24 nov 15, 23:23:44 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 60 61 [62] 63 64 ... 68
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bijuu és Jinchuuriki (Avagy démonok és hordozók)  (Megtekintve 232697 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Putir
Vendég
« Válasz #915 Dátum: 12 jan 06, 14:56:27 »

de ő már beszélgetett narutóval, és látta, hoyg nem azért harcol, mert muszáj... meg ugye rendesen filozofáltak is xD
Ja, és Bee aztán tényleg mindenkit utál....
Egy normál jincsunek mindenkit kéne utálnia csak hát vannak csiterek mint naruto,bee meg már gaara is.
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*
Nem elérhető Nem elérhető

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #916 Dátum: 12 jan 06, 16:55:07 »

azt én is értem, hogy elvileg ők ilyen antiszoc népség, de mikor hinata megérkezett, mondta hinatának, hogy ne csinálja, stb,stb. meg már előbb könnyen leszűrhette, hogy naruto nem egy átlagos xD
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Itara
Gennin
*

Az akatsuki 3 legerősebb tagja(Nagato nem fért rá)

« Válasz #917 Dátum: 12 jan 12, 18:32:51 »

Nekem annyira nem tetszenek ezek a Jinchuuk. De a kedvencem az Opa. a 2. mizukage sokkal jobban tetszik például
Naplózva

"Nem csak ahhoz kell bátorság, hogy az ember kiálljon és beszéljen, hanem ahhoz is, hogy leüljön és meghallgassa a másikat."- Churchill
"Fanatikus az, akit lehetetlen meggyőzni, de témát sem hajlandó váltani."-Churchill
Kész vagyok a teremtővel való találkozásra. Hogy a "Teremtő felkészült-e erre a megpróbáltatásra, az más kérdés."-Churchill
Csak két hatalom létezik a világon: a kard és a szellem. "Hosszú távon azonban a szellem mindig meghódítja a kardot."-Bonaparte Napoleon
Utakata24
Chuunin
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

Tsuki no masutā

« Válasz #918 Dátum: 12 jan 14, 12:26:33 »

sztem az a fuu csaj jó fej lehetett a maga idejében, de vszínüleg a jinchuuk mind antiszocok naruto kivételével, meg talán gaara...
Naplózva

"A hülyeség nem pók, de mégis behálózza a világot"
Andi

"Óvakodj az olyan dolgoktól, aminek nyele van, mert azokkal dolgozni kell!!!!!"
Dávid

"Egy teve 2 hétig tud dolgozni anélkül, hogy inna; én 2 hétig tudok úgy inni, hogy közbe nem dolgozom"
Tomi

E-szerint élek:
"Jézus ott áll előtted, ha szomszédodat lelőtted.
Máriától kapsz egy pofont, ha a boltba lopsz egy kotont.
Kertedbe nő a vadkender, érted jő a pókember"
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #919 Dátum: 12 jan 14, 14:54:57 »

mert gaara aztán nem volt antiszoc xD igazi társasági alkat volt... Pirul  Ördögi oké, most már félig-meddgi az.
de mondjuk bee sem egy érfelvágos kis uchiha
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
*

« Válasz #920 Dátum: 12 jan 14, 16:18:55 »

Bee sem volt annyira "antiszoc" mint gondolod. Miután megcsinálták A-val a csapatot, azután már szerintem jobban megvoltak békélve vele.
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #921 Dátum: 12 jan 15, 14:41:03 »

Szerintem pont fordítva van ez. Nem a jinchuurikik antiszociálisak, hanem a falu közösíti ki őket.
Gaara esetében is láthattuk, hogy csak egy baj volt a nevelésében: nem vették emberszámba.
Naruto sem tudott sehová fordulni. Azért rosszalkodott, hogy foglalkozzanak vele.
Kushina sem volt egy zárkózott alkat, pont olyan nagyszájú volt, mint a fia. Nevet
Gyilkos Méht is láttuk, hogy barátságos személyiség.
Egyszerűen van amelyik jinchuuriki el tudja magát fogadtatni és/vagy tud társakat találni magának, vagy nem. ^^"
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #922 Dátum: 12 jan 19, 19:17:29 »

Visszatérve, hogy milyen erősek a jinchurikik, szerintem azok, amelyek képesek voltak jól irányítani( nem feltétlenül teljesen) azok eléggé erősnek mondhatók a bijuu erő nélkül is. Hiszen Bee is legyőzte a hachibit, naruto is legyőzte a kyuubi( ha mégsem elnézést, nem nagyon emlékszem azokra a fejezetekre), aztán Yagura is teljesen irányította a sanbit, szóval ő is legyőzte, meg Yugito, aki szintén a bijuu templomban harcolt a Nibivel, ő is legyőzte, hiszen elég nagy befolyása van a nibi felett, akkor változik át, amikor akar. Jóllehet nem teljes az irányítás.
Naplózva
naruto96ricsmond
Kezdő Jounin
*

