Zackariást a Grűn taknyot.
Kindred ADC-t volt szerencsém kipróbálni a másik oldalról is. Egy Ashe ellen. (Habár ez lényegtelen, mert nem igazán teljesített)
Alap spellek maxolási sorrendje. Igazából tökmindegy random rakosgattam rájuk. Sem az alap sebzésük,sem az AD rátájuk nem túl nagy, de mégis rendkívül hasznosak.
A W-t szerintem minimum második szinten érdemes kirakni, mert azért egész jó örli sustaint ad és persze zónolásra is egész jó.
Q-val pókólásra azt mondom hogy csinnyán, mert könnyen beleugorhatunk a sebzésre.
Szerintem inkább üldözésre, menekülésre, illetve komolyabb trédekre érdemes használni.
E komolyabb trédekre, "üldözésre"
Tip:
Q-W menekülő üldöző kombó
Ugrasz egyet a Q-val. Majd lerakod a W-t. A szélére érve megint tudsz ugrani. S mivel a W-ből ugrottál ki, ezért van lehetőséged egy harmadik ugrásra is.
Túlságosan nagy movement boostot nem ad, de pl dzsungelben júl lehet vele a falakon át közlekedni.
http://matchhistory.eune.leagueoflegends.com/hu/#match-details/EUN1/1270940948/201857745?tab=overviewHa megjelöltem valakit, azt általában az első élet halál harcban meg tudtam ölni.
A Runaant nem volt lehetőségem kipróbálni, de szerintem olyan 10 stack környékén már érdemes (tehát 5. vagy 6. itemnek) lehet megvenni, hiszen azért 20%HP alapú sebzés az 20% HP alapú sebzés.
Nerf az tuti jön majd rá, a kérdés, hogy miként, mert papíron sem a spelljei, sem az alap statisztikái nem igazán indokolják.
Alacsony spell damage, AD rátió, kicsi AS, átlaban 15-el kevesebb Base AD a többi ADC-hez képest. Nem túl nagy range.
Viszont HP-ból kicsi több van neki az átlag ADC-khez kőest, így talán ez lesz a Nerf Hammer célpontja.
Habár ez esetben nem ár valami kompenzáció, hiszen erősen visszavághatja a dzsungelben való szereplését. Monjuk a W egy pici extra sebzést okozna szörnyek ellen.
ui. most hogy belegondolok, a Q mintha Auto Attack reset lenne, és valószínűleg ettől olyan erős.
Meg azért játék stílusban nem kicsit hasonlít Ashere.
Az elején óvatosan kell vele bánni, meg később sem árt, de ha minden klappol érdemes rámenni a lehetőségre, és ha már megerősödtél...