24 nov 23, 20:42:21 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 393 394 [395] 396 397 ... 401
  Nyomtatás  
Szerző Téma: League of Legends online  (Megtekintve 878601 alkalommal)
0 Felhasználó és 21 vendég van a témában
KetZee
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5910 Dátum: 15 nov 05, 18:26:14 »

Megnyugtatlak TSM-hez 100% hogy nem Nevet én is sajnálom amúgy, poe volt a kedvencem uol-ban
Amúgy egy OG poe-nek örülnék legjobban ha peke visszavonulna már végre
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 05, 18:53:41 írta KetZee » Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #5911 Dátum: 15 nov 11, 12:22:54 »

Pre Season Ashe első meccs.

A rajta végre hajtott változások, ahogy sejtettem nerfnek tekinthetőek.

A slow-ját nevetségesen levették. Rendben van ctitical slow, de majd csak mid-late game-ben ér valamit. Akkor tudod kihasználni, és akkor lesz használható értéke.

Q bónusz lassítás eltűnt.

Az 5%-os lassítással egyszerűen körberöhögnek.

No CD, de csak 5 stacckel működik. Szívás, ha hirtelen harcolni kell, mert amúgy gyér az attack speedje (annoa  Q buffja miatt levették az alap értéket) és mire feltstackeli már annyi neki.

Viszont pozitívum, hogy a  flury újra hat a tornyokra.

A Staticc pedig szeretni való nagyot kritel.

A Fantom meg kikapcsolva. (pefig alap AS-CRC tárgynak néztem ki)

Naplózva

Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #5912 Dátum: 15 nov 11, 14:47:08 »

Engem nagyon meglőttek Sona supportként a manapoti hiányával. Érzékelhetetlen manaregen buffot kapott elvileg, de hát azzal semmit sem ér az ember, amikor 2 másodpercenként kell ellőni 200 manát. :'DDD
Naplózva
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #5913 Dátum: 15 nov 11, 15:55:30 »

Az új mastery nagyon kötött és nem variálható, egyre egyediséget nélkülöző a játék. Szánalmasnak találom, ráadásul semmi új nincsen benne, olyan érzésem van, mintha visszatették volna az S1-S2-t.
Az új Statik tetszik, a manapoti kivételével meg asszem maradok Yasuo main.
Az adc-k elég jó snowballt fognak tolni earlybe a mostani változtatásokkal és jobban is lehet majd farmolni az elején. A last whispert bánom, hogy csak bonus armorból tolja a penetrationt. A sheenes itemek elég jó buffot kaptak, a caster adc-knek jósolok még jövőt a következő metában.  
Toltam egyet. Hihetetlen milyen snowball lett. Az előző szezon kitörölt minden snowballt a játékból, most meg visszaállt az azelőtti szezonra nagyjából. ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 11, 19:13:51 írta Stance » Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #5914 Dátum: 15 nov 12, 00:36:45 »

ADC-nek hogy raktátok ki a masterit?

Nekem ez jött ki:
http://efferentinc.com/wp-content/lol6calc/index.html#CvClCvKKxCvyY

-----

Ahrival is összehoztam egy keserveset.

Rabadonnál el kellett adnom a doránt, egy köynvért, mert különben 1800-lettv volna az összerakása a nagy botból, meg  a kicsiből.  Ohh My God

Az a +5% cdr (45% max) egy kicsit csalóka.

A. Megveszed Morellot és Szennygrállt is (felesleges)
B. Egyik helyére megveszed a Nashor protkót. (szintén a kihasználatlanság.
C. CDR cipő, WotA, Lich Bane közül választasz kettőt. (meglévő Morello/Szennygráll mellé)

Szóval lemondasz Zhonya lemondasz Void, vagy mind kettő.

Twin Shadow belekerült az pókolós support itmbe.
Support rsézről oké, mert eddig is eladtam support itemet a Twin Shadow miatt, mert jobb a passzívja.

De misedként már nem vehetem, pedig Szeráf esetén jó volt (hiszen nem kellet Morello/Szennygráll)

Support(goldolós) itemek beépítése a Sight Stone-ba.

Nem látom értelmét...

1. elveszik az aktív.
2. a tankost leszámítva kevesebb HP-t adnak, mint a sima fejlesztés.
3. ha kell a hely valami jobb tárgynak úgy is lecseréled.

Sonát kipróbáltam úgy is, hogy a pókolós amsteri helyett a pajzs buffosat raktam be. Sokkal jobb.

Goldos itemnek, meg a Coin jobb pint a Splellthief Szinte majdnem ugyan annyi aranyat ad, és ha azt nézzük, hogy nem kerül manába, és nm kell kockáztatnod, úgy még többet is.

« Utoljára szerkesztve: 15 nov 12, 01:12:39 írta Shiro » Naplózva

KetZee
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5915 Dátum: 15 nov 13, 19:39:06 »

https://origen.gg/2015/11/official-update-regarding-xpeke-and-origens-future/
Szóval peke nem vonul vissza, 6 emberes roster lesz poe/peke-vel. IEM San Jose-n poe fog játszani a csapattal.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #5916 Dátum: 15 nov 13, 20:00:18 »

Kár, hogy egyik se tud assassinnal játszani. Mondjuk szerintem nem lett ettől erősebb az Origen.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #5917 Dátum: 15 nov 14, 22:13:53 »

Mostanában Minding túl damagelem az adcket, ha szét vannak feedelve akkor is only tankal. Ez valami vicc? Tök jó life stealjük van, de ha van cc-m esélyük sincs. Undorító. Rá kéne állnom Riven, Fiora, Garen, Irelia combora azt elképzelni nem tom mi lesz akkor:D
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Shiro
Moderátor

« Válasz #5918 Dátum: 15 nov 14, 23:07:17 »

Persze, mivel  a tank valami aoe/sec damage-el dolgozik, ráadásul jobb esetben nem kell törődni, ha éppen őt ütik.

Az ADC meg választhat, hogy lő egy célpontot, vagy menekülget különféle CC-k elől.

Ó persze megveszi a  Runaan-t oszt lőhet egyszerre hármat is. Az a 25%-os sebzés nagyon kemény, sőt még kritel is.

De a tököm tudja, miért berakták Ashe-nek, mint ajánlott item. 
Naplózva

drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #5919 Dátum: 15 nov 14, 23:11:21 »

A runaan most kurvajó. Az olyan adc-knek nem éri csak meg, akik kötődnek valahogy a single target focushoz, mint mondjuk vayne vagy draven. Mindenki másnak number one item lett, ugyan annyi speedet meg critet ad majdnem, mint a statick, vagy a phantom.
A phantom, ami most a legtöbbet adja is csak 10%-al ad többet, a passzívja meg nem akkora durranás. Mint ahogy a statick meg ez az új lekvár sem akkora nagy cuccok. Azért az 5 vagy 10 %-ért nem éri meg mást venni, a passzív a lényeg. Akkor meg miért ne lőnél már három felé? ikszdé
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Shiro
Moderátor

« Válasz #5920 Dátum: 15 nov 14, 23:57:35 »

Oké ha most 25% AD-ból számolsz kritet, az IE-esetén is csak 62,5% ha pedig arányosan beleszámolod a CRC-t akkor még kevesebb, (ha csak nem 100%crc-vel vagy) Szóval alapvetően kb ugyan annyi, mint régen.

Csak azt nem értem, hogy Ashe-re mint hősre milyen előnyt biztosít, amit pl más ADC-nek em.

Gondolok itt arra, hogy pl Cait-nek gyorsabban stackelei a passzívját, vagy Kalista több ellenfélből tud tűpárnát csinálni.

Azt tudom, hogy a Q-t nem stackeli gyorsabban.  Vagy passzívja működik rajta?

Naplózva

drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #5921 Dátum: 15 nov 15, 01:04:09 »

Nem játszottam még annyi adc-t a patch óta, de szerintem többnek is beletették az ajánlottjába. Most ha egyszer ugyan olyan statokat ad mint a többi speed/crites item, akkor miért ne érné meg? Három embert tudsz ütni egyszerre tf-ben, hát kell ennél több egy adc-nek? Jó, oké nem akkora dmg, de annél, hogy nem tudom hány ütésenként meg mozgás esetén bead egy szaros 50-150 dmg-et mindenképp többet számít. Amúgy ashe passivját nem kizárt, hogy adja, ki kell próbálni Nevet
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Shiro
Moderátor

« Válasz #5922 Dátum: 15 nov 15, 02:32:39 »

Igen működik rajta  passzívja, de csak azért, mert  a Runaan kritelhet, ám ez nem minősül kritnek. Mert Ahse nem kritel. Vagyis kritel, de az csak a nerfelt slowot duplázza.

De lehet azért van egy csomó ADC-nél az ajánlottak közt, mert a masteriben van egy olyan, hogy 8x10 bónusz sebzés hősök ellen Ebből egyszerre 3-at tud sztekkelni
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 15, 02:35:00 írta Shiro » Naplózva

Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #5923 Dátum: 15 nov 15, 12:30:57 »

Kogmawot képzeljétek el az új ruannal. Nevet Maxhp alapján sebzés + limitfeltolt attack speed ráadásul nagyobb attack rangevel. Elég cancer az enemynek.
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #5924 Dátum: 15 nov 15, 17:11:21 »

Garennek  a Death Dance valami köcsög item. Maga  TOP lane, illetve Garen még inkább távol áll tőlem, de ez valami na jó elmentek a 3,14csába féle izé.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 393 394 [395] 396 397 ... 401
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins