24 nov 23, 14:51:45 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 394 395 [396] 397 398 ... 401
  Nyomtatás  
Szerző Téma: League of Legends online  (Megtekintve 877304 alkalommal)
0 Felhasználó és 79 vendég van a témában
Shiro
Moderátor
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #5925 Dátum: 15 nov 17, 21:44:08 »

Miss Fortune második próba.

Az első próba kudarca után megpróbáltam odafigyelnia z adottságaira, és nem pedig a régi tapasztalatok alapján játszani.

Értem, miért van God Tier-ben
Értem, miért akarják nerfelni a következő patch-ben

Passzív miatt könnyebben last hitel, a játék elején, mint más ADC

A Q sebzése egy vicc. elérhető, hogy 250%-os AD rátával sebezzen. (+az alap) köszönhetően a passzívnak.
Auto Attack egyszeri akár 350%-os "Kirt" sebzés, szintén a passzív miatt.

Talent:
http://efferentinc.com/wp-content/lol6calc/index.html#KxKxCqvKxCvyY

Build
Manakasza
Infy
Ionia Cipó
A sokhápéstankokrasokatsebző tárgy
Vérszopó/Mercurial
Statikk/BotRK

AS-t nem igazán adtam neki, a Statikk is inkább az on-hit effeckt, és a First ht crit biztosabbá tételére van miatt van.
Mivel W-ből úgyis rengeteget kap.

Na jó ez már tényleg túlzás.

lvl1 környékén az 50%-át leszedi az enemy ADC-nek, csupán egy lövéssel.
Ha van mellete egy Janna akkor akár 70% is lehet.

És ez örli gém.

Létgémben Janna pajzsáal, meg necces, hogy akár egy lövéssel leszed egy full hápés papír hőst

« Utoljára szerkesztve: 15 nov 17, 22:19:15 írta Shiro » Naplózva

Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Grizzlyhörcsög

« Válasz #5926 Dátum: 15 nov 18, 17:55:07 »

Amióta bejött az 5.22 azóta nem nyertem a Twitch-el. Nem bírok carryzni vele. Nem tudom eldönteni, hogy melyik mastery-t hozzam neki, bár most botok ellen valamit kiszültem. Meg megvilágosodtam, hogy a Recurve(?) Bow-tól kapok +15 AD-t és szerintem ez lesz a járható út neki. Az ulti nerf-jét értem. Viszont azt tudom ha rajta van a passzívom valakin és az meghal akkor reseteli a Q cd-jét, és most vettem észre rajta, hogy mikor megtörténik a kill rákerül a spell-re szerintem egy gyors aktiválás vagyis ha meghalt akkor megint "Sneaky sneaky." Nevet

Utána olvastam annyira instant a Q aktiválása, hogy megszakítja még az AA-t is.
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 18, 18:00:31 írta Kecsu » Naplózva

"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ."
Árnybíró 7. kötet

Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #5927 Dátum: 15 nov 18, 19:50:30 »

Guinsoo pengéjét melyik patchben nerfelik majd?Nevet Jaxnek, Fiorának, Ireliának, Shyvanának igazi badass item. A Tri force és az 500 goldos lötyi viszont nem jön be. A mastery viszont idegesít nem tudom megszokni. Ahány champ annyi fa kell:(
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #5928 Dátum: 15 nov 18, 20:05:53 »

Az a buzi gizmo tényleg rohadt epic lett. Összerakod az as jungis itemmel, és olyan xinek meg yi-k vannak a stackelős talenttel, hogy behugyozok.
Mf-ről annyit, hogy a q meg a passive gusztustalan, az ulti meg még annál is jobban.. Erősebb, mint a lucian ulti és területre.. Azt egy teamfightba ha végigálják pentakill, ha előtte a többi buzi képességével kapott egy kis feedet.

Rohadtul retard lett a játék, annyira snowball, hogy nagyon. Az elején ha az egyi kteam kap egy kis előnyt, akkor végigmegy a meccsen. Egyfolytában ilyen 8-30-as meccsek vannak, meg kurva rövidek is. Nem értem mire volt ez jó

ui.: mmint az említett junglerek azon felül, amit Hiei írt. az összes ilyen nagyon beteg xd mondjuk fiorát még nem láttam
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 18, 20:41:26 írta drszabi » Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #5929 Dátum: 15 nov 18, 21:38:42 »

Westen próbálom elérni a 30 levelvt 27 vagyok és only 30-as ellen játszom undorító. Garen fél hpról megöl lvl 6-on Shennel. Úgy, hogy out farmolom. Gnart kinyírja több mint fél hpról. Minek rak össze ilyenekkel?
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 18, 21:39:20 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Kazekage sama
Uchiha Madara
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #5930 Dátum: 15 nov 19, 11:53:37 »

Easten lvl 23 vagyok és összerak 1000 wines Diamondossal, nálunk volt egy goldos a többiek unranked.
Naplózva

Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #5931 Dátum: 15 nov 19, 19:56:16 »

Nem tudom ezek mekkorák, mert nem nézegetem csak látom a végén, hogy 30-as és a damagéből érzem, hogy runás.
Naplózva

Destroid
ANBU Kapitány
*

"I am the ultimate insanity!"

« Válasz #5932 Dátum: 15 nov 20, 10:48:25 »

Idézet
A mastery viszont idegesít nem tudom megszokni. Ahány champ annyi fa kell:(

Szerencsére az én nyomorult szokásom miatt már így is minden Champre külön Masterym volt. A rossz oldala csak annyi, hogy most kezdhet(t) újrarakni az összest.

Amúgy olyan cuki, hogy jó pár ember számára (és köztük hamarosan én is kipróbálom) a Botrk eltűnt a Vayne Buildjéből.

Valamint egy ilyen Mastery fát dobtam össze neki. Bár egy-két változtatás után módosulhat, lövésem sincs. Így viszont bárhova megyek Accot húzni is brutálisabb lesz, mert a piszok Match making még mindig nem a legjobb.

Hajnalba meg bizonyítást tett egy Kog', ami 6/0-ba tett a lanemen, hogy Skill nélkül is ér valamit az a retardált f**.
Naplózva

Cletus Kasady
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*

Grizzlyhörcsög

« Válasz #5933 Dátum: 15 nov 22, 21:33:56 »

Enemy Kog adc(?) ez valami ocsmány dmg-t tolt:
http://matchhistory.euw.leagueoflegends.com/en/#match-details/EUW1/2399809333/204191227?tab=overview

Ez meg egy használható Twitch build (enemy):
http://matchhistory.euw.leagueoflegends.com/en/#match-details/EUW1/2396862161/204191227?tab=overview
És nyertem is vele már vele pár meccset.

Az LW itemek helyett nem tudom mennyire lenne jó Black cleever. Előző szezonba sokat használtam ARAMon adc utolsó itemnek. A mostani itemekkel lehet jól megállná a helyét, kis tankosság, meg armor pen, meg move speed.
Naplózva

"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ."
Árnybíró 7. kötet

Destroid
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5934 Dátum: 15 nov 22, 21:37:20 »

Jókor hoztad fel a Kog'maw-ot mivel First Play mellett pentáztam vele pont ma. Annak ellenére hogy túl sok menekülési lehetőség vele nem igen van és tényleg pillangó papírságú, azért elég csúnya lett. De, azért megérződik rajta ha nincs szép mennyiségű Killje és farmja, nem egy Vayne.
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 22, 21:37:55 írta Destroid » Naplózva

Cletus Kasady
Shiro
Moderátor

« Válasz #5935 Dátum: 15 nov 23, 00:53:33 »

A "csapatmunkán" fejlődésének számított, mikor hárman mentünk rá, és már csak az egyikünk halt mg.  smirksweat

Ráadásául hiába vered el 1v1-be, most a passzívja miatt kifejezetlen imba. Megölöd, oszt belehalsz. Ő meg végül jobban profitál belőle.

Ashe meg már versenybe szállhat a legneheebb ADC-je címért.  Ahhoz képest, hogy ő volt  a legsatubb, szép kis karrier.

Örliben mééég ki lehet hasznélni a képességeit, de utána, hogy a  Q-t használd team fájtban? Hát gratulálok annak aki megteszi.

Leszedjük az ellenfél csapatát, abból én megölök kettőt. és meg is van az öt stack a Q aktiválásához... >.<#

Naplózva

Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*

Grizzlyhörcsög

« Válasz #5936 Dátum: 15 nov 24, 11:58:21 »

Én akkorát nevettem... Quinn Q-ja kicsit erősnek bizonyul, hogy még plusz dmg-et kapott missing hp-ból. Így elvették tőle ezt és vissza adták neki a "blind"-ot ami 300 range-re leveszi a vision-t 2-sec-ig, gank-nek jó lesz. Nevet
Naplózva

Árnybíró 7. kötet

Destroid
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5937 Dátum: 15 nov 24, 23:44:57 »

Az érzés amikor a körülményekhez és társaidhoz képest remekül teljesítesz a First Play champeddel (Vayne) de, kikaptok. Rávágod, bár már fáradsz, hogy üsse kő, még egy meccset.

Békésen farmolgatsz, idegbeteg pincsi módjára belekapsz az ADC-be és a Suppba is, had érezzék hogy kivel van dolguk. Aztán a semmiből a lanen a le HP-zott ellenfeled kap egy 3 fős segítséget a Mid (Xerath) és Top (Shen) Lanetől egy gyors teleport formájában, plusz hogy az amúgy se túl tankos ADC-ként el ne menekülhess, rád megy ultival a Nocturne.

Nekem azt hiszem, ennyi mára elég volt. Különben se túl sűrű, hogy 0 óra alvással játszom.
Naplózva

Cletus Kasady
drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #5938 Dátum: 15 nov 25, 03:07:14 »

Illaoi vagy ki a pöcsöm csak kicsit  Zenekar Vagy nem is tudom hogy fogalmazzak, de az biztos, hogy offtanky builddel is kitapossa a vesédet aoeba xd vicces
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Shiro
Moderátor

« Válasz #5939 Dátum: 15 nov 26, 00:24:43 »

http://matchhistory.eune.leagueoflegends.com/en/#match-details/EUN1/1290272098/201857745?tab=overview

Na Ashenek jót tett ez a kis buff a Q-jára. Oké, most se könnyű előhozni, de legalább már tudsz vele örliben slowolni pusztán egy Cloac of Agility, vagy egy Zeal megvásárlásával.

Oké, hogy elvileg, a Warlord Bloodlust-ot most könnyebb előhozni a Q segítségével, akár a korai szakaszban is, de Fervor of Battle-t még mindig jobban preferálom, ha már úgy is stackelni kell. Meg ugye most a Runaan miatt is jobb választásnak tűnik.

Az Ilaio support, meg érdekes. még jó hogy, csak a lelkét rántja ki.

ui:
Poppy végre aranyos lesz:
http://eune.leagueoflegends.com/hu/page/hosfrissites-poppy-poroly-orzoje

ui2:
Valami külön defektje van azoknak a játékosoknak akik csapatépítőben kirúgják a supportokat?

« Utoljára szerkesztve: 15 nov 26, 00:47:17 írta Shiro » Naplózva

Oldalak: 1 ... 394 395 [396] 397 398 ... 401
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins