testét. Azért maradt meg Orochimarunak a karja.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #952 Dátum: 12 jan 23, 15:33:46 » |
|
Úgy látom jó témát dobtam fel, bár szerintem kishi ilyenekre nem gondolt, vagy majd csak a későbbiekben, szóval lehet hogy értelmetlen gondolkodni rajta, nagyon sok dolgot kishi csak elnagyolt, pl az idézésnál az állat rögötön támad, holott azt sem tudja mi a szitu , stb etc,
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #953 Dátum: 12 jan 23, 15:49:19 » |
|
Ja, ha ott még elkezdenének magyarázkodni, akkor mg sokan azért sírnának, hogy "ebben a fejezetben sem történt semmi", meg "lassan halad a manga". ^^ Azért kicsit "pörögni" kell. Hol jobban (harc közben), hol kevésbé.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
King of Heroes
|
|
« Válasz #954 Dátum: 12 jan 23, 15:56:34 » |
|
Én is szeretném, ha gyorsabban haladna, de az azt is jelentené, hogy hamarabb vége lesz:( Azt meg nem szeretném:( Szinte el se tudnám képzelni mi lenne új Naruto részek nélkül:))
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gaburieru
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
ガブリエル
|
|
« Válasz #955 Dátum: 12 jan 23, 16:19:54 » |
|
De ha testestől chakrástól magába pecsételte akkor minek taszította halála előtt csak a testét az égbe? Végül is nekem mindegy, de a bijuuk akkor is chakra lények.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #956 Dátum: 12 jan 24, 09:34:53 » |
|
De ha testestől chakrástól magába pecsételte akkor minek taszította halála előtt csak a testét az égbe? ...
Talán azért, hogy ha valakinek az a merész/botor ötlete támadna (lásd Tobi), hogy újra össze akarja rakni a Tízfarkút, még nehezebb dolga legyen. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #957 Dátum: 12 feb 02, 20:07:20 » |
|
Belegondolva Naruto kyuubi chakra módjába( lámpás vagy nem tom mi...) én el tudom képzelni, hogy a többi jinchurikinek is van ilyen formája. Vegyük pl Roshit, amikor láva lett a bőrén http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/565/8 , és mikor harcolt, akkor egy idő után eltűnt róla, de a chakra ott maradt körülötte. http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/565/15De pl Yugitonál nagyon jól nézne ki a kék chakra fekete sávokkal, ami ugyanúgy venné körül mint Narutot a narancssárga chakra. és lehetne belőle chakra karokat csinálni, aminek a végén Matatabi mancsa lenne Hát én már el is képzeltem És ő esetleg tűzlabdákat lőne, olyat mint Matatabi Hidan ellen. És nála ez az átlátszó chakra azért is lenne szerintem alap, mert maga a Nibi, mondhatni chakrából áll, hisz úgy néz ki De attól még elég nagyot üt
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 02, 20:08:41 írta Domynyk »
|
Naplózva
|
|
|
|
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #958 Dátum: 12 feb 03, 09:50:12 » |
|
Van egy elméletem a Yuubi és az ő "gonoszságáról"
A Yuubi gonoszságát csak Tobi említette meg nekünk, és tudjuk, hogy ő úgy meséli a történelmet ahogy neki éppen megfelelő.
Szóval én azt is el tudom képzelni, hogy a 10 farkú egyáltalán nem volt gonosz, sőt még az emberekkel is szeretett volna barátkozni, csak a mérete és az ereje miatt nem jött össze. Ekkor jött a szennin és magába zárta, és társa lett a Yuubi nak. Végre volt aki foglalkozzon vele. Az embereknek ez nagyon jó volt hisz eltűnt a "szörny" és tisztelték az öreget.
És pont ez volt a baj az összes Bijuuval is, az emberek mindig csak szörnyként és a megtestesült gonoszként gondoltak rájuk, pedig eszük ágában sem volt bántani az embereket (eleinte). Az emberek támadták őket folyamatosan ők meg csak az életüket féltették és védték (ezzel természetesen rengeteg ember életét vették el) Az idők során a gyűlölet meg csak nőtt bennük és már akkor is rátámadtak az emberekre ha csak a közelükbe mentek ( bár szerintem ez érthető is, a rengeteg kínzás és fájdalom után )
Amúgy én Narut Bijuu módját arany sárgának képzeltem el mint ahogy nagyon sok képen láttuk. Nem gondoltam volna hogy az "aurája" (körvonala) piros lesz.
Bár így tökéletesen passzol az a jelenet amikor Bee világításként használja Narutot akkor a 8 farkú fáklyának nevezi.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 03, 09:59:12 írta Szalamandra-kun »
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz_
Chuunin
Nem elérhető
"Nem a külső számít hanem, hogy milyen a belsőd"
|
|
« Válasz #959 Dátum: 12 feb 03, 16:49:43 » |
|
Most hogy a Gedou Mazou visszaszívta a Bjuukat akk Roushi és a többi Jinchuuriki újra meghaltak? De azért a Rinnengannak és a Sharingannak annyira nagy hasznát nem vették mikor már Bjuuk voltak De ha Naruto már legyőzte a Bjukkat akk sztem most a Maszkos lesz a soros
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 03, 16:50:16 írta Krisz_ »
|
Naplózva
|
“Sajnos nagyon sokan hiszik azt, hogy a csend olyan űr, amit mindenképp ki kell tölteni még akkor is, ha nincs fontos mondandójuk.”
|
|
|
|