« Válasz #923 Dátum: 12 jan 19, 21:14:38 »

De most a Kyuubi vajon fele olyan erős,mint amilyen volt???Mert azt tudjuk,hogy amikor a 4. kihózta egy részét a chakrájának,akkor összement http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/504/9 legelső kép jobról...látszik,hogy a lába mekkora nagy szartaposó  volt  összement,ez eddig vili,de akkor az ereje is kevesebb lett??Ácsiácsiácsi....most bevillant valami...ha végigolvassuk az 504. fejezetet,akkor látjuk,hogy a 4. kihúzza Kurama chaakrájának egy részét...aztán átdöfi Kurama a 4. meg Kushinát....aztán blablabla,majd shisoui fuuin....de akkor mi lett aval a "fél" rókával,aki átdöfte Kushinát,meg a 4.et???Lehet,hogy akkor mind a 2 részt bele pecsételte Narutobaa...Remélem érthető volt,próbáltam normálisan fogalmazni Nevet
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #924 Dátum: 12 jan 20, 18:26:35 »

Elvileg(!) a fele, de még az a fél sem tudjuk, hogy milyen erős, hiszen a Negyedik ellen nem volt ideje semmire, azóta meg szobafogságban van. ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #925 Dátum: 12 jan 20, 21:50:58 »

Az a chakrájának a fele nem az erejének Nyelvesít
Ha visszakapná a chakráját nem lenne erösebb, max 2x tud bijuu bombát 1 helyet Nevet(Am alapból hányat tud 1 bijuu?)
Naplózva

Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
*

« Válasz #926 Dátum: 12 jan 20, 21:57:32 »

Belső harc során is majdnem megvolt neki a kettő, úgy hogy a második már chakra nélkül nyomta, szóval szerintem párat simán el tud sütni Nevet
Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #927 Dátum: 12 jan 20, 23:46:05 »

Szerintem Kurama már visszanyerte régi méretét.

Amikor Naruto kihúzta  csakráját legebült, de utűnna lassacskán Naruto csakráján visszahizlalta magát.

Szól lehet ugyan így lassacskán visszanövesztette magát Naruto csakráján csámcsogva.
Naplózva

Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #928 Dátum: 12 jan 22, 19:04:37 »

Hú nem kevés időbe tartott végi nyálazni az eddigi összes Hsz-t, de sebaj a végér értem ikszdé

Láttam többen is felvetették, hogy vajon Kurama vissza szerezte-e az eredeti erejét és méretét. Ezt mint sok mást csak akkor tudjuk majd meg ha Ő maga kimondja / nagyon látszik hogy jóval nagyobb mint a 8 farkú.

A saját véleményem az, hogy visszatermelni-e nem lehetetlen, de azt ne feledjük el, hogy a pecsét volt a korlátozó tényező amiért nem mehetett bele úgy ahogy volt.  Szóval ha 16 éve "kicsi volt a ketrec" a maximális chakrájához és méretéhez akkor bíza eddig a pillanatig az az is maradt. Most már mivel nincs a ketrecben az nem akadály Nevet (Gyakorlati eset: ha 1 nagyra növő halat bele teszünk 1 kis akváriumba akkor az kicsi marad  kacsint )

Amúgy a Bijuuk vajon tudnak ninjutsut használni? Mert ugye láttunk hogy a Naruto vs Sasuke meccsnél 1 kézzel jött létre a rasengan és a róka palástja igen erősen támogatta a technikát. Szóval ez egy egyedi eset ami az miatt lehetséges mert a Rasengan nagyon hasonlít a bijuu bombához, vagy tudhatnak ők bármit amihez megfelel az elemük?
Ez igazából csak azért érdekelne mert ha igen akkor Naruto könnyen tanulhatna új dolgokat. (Kimondottan örülnék ha nem csak Rasengannal rohangálna. Jó technika nem arról van szó, csak jó lenne ha tudna mást is Nevet) Azért Kurama a több "száz" év alatt csak látott 1-2 dolgot  Nevet

Még egy érdekes dolog amikor a Bijuu irányít ( Bee és 8 farkú esetében ill Narutóéknál) vajon a Jinchuuriki érzi/érezheti a chakra áramlást és azt hogy egy technikát PL:  Bijuu Bomba hogy kell létre hozni?
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 22, 19:07:44 írta Szalamandra-kun » Naplózva

Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni.   De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni.  by Makarov mester (Fairy Tail)
Putir
Vendég
« Válasz #929 Dátum: 12 jan 22, 19:10:02 »

"Amúgy a Bijuuk vajon tudnak ninjutsut használni?"
Igen pl a bijuu bombát.
"Szóval ha 16 éve "kicsi volt a ketrec" a maximális chakrájához és méretéhez akkor bíza eddig a pillanatig az az is maradt. "
Hát ha úgy nézzük viszont naruto nőt a 16 év alatt és akkor lehet hogy a pecsét is nőtt ,bár ki tudja.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 60 61 [62] 63 64 ... 68
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins