25 márc 14, 11:18:16 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 68
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bijuu és Jinchuuriki (Avagy démonok és hordozók)  (Megtekintve 246701 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Chakra
Adminisztrátor
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #60 Dátum: 07 dec 05, 00:41:18 »

Idézet Siria-tól a régi fórumról: Mosolyog

...

Egyfarkú - Ichibi - Shukaku

Állatok közül leginkább borz és mosómedve keveréke. Japánban ezt az állatot tanukinak hívják. Hatalmas, egy farkkal rendelkezik, bőre homokszínű, sötét motívumok borítják, farka pikkelyes. Van még egy állat amihez én hasonlítanám...a tobzoska vagy hogy hívják.
Jinchuuriki-je: Gaara
Elem: Szél
Eredeti lakóhely: Sivatag
Kép: http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Shakuku.jpg

Kétfarkú - Nibi - Nekomata

A hatalmas fekete démonmacska. Szőre tűzlángokból áll (feketékből). Sokszor ábrázolják fekete angyal szárnyakkal, és egy harmadik szemmel a homloka közepén, amivel a szellemeket látja. A drágaság holtak lelkeit eszi...
Jinchuuriki-je: Yugito Nii
Elem: Sötétség
Eredeti lakóhely: Halál Erdeje
Kép: http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Nekomata.png

Háromfarkú - Sanbi - Isonade

A mélyvizek és tengerek rettegett teknős szörnye... Három farok. Tüskék...Randa fej, már elnézést ikszdé
Elem: Víz
Eredeti lakóhely: Yawagawa tenger környéke? Vagy mi...
Kép: http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Sanbi.JPG

Négyfarkú - Yonbi - Sokou

Eredetileg rovar a Fuji hegy környékéről, de a mérgező gázok és vulkanizmus hatására átváltozott fél kakas-kígyó szörnnyé.
Elem: Méreg
Eredeti lakóhely: Fuji hegy
Kép: http://images.google.hu/images?svnum=10&hl=hu&q=sokou+yonbi

Ötfarkú - Gobi - Houkou

Az ötfarkú kutya démon...Képes mind az öt elemet is irányítani (tűz, víz, szél, föld, villámlás).
Elem: Illúzió
Eredeti lakóhely: Közel Kyushu egyik vulkánjához egy bazinagy ősi fában
Kép: http://www.narutouchiha.com/contenido/Bijuus/houkou2hf.gif
//sztem ez inkább a fa, dehát...ikszdé//

Hatfarkú - Rokubi - Raijuu

Menyét ^^ Karmokkal... Könnyei hangja akár a viharé. Ezért is eredetileg a vihar volt az eleme...
Elem: Fény
Eredeti lakóhely: Vihar Oltára alatt, már mint a földalatt. Ez egy város valahol Kyoto-nál. Vagy mi ikszdé
Kép: http://img49.imageshack.us/img49/739/6queueraijuu4gg.jpg

Hétfarkú - Shichibi - Kaku

Borrrrrz. Legkisebb a kilenc bijuu a kilenc közül. De van neki hét farka bár gőzöm sincs a borzoknak mióta hosszú a farka...
Elem: Föld
Eredeti lakóhely: Áldozati Oltár alatt földalattiban. Nem metró hanem földalatt, értendő ikszdé
Kép: http://img49.imageshack.us/img49/4926/7queuekaku9go.jpg

Nyolcfarkú - Hachibi - Yamata no Orochi

Vörösszemű kígyó, nem csak nyolc farokkal, de nyolc fejjel is. Sötétség, démon, halál...
Jinchuuriki-je: nincs
Elem: Démon
Eredeti lakóhely: Osaka egyik öreg csataterén
Kép: http://i75.photobucket.com/albums/i292/albutta/Orochi.jpg

Kilencfarkú - Kyuubi - Kyuubi no Youko

A várvavárt, a rettegett, hatalmas, vörös kilencfarkú róka démoooon. Kilenc közül a legerősebb, egyetlen farka suhintása képes hegyeket tenni a földdel egyenlővé, és tsunamikat idézni. Méltán hívják a Bijuuk királyának is. Ő négyszer harcolt a többi démonnal, és négyszer győzött. Há nem lett volna az a nyavalya Hokage akkor...*füstöl a füle*
Jinchuuriki-je: Naruto
Elem: Tűz
Eredeti lakóhely: Kobe-ban található Rejtett Oltár
Kép: http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Kyubi.jpg

...
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
memoryan
Vendég
« Válasz #61 Dátum: 07 dec 05, 10:02:33 »

Aha köszi!

Én azt hitten, hogy 9 rókadémon van + a többi (pl.: Garaaé), de nem, tévedtem!
De akkor mi az értelme annak, hogy csak a farkok szerint lehet elvégezni a kiszívó-jutsut, ha nem az 1 farkú a leggyengébb ???
Naplózva
Miku-chan
Vendég
« Válasz #62 Dátum: 07 dec 05, 17:04:25 »

Hát ez az, nem a farkak szerint csinálják. Hanem erő szerint! És az, hogy melyik milyen erős nem arányos azzal, hogy hány farka van az adott biyuunak.

Amúgy, nagyon ott van, ez a sok infó, amit Chakra bemásolt. Én azt nem értem, hogy, honnan tudják ezeket, utánanéztem és más külföldi lappokon is fennvannak ezek, csak nem értettem semmit belőle mert spanyolul volt - nyilván. Mert ezek a mangába nem voltak beene, ez is valami kultúrális dolog, vagy ezek is valami japán Istenek?
Naplózva
yupi
Kezdő Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Pein is Invincible

« Válasz #63 Dátum: 07 dec 05, 17:24:51 »

ezek konkrétan iylen japán írásba foglalt démonok elvileg.. én úgytudom:P
Naplózva

memoryan
Vendég
« Válasz #64 Dátum: 07 dec 05, 17:37:12 »

Amúgy, nagyon ott van, ez a sok infó, amit Chakra bemásolt. Én azt nem értem, hogy, honnan tudják ezeket, utánanéztem és más külföldi lappokon is fennvannak ezek, csak nem értettem semmit belőle mert spanyolul volt - nyilván. Mert ezek a mangába nem voltak beene, ez is valami kultúrális dolog, vagy ezek is valami japán Istenek?

Én az angol wikipédián sok infót találtam a Narutoról pl.
Naplózva
Rei-kun
Akadémiai tanár
*

« Válasz #65 Dátum: 07 dec 05, 19:33:48 »

Ja. ezek a démonok a történelemből néphiedelemből, meg ilyen helyekről vannak. Egy részük. Pl Yamata no Orochi(van a shaman king-ben is...)
Naplózva
Datti
Osztag Vezető
*

« Válasz #66 Dátum: 07 dec 17, 14:52:03 »

gaara val most milett hogy nem tud homokot hasznáin 1 nagy 0 mert nincs ereje:D
hamis.

Ööö Garra mértne tudna homokot használni?^^(attól, hogy kivették belőle a démont még tudja a homokot irányitani az az ő képessége
igaz.

De csak a bijuut vették ki belöle attol még tudja használni a homokot ugy ahogy eddig csak a sukaku segitsége nélkül
de lehet hogy nem
de igen.igaz.

naruto kezzét a homokkol íráyitotta optt a végén
ott a pont! igaz.

sztem azt saját maga emelte fel nah sztem az van hogy gaara minden erötöl megfosztották most hadonászhat fegyverrel.... igaz ha ezt nézuk akkor a kage-k feladata a város megvédése de most hogy fogja?Nevet amugy shukaku miat tudta sztem csak hasznáni:P szegény gaara:D
nagyon nem igaz.

összegezve: Ugyan kiszedték Gaaraból a Shuukakut, de ettől függetlenül tudja használni az erejét. Bizonyíték erre az utolsó előtti idézet.
Naplózva
Harag
Elit Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #67 Dátum: 07 dec 17, 15:38:39 »

A homok irányítási cuccot az annyától kapta, mikor belézárták a shukakut, de attól még a kettő nem függ össze. Mosolyog
Naplózva

Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb!
Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
Rei-kun
Akadémiai tanár
*

« Válasz #68 Dátum: 07 dec 17, 18:09:00 »

Én valami olyasmit is hallottam, hogy az a homok kontroll vérvonal képessége Mosolyog A Shukaku pedig lehet hogy dobott az erején, de csak ha kiengedte! Csak akkor ha Gaara elaludt. És akkor sem volt sokkal erősebb, mert a Shukaku az utolsó előtti a démon rangsorban... Tehát=> Gaara Kage szintű ninja, és a homokfalú legerősebbje Mosolyog
Naplózva
Damon
ANBU újonc
*

« Válasz #69 Dátum: 07 dec 17, 18:19:29 »

Én szerintem a homok irányítása nem vérvonal képesség, csak egy sima ninjutsu. Csak gondolom a magasabb szintű technikák között van, ezért nem túl elterjedt, mellesleg a homok faluban nagyobb az esélye,h valaki elsajátítsa ezt a technikát, mint más falvakban, de gondolom ez egyértelmű. Amúgy Gaara a Shukaku segítségével az utomatikus védelmet kapta, mint technika, így nyugodtan támadhatta az ellent anélkül,h figyelnie kellett volna a védelemre. Gondoljunk csak Gaara gyerekkorára, amikor nem tudta megszúrni a kezét. Ez azért volt, mert a Shukaku megvédte őt. De most,h nincs Shukaku elvesztette ezt az automata védelmet és már neki kell védekeznie innentől fogva. Legalábbis szerintem.
Naplózva

Eceteslinzerkarika
Sok-sok ember rokona
nonomage
Chuunin
*

« Válasz #70 Dátum: 07 dec 17, 19:06:02 »

igen egy speciális ninjutsu . (ha valaki kér mutatok egy honlapot ahol mindenkinél le van írva a karakter infó és hogy ki mihez ért inkább a naruto part 1 ből (sajnos a part 2 es nincs benne))
Naplózva
Rei-kun
Akadémiai tanár
*

« Válasz #71 Dátum: 07 dec 17, 19:07:15 »

Ha már itt tartunk, nekem megmutathatnád...
Naplózva
yupi
Kezdő Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Pein is Invincible

« Válasz #72 Dátum: 07 dec 18, 09:24:16 »

attól h kivették belőle az 1farkút, még tud bánni a homokkal, mert az télleg 1 ninjutsu. az automatikus védelem pedig tutira nincs meg neki.. ez 1 ugyan olyan dolog mint a 9farkúnál a gyógyítás..
Naplózva

memoryan
Vendég
« Válasz #73 Dátum: 07 dec 18, 17:29:38 »

A 9 farú teljesen más, de homokvédelem dolog kétséges, hogy van már, mert  a homokba csak chakrát enged, minden homokkal tudja használni, de csak a speciális homok védi(védte) meg, amit a tökben cipel

Ergo lehet, hogy a homok önálló "lény"
Naplózva
Zamzung
Chuunin
*

« Válasz #74 Dátum: 08 jan 03, 19:07:24 »

Ugy tudom hogy a homok ösze van keverve vérel.Minnél több a vér annál nagyob az ereje...De lehet hogy tévedek...
Naplózva
Oldalak: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 68
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins