24 nov 16, 00:21:06 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 68
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bijuu és Jinchuuriki (Avagy démonok és hordozók)  (Megtekintve 232725 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Chakra
Adminisztrátor
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #105 Dátum: 08 feb 10, 22:45:27 »

Igen.
Ha majd az anime is elér a komolyabb Bijuu és Jinchuuiriki begyűzjő részekhez, akkor fognak feltünni.
A Nibire nagyon kíváncsi leszek, animében hogyan fogják megrajzolni. Egy hatalmas fekete macss, melynek fekete lángokból áll a bunbája...:]
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Alion
Chuunin
*

« Válasz #106 Dátum: 08 feb 11, 17:06:02 »

Hmm...Egy kérdés Madara idézte konohára a 9 farkut.Hogy idézte meg?Lehet szerzödést kötni a démonok fajával?Mert ha igen aki meg köti a szerzödést igen erős lesz.Vagy meg idéz egy démont ami nyugodt szivvel megtapossa majd fel falja valameik falut Nyelvesít
Naplózva

-A legendás rejtözködö lekvár falu shinobia Nevet
Harag
Elit Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #107 Dátum: 08 feb 11, 19:19:48 »

Ez nem ilyen egyszerű.
Madarának rá kellett néznie a kyubira. Nevet
De komolyan. Ugyanis a szemével(Mangekyou sharingan) tudja irányítani a kyubit.
Naplózva

Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb!
Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
rocklee
ANBU újonc
*

« Válasz #108 Dátum: 08 feb 20, 21:45:58 »

Nem is gondoltamvolna h MS ilyen erős is lehet.
Naplózva

"Hermész madara a nevem, szárnyimat megettem, szelíd így lettem"

Mesterem: sani-chan
Hiei
Vendég
« Válasz #109 Dátum: 08 feb 20, 21:50:04 »

Ez nem ilyen egyszerű.
Madarának rá kellett néznie a kyubira. Nevet
De komolyan. Ugyanis a szemével(Mangekyou sharingan) tudja irányítani a kyubit.

De ha ez igaz akkor a 9 farkú nem magától segített,viszont akkor a tengu bukik. A pecsét amit mindig látunk a kapun azt kéne leszedni-e Narutonak hogy kiszabaduljon a dög?
És akkor milyen kulcsot kap majd kezdek kiváncsi lenni Mosolyog
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #110 Dátum: 08 feb 20, 23:35:23 »

(A tengu-elmélet már rég hézagos...)

A totem béka tekercsében az van benne, hogy Naruto pecsétjét hogyan lehet megszüntetni, újraalkotni, ill. megerősíteni. Magyarján, annak a jutsunak a leírása, amivel Yondaime belepecsételte a Kyuubit.

Elvileg, ha valaki lekapja azt a csecsétet Narutóról (vagy Naruto maga szedi le a saját kis belső világában), akkor kiszabadul a Kilencfarkú.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #111 Dátum: 08 feb 21, 01:48:25 »

Már korábban is sejtettem, hogy Kyuubi nem egy őrölt vadálat, mivel Naruto belső világában is elég normálisnak tünt. valamint ezen elképzelésemte megerősíti, spoli: hogy Madara irányította az MS-el.
Naplózva

Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #112 Dátum: 08 feb 21, 02:14:07 »

A legenda szerint többször leverte a többi Bijuut... Csak erővel nem tehette meg... Ész, és taktika is kell a győzelemhez...

Naruto meg azért tombol ész nélkül a démonróka alakjában, mert a dühe vezérli.... Ha hüjeségeket írtam gomen...  :'X
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #113 Dátum: 08 feb 21, 03:14:03 »

"Nem" a dühe vezérli, hanem minél pipább, annál jobban felszabadul a Kyuubi ereje. És annál kevésbé tudja féken tartani és az agya egyszercsak csökkentett módba kapcsol és onnantól a "Hogyan bonstunk le bármit könnyen és gyorsan" c. előadást láthatjuk. Nevet

Egy jó kis kérdés:
Amikortól a Démonróka Palástján megjelenik a negyedik farok is, vajon onnantól a Kyuubi irányít vagy csak egy megkattant Narutóval állunk szemben? A társait nem ismeri meg (Jiraiya-sensei, Sakura) és utólag nem is emlékszik a történtekre.
Mert az Orochimaru elleni harcban a dühöngésen kívül azért némi tudatosság is felismerhető volt a mini-(Négy)Kilencfarkúban.
Naplózva

kamikaze_007
Chuunin
*

« Válasz #114 Dátum: 08 feb 21, 06:52:41 »

Én azt nem értem hogy, ugye amig nem jött elö mind a 4 far*a addig tudatosan teszi, Nem de?
Akkor miért nem emlékezett semire sem?
Naplózva

Damon
ANBU újonc
*

« Válasz #115 Dátum: 08 feb 21, 08:45:30 »

Arra még bizonyára emlékezett,h dühbe gurult, viszont nem tudta már,h mit művelt azután,h megjelent a negyedik farka és elkezdte írtani az erdőt.
Amúgy szerintem a negyedik farok megjelenése után már egyértelműen a Kyuubi irányít. Ezt mutatja az a rész is, amikor mutatják Naruto belső világát, ahogy Naruto belebeg a Kyuubi ketrecébe és a Kyuubi a mancsaiba kaparintja Narutot. Innentől kezdve már Naruto elvesztette a külső világgal lévő kapcsolatát és a Kyuubi irányít. Így magyarázná,h mért támadja meg a társait is.
Naplózva

Eceteslinzerkarika
Sok-sok ember rokona
Hiei
Vendég
« Válasz #116 Dátum: 08 feb 21, 13:13:43 »

Én azt feltételezem hogy a kyuubi sosem volt gonosz és szerintem most sem az. Gaaraban egyértelmű hogy a shukaku nem komplett elég funky Nevet De szerintem Naruto önmagát veszti el és nem a kyuubi irányítja csak a lelkének az a fele ami nem ismerte a szeretetet...  Kerestem sok részben hogy a 9 farkú tesz e valami megjegyzést ami arra utal hogy gonosz de eddig a leggonoszabb megjegyzéase szerintem az volt mikor Sasukenek akarja megmutatni az igazi erejét. Sok más topicban olvastam hogy Naruto halhatatlan, de szerintem ez marhaság csak a démon védi mint Gaarat a homok de nem sebezhetetlen. Javítsatok ki ha tévedek.
Naplózva
Gangstakun
ANBU Kapitány
*

« Válasz #117 Dátum: 08 feb 21, 13:17:47 »

Háátvégülis vehtjük úgy , hogy halhatatlan amíg rókus lelke benne lakik , mert így végülis saját magát védi nem naruto -* t bár úgy vettem észre jól össze baráátkoztak már naruto-val . Ja amúgy szerintem nme gonosz csak ő is díbol meg eszik meg ...  (valahogy neki is élni kell ...) . Ja amúgy miért modnják azt , hogy a Kyuubi chakrája tűz elemű ? Mert piros ? És akkor ? Ennyi erővel az is Lehetne tűz elemű akinek vörös a haja szvsz. ... Technikai KO
Naplózva

SR club alapító és tag
feleségem : Zakuro
lányaim : Tenchi , Pomegranate

Hiei
Vendég
« Válasz #118 Dátum: 08 feb 21, 13:21:44 »

Mert a kyuubi a tűz démon szerintem azért Nevet
Naplózva
rocklee
ANBU újonc
*

« Válasz #119 Dátum: 08 feb 21, 15:23:03 »

Hát végülis a róka segít narutonak és attól mert kiakar szabadulni még nem gonosz, mert még ha a 4. farok is előjön akkor sem ész nélkül akit lát azt nyír hanem arra támad akit Narutó szeretne Hmm?
Naplózva

"Hermész madara a nevem, szárnyimat megettem, szelíd így lettem"

Mesterem: sani-chan
Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 68
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins