24 nov 18, 07:33:23 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 233 234 [235] 236 237 ... 401
  Nyomtatás  
Szerző Téma: League of Legends online  (Megtekintve 872713 alkalommal)
0 Felhasználó és 11 vendég van a témában
Shiro
Moderátor
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #3510 Dátum: 14 jan 31, 20:20:44 »

Swain.

manaregen

base lvl 18
6,8+11,05

mastery
3

muramana
7

szeráf
10

szennygrál
15 (+passzív)

WotA
10

szuma

62,85

12,57 mana regen per sec

Ha amuramanát nem rakod bele, akkor is
11,17 manaregen per sec

S persze még mindig van 2000 manád

Szóval ja, ez végülis végtelen ulty

ugyanakkor a 3 spelled átlagosan másodpercenként 50 manát zabál

összességben úgy durván 1percig bírna ultyzni intenzív képességhasználat mellett.

-------------------

nem mégs, most olvasom részletesebben, hogy kétféle mana költsége van az ultynak, én meg csak az alsót láttam.

rúnákkal masteryvel hat szennygrállall kb 140 manaregent tudsz elérni, ami másodpercenként 28-at tölt.

szóval lehetetlen a végtelen ulty.

mondjuk ha van egy kék buffod, akkor már más.
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 31, 20:36:15 írta Shiro » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #3511 Dátum: 14 jan 31, 20:44:22 »

Viszont ha megy le a mana az athene passzívja egyre erősebb lesz ,szóval olyan pár 100 as szinten lehet tudná már magát tartani (ha nem cd shotolod az összes képességet ,szóval csak az ultira nézzük).
Már az is elég morbid lenne ,ha all time ultis lenne spellek nélkül , enemy lehet nézne ,hogy ez meg mit evett.

Jujj milyen rankedet kaptam , elég fordulatosra sikerült.
Általános kezdés benyögöm sup, válasz premade , jó akkor hova mondok egy topot ,oda nem . Végeredménybe midre szorultam ,hát jó úgy is sokszor használom supnak luxot egy próbát megér itt is, kontra enemy last pickje leblack.
Itt gondoltam ,hogy baj lesz ... de nem lett ,lazán zónáztam ki az a másolóművészt.
Meccs közben mindenki dobálózott felém a "dat ulti" és társaival ,de kivételesen a jó értelembe.
1 olyan ultim volt ,azt tényleg sajnáltam ,hogy nem vettem fel  (botrol menekülő adc-t lőttem meg midről úgy hogy ijedtében visszafordult 1 secre és így amumu pont elkapta a madzagaival.

Nem gondoltam volna ,hogy még egyszer midre merészkedek ,de tisztára pozitívan csalódtam.
Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3512 Dátum: 14 jan 31, 21:34:08 »

Játszottam egy rankedet, ahol az egyik játékos először játszott rankedet. Topra felment garen.
Ok.
Botra ment egy Draven, akinek a meccs végén --------->2<---------- darab minionja volt. Igen. 2 darab minionja volt! Nem afkozott. Egyszerűen nem ért a játékhoz, ezért csak 2 minionja volt. Na, ilyenkor midet megint csak hiába hozom, meg minek próbálok gankelni mindenhova, ha egyszerűen értelmetlen.
Ilyen emberek hogy jutottak el level 30-ig? Miniont nem ölnek, feedelnek, és meghalnak. Gondoltam troll, de akkor szerintem beírt volna valami hülyeséget, de végig csöndben volt.
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 31, 22:28:48 írta tkrisz2 » Naplózva

hogyan kell ide írni? :/
Shiro
Moderátor

« Válasz #3513 Dátum: 14 jan 31, 22:15:46 »

Fene tudja, mert visszanézve, azért tud farmolni.

Janna support kiprábálva.

Mivel passzívból W-bpl, meg masteryből kap movement speedet, így cipő nélkülire építettem.

Zeke
Rabadon
Szeráf
Zuhany
Leech Bane
Deathfire

Ami nálam annyit tesz, hogy a 780Ap-mel
majdnem 150-nel búsztolom az ADC AD-jét.
és van 465 movement speedem.
Persze mit ér az elfeedelt ADC, ha rossz a csapatmunka.  >.<#

Ugyanakkor, elég durva, hogyha az alatt az  5 másodperc alatt folyamatosan dps-el, akkor a sebzéséből kb 3500 Jannától származik.

A hátránya, hogy kissé nehezen irányítható, főleg az én gépemmel.

-----------------

Szupportkodás a szupportokkal.
Eddig megan
Leona
Sona
Janna

Keresgélek, még elyiknek van sebzés búsztja.
Tudom Nami, de az övé meg se közelíti Jannáét.

--------------------------------
S megvan az első ranked győzelem, méghozzá dszungel Shyvanával.

háát viszonylag künnyű győzelem, de.

Két kérdés a végére.

1 Fiora jó dzsungelbe?
2 honnan van nekem Vim?

« Utoljára szerkesztve: 14 feb 01, 00:56:23 írta Shiro » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3514 Dátum: 14 feb 01, 01:44:33 »

Igazából szerintem lazán mehet ,hogy jó e az már sok minden függvénye is.

Ha runákból kap 4-6 lifestealt meg én fele felében damage és armor pendet raknék pirosba akkor egészen jól bírhatja.
Elsőnek a hidrát rakja ki és utána már takarít mint az állat.

Hogy honnét van vid ,arra csak azt tudom javasolni ,hogy kapj be egy két cavintont aztán majd kiderül.  Hümm-hümm

Én meg gondolkoztam és felhagyok az op offtank damagelő toposok hajtásával olyan úgy is nagyon kevés van és elkezdek keresni valami igazi damagelőt és valami tankot (valszeg riven vagy aatrox és renektor lesz).
Aztán megcsinálom a ap oldalt is elissel és shennel.

Illetve dögöljek meg ha nem próbálom ki Vit-full damage ként (elbírom képzelni alapcomboval ölni az adc ket ,még majdnem így is ,abból mi lesz te jó ég)

Viszont nekem valami sosem volt tiszta a tankos toposoknál, hogy a bánatba lehet velük a solo topon ölni?
Valahogy nekem az kimaradt ,hogy topon egyedül lekaszál egy shen vagy valami hasonló, vagy ők mindig a jungleresre vannak utalva?
A másik meg ,hogy a full damage toposok endgameben nem vállnak uselessé?
Mondjuk egy riven vagy egy aatrox (akiknél max 1-2 védő item van mondjuk egy randuin vagy sunfire és egy visage vagy banshee ,esetleg warmog vagy ga).
Ha bemennek a teamfightba lehet könnyen lecsapnak 1-1 embert de aztán nekik is annyi.
Nekik az igazi erejét abban látom ,hogy teamfightok után amikor már az enemy ellötte az ultikat és le vannak sebezve akkor célozza meg őket.

Lehet ,hogy maga a topos lét alapjaival nem vagyok tisztába ,de megszoktam ,hogy olyanokat építek akik egyenest ugorhatnak a harcba és mégsem ők halnak meg elsőnek .( jó kivétel gp ,mert nála a háttérből puffogtatok amíg eléggé le nem sebződnek )
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 01, 01:58:13 írta Verbatimo » Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #3515 Dátum: 14 feb 01, 03:25:31 »

Full tankra a válaszom, pl Shyvana és Garen.

Náluk a fő sebző skill ad-ből tápol.

Full tankon nem sebzelnek akkorát, de a védelmük miatt tovább életben maradnak, és összességében többet sebeznek, mintha csak full ad-re lennének osztva.

Másik pl. Volt hogy full tank Leonával röhögve vertem szét a topos Fiorát 1v1-ben.

Meg topos tanknaknak ott van a sunfire. (oké nerfelték, de akkor is)

A másik dolog ami talán méginkább megadja a választ, hogy örliben még nincs akkora item bónusza skilleken.
S ha örli mid között kirakod a sunfirát, akkor ugye az egy elég jó védelem, ráadásul sebez is. Egy AD-s meg csak sebzésre épít.

Full Damage topos?

Fiora?
Hidra
Sárga Cipő
Infy   -----------------> Ha normálisan játszottál, itt már veszélyes vagy
Fantom----------------> az E-vel együtt már kimaxoltad az attackspeedet
Ghostblade------------> csak kiegészítés. (armorpen, cdr, crit, ad)
LW---------------> hogy dögöljön a tank is. (persze ide akár mehet egy angyalka is a védelemért)

Ezzel irdatlan dps-t tudsz osztani, ráadásul ultyzás közben sebezhetetlen is vagy

Szóval a megfelelő karakterrel, mindkét véglet működik.

Full AD Shyvana

Mire is emlékszem?
Hidra
Spuri cipő
Fantom
Infy
Infy
Suunfire (jó ez tankos, szal ide jöhet akár egy Vérszopó is)

Terror.
Ezzel csináltam azt, hogy  sárkány alakban két tornyon is keresztül üldöztem az ellenfelet, és már majdnem a respawnálvolt, mikor megöltem.
Az oké, hogy végül én is meghaltam, de azért képzelheted, az ellenfelet, mennyire érezte magát esélyesnek.
?
S erről jut eszembe, ugye a W-jén csak az alap sebzést nerfelték, az AD bónuszt azt nem?  Ördögi

-----------

Jó ez a ranked. Megvan a második győzelem is, így 2:2 az állás

-----------------
Shyvana és garen rész kicsit érthetőbben. (tegnap este volt ma hajnal)

full AD és  full tank közti különbség.

Tank esetében a sebzésed a felére, vagy max a harmadára csökken, viszont a védelmed a hatszorosára növekszik

----------------------------------
Tudjátok mi az ami Janna esetében nagyon de nagyon kevés?
Az attack speedje. Ha annyi lenne neki, mint pl Oriannának, akkor gyakorlatilag egy brutális adc lenne.
Persze így is lehet jó dps-re gyúrni, méghozzá a következő módon:

Runaan hurrikán
Statikk
Fantom
Infy
Vérszopó
BotRK  /ide jöhetne még mondjuk a Zephyr (több attack speed), vagy a Trinity (több sebzés), ileltve mindketőnél movement speed bónusz.

A passzívből és az E-ből annyi movementet kap, hogy így is simán lefut egy cipős adc-t.
A build, mint látható igen csak az attack speedre épít annak hiánya miatt. A kieső sebzést pótolja az E. (+50AD)

Végeredményben ezzel sikerült elérnem kb 1800-2000DPS-t

---
Az az S4-.es buff, miszerint az E-je az AP 10%-ának megfelelő AD buffot ad, agyszerűen tényleg nagyon erő.

S emiatt pl elkezdtem gondolkodni, hogy Sona Q-ján miért nincs ilyen?

Tudom Janna E-je csak egy valakire, és csak 5 másodpercig, míg sona Q-ja mindenkire és folyamatosan.

persze 150 illetve 40 között így is nagy a különbség, nem beszélve, hogy Janna E-je még egy kb 800-as pajzsot is ad.

Szóval lehetne Sona Q-ján is effajta bónusz. pl az pl az AD része a saját AD-d 5%-ának megfelelő AD bónuszt kapna, az AP-d pedig ugyan így 5%-nak megelelő bónuszt kapna)
Meg lehetne ugyan ez a W-jén is, hogy pl hozzáadná a az armorod és a resisted 10%-át, mert valljuk be lét gémben az a 10 bónusz nem sok.

Habár az is igaz, hogy Sona így is erős.

« Utoljára szerkesztve: 14 feb 01, 17:09:45 írta Shiro » Naplózva

Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #3516 Dátum: 14 feb 02, 01:27:09 »

Aki figyelemmel kíséri a LoL Hungary képregény versenyét facebookon, ne felejtsen el szavazni =D Nem mintha túl nagy szükségem lenne rá, mivel több mint 3x annyi szavazatom van mint a 2.-nak de azért jobb félni =D
Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #3517 Dátum: 14 feb 02, 01:33:44 »

Hol kell? Nem találom sehol, pedig követem azt az oldalt.
Naplózva

Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #3518 Dátum: 14 feb 02, 01:36:51 »

Ööö nem az oldalon van, hanem egy zárt csoportba.

https://www.facebook.com/groups/285732588201093/

Ide kell belépni hozzá. Ha nincs kedved hagyjad, mint mondtam több mint 3x annyi szavazatom van =D Viszont ah érdekel a kis mini képregény belinkelhetem ide =D
Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #3519 Dátum: 14 feb 02, 01:43:41 »

Hú linkeld, kb 6 ismerősöm is van ebbe a csoportban, de most akkor emiatt nem túráztatom magam, főleg, ha így vezetsz. Nevet
Naplózva

Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #3520 Dátum: 14 feb 02, 01:49:26 »

Na jó de nem röhögni =D A story bugyuta, a rajzok nem túl szépek és az a kevés dialógus ami van benne is béna =D De 3 nap alatt ennyire futotta tőlem =D

1, http://oi62.tinypic.com/2yy49xe.jpg

2, http://oi62.tinypic.com/30suhk2.jpg

3, http://oi60.tinypic.com/28sv8fq.jpg
Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #3521 Dátum: 14 feb 02, 01:55:08 »

A rajzok nagyon aranyosak. Tényleg arcpír mániás vagy. (Szereted, ha egy lány elpirul?)Viszont a szöveg elég egyszerű. Nem tudom milyen verseny ez, de gondolom bőven megfelel, és bemutatja amit kell. Nevet Teamwork! Be van tépve
Naplózva

Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #3522 Dátum: 14 feb 02, 02:01:22 »

A lényege hogy készíteni kellett egy bármilyen LOL-os témájú minimum 3 képkockával rendelkező képregényt.

Ezt elküldted egy e-mail címre és kiválasztották a 10, szerintük legjobbat. És ezekre lehet most szavazni.

Mondjuk egyedül én vettem a fáradtságot hogy 3 oldalt is beküldjek =D Mindenki más egy oldalon letudta az egészet  Hümm-hümm

A győztes meg kap 3 skint.

Igen az arcpír mánia =D Nem tehetek róla, bárki bármit mondd szerintem jól áll =D Ad egy aranyos hatást a karaktereknek =D Meg fel is dobja az arcot, azzal hogy nem lesz olyan egyszínű =D

Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #3523 Dátum: 14 feb 02, 03:26:06 »

Egész jó lett, és az esélyeid se rosszak.
Ennek tiszteletére nyertem egy rankedet. Leonát akartm, de Janna lett.

(5-ből 3 eddig)
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3524 Dátum: 14 feb 02, 04:44:20 »

Tényleg jó lett a képregény.
Szép a rajzolás és annak ellenére ,hogy csak 3 oldal (kép) , mégis van mondanivalója ,szóval gratulálok.

Jah és majdnem kimaradtál Shiro.
Köszi a leírást és neked is gratulálok.

Nálam a rankedek nem akarnak annyira menni 5 ből csak 2 győzelem. Talán az a legzavaróbb az egészben ,hogy mikor carryzem a lanem (vagy ük ha bot) és mégsem ér semmit.
Ma is utcsó rankedemen lux supal elfeedeltem az adc met és magamat is ,szóval a 3 másiknak csak minket kellett volna védeni és lazán hozzuk ,de még ezt sem tudták összehozni.
Tudjátok mi a ciki: ha a suportnak passzív farmolásból (luxnál E R elsöpri a minikét) több farmom volt 20. percre mint a mides katának.  Szerintem ez vérciki , ha az ember nekitesz egy normál farmolásnak 20. percre 100 farmja biztos van ,neki volt 23 (nekem luxal 40+).

Csak nekem van olyan érzésem a promoknál hogy kb lutri az egész?
Hiába vagyok jó support ,sőt még az adc is jó ,ha a csapat maradék része egy nagy nulla.
Kicsit kiábrándító ,mert eredetileg azért gondoltam mainnek ezen az accon a supot ,mert ha jól tolom akkor lesz a csapatnak egy jó carryje és választásomtól függöen egy jó tankja ,mage vagy really supportja.

Ja és láttam ma rankeden egy topos aatroxot , hát az lett belöle amitől féltem azaz egy nagy nulla oda jump spell sor ellő és mire az ultis formában a 3. at ütné hulla,feléled és insta hulla(mire az ugrásánál felért a levegőbe vége volt) ikszdé

Ehhez kapcsolódóan volna egy érdekes kérdésem:
yasou ultija csak a levegőben lévő enemyk ellen használható ,de nem feltétlen neki kell felütni az enemyt, teheti azt csapattársa is (alistar ,blitc stb), de akkor is használhatja az ultit ,ha a champ saját speelje emeli a levegőbe? (attrax,tristana).
Naplózva

Oldalak: 1 ... 233 234 [235] 236 237 ... 401
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins