24 nov 23, 17:54:44 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 392 393 [394] 395 396 ... 401
  Nyomtatás  
Szerző Téma: League of Legends online  (Megtekintve 878219 alkalommal)
0 Felhasználó és 64 vendég van a témában
drszabi
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #5895 Dátum: 15 okt 27, 01:24:57 »

Kalista nagyon nem kezdőnek való, zac meg aa szerintem mindkettő korrekt. Mondjuk szerintem zac hasznosabb. Bár Aatrox meg elég vicces volt emlékeim szerint amikor kezdő voltam. Mármint ez a full lifesteal build annyira vicces, amikor csapkodsz valakit 1v1-be és le se bírják vinni a hp-d xD De nehéznek nem mondanám egyiket sem annyira
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #5896 Dátum: 15 okt 27, 03:38:17 »

Zackariást a Grűn taknyot.

Kindred ADC-t volt szerencsém kipróbálni a másik oldalról is. Egy Ashe ellen. (Habár ez lényegtelen, mert nem igazán teljesített)

Alap spellek maxolási sorrendje. Igazából tökmindegy random rakosgattam rájuk. Sem az alap sebzésük,sem az AD rátájuk nem túl nagy, de mégis rendkívül hasznosak.  
A W-t szerintem minimum második szinten érdemes kirakni, mert azért egész jó örli sustaint ad és persze zónolásra is egész jó.

Q-val pókólásra azt mondom hogy csinnyán, mert könnyen beleugorhatunk a sebzésre.
Szerintem inkább üldözésre, menekülésre, illetve komolyabb trédekre érdemes használni.

E komolyabb trédekre, "üldözésre"

Tip:
Q-W menekülő üldöző kombó

Ugrasz egyet a Q-val. Majd lerakod a W-t. A szélére érve megint tudsz ugrani. S mivel a W-ből ugrottál ki, ezért van lehetőséged egy harmadik ugrásra is.
Túlságosan nagy movement boostot nem ad, de pl dzsungelben júl lehet vele a falakon át közlekedni.

http://matchhistory.eune.leagueoflegends.com/hu/#match-details/EUN1/1270940948/201857745?tab=overview

Ha megjelöltem valakit, azt általában az első élet halál harcban meg tudtam ölni.

A Runaant nem volt lehetőségem kipróbálni, de szerintem olyan 10 stack környékén már érdemes (tehát 5. vagy 6. itemnek) lehet megvenni, hiszen azért 20%HP alapú sebzés az 20% HP alapú sebzés.

Nerf az tuti jön majd rá, a kérdés, hogy miként, mert papíron sem a spelljei, sem az alap statisztikái nem igazán indokolják.

Alacsony spell damage, AD rátió, kicsi AS, átlaban 15-el kevesebb Base AD a többi ADC-hez képest. Nem túl nagy range.

Viszont HP-ból kicsi több van neki az átlag ADC-khez kőest, így talán ez lesz a Nerf Hammer célpontja.
Habár ez esetben nem ár valami kompenzáció, hiszen erősen visszavághatja a dzsungelben való szereplését. Monjuk a W egy pici extra sebzést okozna szörnyek ellen.

ui. most hogy belegondolok, a Q mintha Auto Attack reset lenne, és valószínűleg ettől olyan erős.

Meg azért játék stílusban nem kicsit hasonlít Ashere.

Az elején óvatosan kell vele bánni, meg később sem árt, de ha minden klappol érdemes rámenni  a lehetőségre, és ha már megerősödtél... Ördögi

« Utoljára szerkesztve: 15 okt 27, 03:49:13 írta Shiro » Naplózva

drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #5897 Dátum: 15 okt 27, 04:27:02 »

Szerintem nem reseteli, vagy legalábbis számomra idegesítő volt az elkasztolása fightban, úgyértem, hogy valahogy mintha mivel q után tény, hogy egyből atackol, ezért, hogy mégse resetelje a basicet, úgy lenne megoldva, hogy aa közben egyáltalán nem lehet elnyomni. De lehet, hogy csak én voltam béna, egyet játszottam csak vele.

Az adc main haverom viszont azt mondta, hogy boton nem igazán jó, jungleben kurva op, szóval a több hp korrekt neki, és ezért szerintem azt nem is fogják elbaszni
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Shiro
Moderátor

« Válasz #5898 Dátum: 15 okt 27, 16:10:58 »

Meg akartam nézni a  Q AA resit, hát 360-as pingel legyen ügyes az ember.  >.<#
A vicces, hogy förszt blád meglett így is, de utána csak feedelés maradt.

Innen pl elvileg ki kellet volna tudjam szedni az MF-et, úgy, hogy túlélem.  Meg a kára  Veigart is (de a prtscr matt megöltek  Nyelvesít)
http://kepfeltoltes.hu/151027/Screen62_www.kepfeltoltes.hu_.png
« Utoljára szerkesztve: 15 okt 27, 16:39:31 írta Shiro » Naplózva

Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #5899 Dátum: 15 okt 27, 17:19:45 »

Szedd le a wtfast-et. Nekem azóta egyszer se volt semmi gondom.
Naplózva
Shiro
Moderátor

« Válasz #5900 Dátum: 15 okt 29, 14:15:36 »

Preszízön változások érkeznek.
Ha valaki az elöző season váltást kissé semlegesnek érezte, akkor most megkapja az adagját.

Lesz itt minden. Az ADC-k új stukkert kapnak, a mana poti nem ,sz többé  a boltban a házi pálesz általános forgalmi adó terheit megnövelik. Ashe régi E passzívját megveheti a boltban. A sima wardokat kivonják a kereskedelemből, és még egypár tárgy változás. Ja meg a mastery is átalakul.

http://eune.leagueoflegends.com/hu/news/game-updates/features/kozeleg-2016-os-eloszezon

Több részlet:
http://www.surrenderat20.net/2015/10/preseason-2016-crests-horizon.html#24
http://www.surrenderat20.net/2015/10/1029-pbe-update.html
« Utoljára szerkesztve: 15 okt 30, 03:02:10 írta Shiro » Naplózva

Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*

Grizzlyhörcsög

« Válasz #5901 Dátum: 15 okt 31, 00:11:21 »

Valaki kiderítené a launcher-ben, a világbajnokság zenéjét? plz Nevet

The power of shazam:
https://www.youtube.com/watch?v=4Twd965VzX4
« Utoljára szerkesztve: 15 okt 31, 00:14:43 írta Kecsu » Naplózva

"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ."
Árnybíró 7. kötet

KetZee
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5902 Dátum: 15 okt 31, 18:16:50 »

Mit kéne azon kideríteni?
Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #5903 Dátum: 15 nov 01, 13:39:04 »

Már semmit, mert rájött, hogy letudja Shazamozni.Nevet
Naplózva

CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #5904 Dátum: 15 nov 01, 14:22:03 »

Pedig csak annyi lenne a dolga ilyenkor, hogy beírja jútyúbon: "2015 lol world championship theme" vagy hasonló... Nevet
Naplózva
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*

Grizzlyhörcsög

« Válasz #5905 Dátum: 15 nov 03, 10:14:24 »

De mire azt beírom a shazam 2x olyan gyorsan megmondja Nevet

Tegnap rá kellett jönnöm, hogy nem könnyű az élet adc-ként ha van egy yasuo az enemy team-be. Akár mit csináltam neki egyszerűen mindig meg úszta egy leheletnyi hp-val.
Naplózva

"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ."
Árnybíró 7. kötet

drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #5906 Dátum: 15 nov 03, 11:17:06 »

Ha nem vagytok minionok közelében akkor annyira nem halálos, de különben tényleg elég komoly igegbajt tud okozni ha ügyes
Naplózva

-Uchiha Itachi-
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

Mikita

« Válasz #5907 Dátum: 15 nov 04, 10:02:06 »

Jövő évi változások:
http://www.pcguru.hu/hirek/lol-riot-pc-league-of-legends-hatalmas-valtozasok-jonnek/34788
Naplózva

Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #5908 Dátum: 15 nov 04, 15:33:18 »

Skinek nem jönnek, csak mert skt nyert már?...wtf!
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #5909 Dátum: 15 nov 05, 18:05:21 »

UOL egy pöttyet szét esett. Poe kilépett Horo meg családi okok miatt Koreában maradt. Arra számítottam, hogy Powerofevilt megkörnyékezik, de azt hittem kitart az Uol mellett. Egy új ADC-vel ütőképesek lehettek volna. Végre Hylisang és Csacsi is felszabadultabban tudott volna mozogni és játszani. Erre tessék. Ha Amcsikhoz megy, akkor jó hülye az a bajnokság moslék gyenge. Szóval remélem jó oka volt a váltásra és nem ilyen jött ment CLG-TSM teamhez szerződik. Még az EU középcsapatai is megvernék őket.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Oldalak: 1 ... 392 393 [394] 395 396 ... 401
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins