24 nov 27, 09:21:14 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 320 321 [322] 323 324 ... 401
  Nyomtatás  
Szerző Téma: League of Legends online  (Megtekintve 881190 alkalommal)
0 Felhasználó és 52 vendég van a témában
tkrisz2
Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #4815 Dátum: 14 aug 28, 22:42:37 »

BrainBox:
Néha egyszerűen defenzíven kell játszani, és várni kicsit. Például Luciannal elég könnyedén lehet lesebezni egy tristanát.

Csak annyit tudok tanácsolni, hogy bizonyos szituációkban ne próbáljatok harcolni, próbáljatok farmolni. Ha nagyobb a burstjük, akkor egyszerűen mondd meg az ADC-nek, hogy próbáljon csak last hitelni, és esetleg kérjetek segítséget a junglertől, amikor a torony alatt van az ellenfél már. Ha védekezve játszotok, abból egész könnyen előnyt is kovácsolhattok.

Csak ha látjátok, hogy egyszerűen nem lehetne nyerni ha rájuk támadnátok, akkor ne erőltessétek ketten, abból csak elfeedelt enemy bot lesz. Sokszor elkövettem én is ezt a hibát, aztán rájöttem, hogy a saját tornyunk alatt könnyedén meg lehet szivatni őket. Nevet

Remélem valamennyit segít a tanácsom.

------

Kipróbáltam Namit, és meg is vettem. Aramon öltem vele vagy 20-szat, és normálon supportnak is jó Nevet Még Lulu kell a supp arzenálomba, és meg lesz minden supportom. (Persze, Zyrát leszámítva, ő nem hivatalos support! Nevet )
Naplózva

hogyan kell ide írni? :/
Kazekage sama
Uchiha Madara
*

« Válasz #4816 Dátum: 14 aug 28, 23:02:21 »

Jó neked. Nekem még kell Nami, Leona, Taric, Zilean de szerintem Hecarimot fogom megvenni legközelebb vagy Vi-t.
Naplózva

dehunter
ANBU Kapitány
*

« Válasz #4817 Dátum: 14 aug 28, 23:15:11 »

Most Hecarim free, így gondolom kipróbáltad, de szerintem jungelbe nem éri meg vinni. Régebben S3 elején imádtam, egyik legjobb volt, de mostanra már..
Naplózva

Kazekage sama
Uchiha Madara
*

« Válasz #4818 Dátum: 14 aug 28, 23:21:56 »

Azért támadt kedvem megvenni mert elég jól ment vele. Mivel még fél éve játszom csak nem nagyon vagyok pro de a jungle/support-t érzem a mainemnek. Ha tudsz mondani jó junglert akit érdemes kipróbálni hallgatlak bár már van jó pár. ( Amumu, Rammus, Yi, Trundle, Pantheon, Fiddle, Jax )  Akiket próbáltam de nincs meg az Heca, Shyvana, Sejuani, Vi. Ezekből Heca meg Sejuani tetszett a legjobban de Vi elég op.
Naplózva

dehunter
ANBU Kapitány
*

« Válasz #4819 Dátum: 14 aug 28, 23:30:03 »

Evelynn(mondjuk ez az utobbi nerf nem nagyon kellett volna), Elise, Lee Sin, Wukong, Udyr, Kha'Zix, Xin , bár én őt nem kedvelem, de biztos velem van a baj xD Jó, mondjuk őket most kipróbálni nem fogod tudni, nem emlékszem pontosan, de azt hiszem egyik sem free.
Hecarimnak lassú a wave clearje, a passzívja még mindig nem túl hasznos(mondjuk mintha múltkor változtattak volna rajta valamit), meg ezek mellett lane gankelni sem valami jó vele. Nem azt mondom, hogy nagyon rossz, de nem a legjobb, persze ha neked tetszik, akkor hajrá.
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 28, 23:36:51 írta dehunter » Naplózva

Kazekage sama
Uchiha Madara
*

« Válasz #4820 Dátum: 14 aug 29, 00:05:24 »

Most felsoroltad az összes junglert, akit nem írtam Nevet Xin szerintem gyenge, Leevel meg nagyon könnyű feedelni. (De sajnos ettől még sokan próbálják használni)
Naplózva

BrainBox
Akadémiai tanuló
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #4821 Dátum: 14 aug 29, 00:11:41 »

Így vissza gondolva milyen jó érzés h season 2 óta megvan az összes hős ^^

Köszi a tanácsot, de eddig is ezt csináltam, mmint lane setuptól függően voltam passzív vagy agresszív de pl most is toltam egyet a következő volt a setup:
lucian, trash(én) vs. trist karma
lvl 1-en lezúztuk mind a 2-t félhp alá mi majdnem full hpn voltunk, és luci pekapott minden hitet karmától, aztán hátrányban voltunk. Írtam h jó akk deff és csak last hit ne haljunk. Ami be is jött, utána egyből mrt vettem mert kellett és amíg otthon voltam luci megölette magát -.-... Najó újult erővel 2v2-ve trist elugrik semmi hpval karma 3/4 hpval kettőnk ellen berapeli luciant akinek fél hoja volt aztán elflashel kidodgeolja a hookom és elsétál... Mindent összevetve midgametől simán ynertünk mert jobbak voltunk. De ha az ellenfélnek 2-nál több IQja lett volna akkor rommá ver és 99%-ba ez van ha ap supportt ellen vok.
Kedvenc supportjaim leona, braum, taric(aki sajnos annyira nerfed h nagyon kevés setupban jó)
és általába first pick vagyok szal nem sok esélyem van counterelni meg ugyanmár, leona, cmon Nevet:D
Naplózva
Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #4822 Dátum: 14 aug 29, 01:02:26 »

Egyenlőre a Standard-ra megyek. Eddig így nézne ki. Jó lesz?

AP:

26 ability power
9 armor
7,8 magic penetration

AD:

12 magic resist
8,5 physical damage
9 armor
7,7 armor penetration

Illetve ha Jungelezni akarok, akkor ez is jó?

Én személy szerint jobban preferálom ha az ap ban resist van (vagy is van) ,nem másért ,mert apt az esetek jelentős részében (jó ez így hülyeség ,de gyakran) midre viszi az ember ahol jó eséllyel kap ellenfélnek egy szintén aps-t ,ami ellen nagyon hasznos az a kis extra mr.

Jungleres pagekben az a legfontosabb ,hogy lv1-2 ön tudjon normálisan boldogulni , ha az megvan onnan már lehet kezdeni valamit. Szóval ami a jungler pagekbe kell ,az damage (vagy ap ,ha a jungler inkább spellshottova szed pl fiddle , ap evelynn vagy elise stb) , armor. Penetration nem feltétlen a legjobb a pagen (csak akkor nem jó igazán ha nagyon dominál és mondjuk kiszoritja a sebző felét a pageknek) ,de ha ez nem zavarja a junglerezésed ,akkor bőven maradhat ,mert gankeknél annál hasznosabb. Akkor érdemes a pend helyett damaget rakni ha direkt early ganker junglerrel mész (magyarán ,aki lvl2-3 on agresszíven végig akarja verni a laneket), de ezt a taktikát annyira nem javaslom még ,mert ha nem jön be ,akkor elég nagy hátrányba is kerülhettek. (elrettentő példa rankeden 4. perc 0:4 lee),
Ha a jungleres nem rendelkezik semmi sustain képességgel , akkor megfontolandó lehet nagy runákba life steal ,bár a nerfjük óta azért sokat vesztettek az értékükből, de még így is hozzájárulhatnak elsősorban az első jungler kör hatékonyabb teljesítéséhez ,ami egyes champoknál el is kellhet.
Szóval összefoglalva szerintem jók.

A junglerekhez hozzászólva.
Nem értem hogy egyes champok ,akik alapvetően nem rosszak junglerbe "miért szorulnak" ki ebből a szerepből.
Pl olaf , malp vagy akár jarvan.
Elég sok meccset játszottam ,de ha két kezemen kéne ezt a 3 junglert összeszámolnom hányszor láttam ,hát lehet 1 kéz is elég lenne. Persze az is lehet ,hogy én vagyok gyér elon és ezért nem látom őket ,de mégis.
Még azt sem lehet rám mondani ,hogy nagy jungler lennék ,de amikor egy szál jungler itemmel 1vs2 be duplázik olaf az kicsit odavágott az enemynek.

Másik elég hülyének tűnő kérdés ,hogy szerintetek érdemes az adott laneknál ,idézőjelbe ritka pickeket kitanulni magasabb szinten?
"Gyakran" látom azt ,hogy egy-egy szokatlan picknél az ellenfél nem tud sok mindent tenni egy hős ellen ,mert nincs ellene annyi tapasztalata.
Csak példa,de 1x láttam életembe topon full adc shiont és wukink egyszerűen nem tudott vele mit kezdeni , nem feedelte fel ,mert volt annyi esze hogy passzív legyen inkább , de amikor 1vs5 be mi futottunk előle azért akkor erősen wtf kategóriába éreztem magam.
De mondhatnék példának shaco midet ,top ww , top voli , kennen vagy jayce adc.
Tehát olyanra gondolok ami a ritkaságával előnyt jelenthet.

Challangerek steamjén láttam ,egyik hülyeségből ap shion topot ment ,még maga is csodálkozott hogy szanaszét szívatta a népet.Valami 20+ killje lett 1-2 halállal ,ami szerintem challanger szinten már nem minden meccsen 2-3 ilyen van kategória.
Naplózva

Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

No akame ga kill no life

« Válasz #4823 Dátum: 14 aug 29, 01:46:56 »

Mit gondoltok a jungle-ről? Milyen szinttől érdemes csinálni és miért érdemes ha igen? Tényleg a legnehezebb feladat? Gank az mikor szokott általában lenni, hogy mint non-jungler ne lepjenek meg vagy meglephess mást?

A másik kérdés, hogy kivel érdemes elkezdeni? Megvan Master Yi és Warwick is megvehető, de nem tudom érdemes-e velük. Már egyből Kha'zix-al akarnék, mert nagyon bejön.
Naplózva
Kazekage sama
Uchiha Madara
*

« Válasz #4824 Dátum: 14 aug 29, 02:15:16 »

Szerintem WW a legegyszerűbb jungler. Nincs más dolgod csak kimaxolni a q-ját bemenni a lanere és ráultizni valakire. Ráadásul egyedül le tudja szedni a kéket vagy a pirosat már lvl1-en simán. Szóval junglert tanulni tökéletes szerintem amúgy teamfightba nem a legjobb, 1v1be aláz ha van ultid meg egy jó builded.

Az én tapasztalataim szerint akkor mindig nyerek, ha nem követem a metát de tudom használni a championt. Siont szerintem pont hogy gold alatt nem használnak nagyon de a profik szeretnek vele hülyéskedni. Haverom egyik kedvence a Karthus jungle. : D

Naplózva

Szabika
*

No akame ga kill no life

« Válasz #4825 Dátum: 14 aug 30, 20:52:21 »

Ti tapasztaltátok ezt most EUNE-n? http://i.imgur.com/aKdAaU1.jpg

Nekem egy ideje ezt csinálja. Amikor bent voltam a játékban tudtam játszani meg minden de pl hősök képességeiről semmi videó se volt. Játszani engedett. Kiléptem és most meg nem enged belépni. A fenti dolog fogad sokszor már.

Tipp?
Naplózva
BrainBox
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #4826 Dátum: 14 aug 31, 07:04:19 »

negatív nekem semmi bajom nem volt bát most csak a cliensbe lépek ne mióta dió ladder van
Naplózva
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*

Grizzlyhörcsög

« Válasz #4827 Dátum: 14 aug 31, 17:58:35 »

Tűzfal blokkolja. Nekem eredeti Panda Security van és engedélyeznem kell benne a LoL-t vagyis kimenő és bejövő kapcsolatokat. És minden frissítésnél el kell játszanom ezt. Remélem segítettem. Nevet
Naplózva

"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ."
Árnybíró 7. kötet

Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*

Grizzlyhörcsög

« Válasz #4828 Dátum: 14 szep 01, 18:17:47 »

Most már tudom mi EUW gyengéje.... A sok kis német 12 éves... basszus aramon a torony mögött szaladgáltak és hagyták, hogy az ellenség szabadon verje a turretünket és persze ilyenkor kapok Leonát, hogy véletlenül se tudjak pokelni... utálom!
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 01, 19:12:41 írta Kecsu » Naplózva

"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ."
Árnybíró 7. kötet

Szabika
*

No akame ga kill no life

« Válasz #4829 Dátum: 14 szep 01, 23:13:44 »

Átmentem West-re. Nagyon rossz tapasztalattal jövök el de meghagyom a felhasználót ott.

Az észak amerikai döntőt nézem éppen és a C9 vs TSM megy. Elég szoros eddig. Annyi minden tanulható az ilyenektől. Az a csapatmunka amit ők kreálnak az valami elképesztő. Mindig ott vannak egymásnak. Pl a 3. menetben 8 kill volt a C9-nek és 4 a TSM-nek. Nagyon komolyan tolják. Van összetartás. Tudjátok hol játszanak ( lehet ez logikus de nem találtam semmit )?

15 perc alatt mennyi egy normális farm ami mondjuk egy minimum szint? Ők pl 130-140-eket tolnak.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 320 321 [322] 323 324 ... 401
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins