24 nov 18, 05:12:34 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 232 233 [234] 235 236 ... 401
  Nyomtatás  
Szerző Téma: League of Legends online  (Megtekintve 872653 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
tkrisz2
Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3495 Dátum: 14 jan 30, 18:02:51 »

Mentem egy rankedet, hát szép kis társakat kaptam. Az egyik anyázott a másik 2-nek, mert ő akart topra menni, aztán a többiek duo topot választottak. Én mentem midre, az ADC ment egyedül botra, khazix jungleba.
Aztán Tryndamere jungle cuccokkal ment fel topra Yi-vel. Esélytelennek gondoltam. Ilyen barmokat hogyan foghatok ki? Topon meghaltak, boton meghalt a jungler, meg az adc is, amikor én meg mentem lefele, 3-an megöltek. Persze én meg előtte megöltem a Katarinát. Lee Sin megölt harmad magával, aztán beszól nekem, hogy nem is a társaim noobok, hanem én magam.
"Challenge accepted". A meccs végére 12/2/7-ben álltam. Én öltem a legtöbbet, Lee Sin 4/6-ba állt. Azért a végén megkérdeztem, hogy biztos, hogy én vagyok a noob? Csapatmunkára se volt szükség, ilyen izé társaktól meg hiába vártam el, ott hagyták egymást többnyire. De végül az ellenfél adta fel 25. percnél.

Azért ilyenkor mégis csak ballanceolva van a játék, mert legalább mind két oldalon idióták vannak Nevet
Naplózva

hogyan kell ide írni? :/
Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #3496 Dátum: 14 jan 30, 20:49:33 »

Köszi a tanácsokat.
Végre döntésre jutottam kit is veszek(vettem) meg.
Tudjátok ez azaz eset amikor beszélünk A,B,C,D ről és erre végül Y-t választom.
Végeredmény Irelia

Kb hasonló kategóriájú mint vi , azaz 1-2 sebző itemmel jól szedi az enemyt ezért buildelhet egy erős tankot.

Eddig 2 meccset mentem vele ebből az elsőt ne vegyük ,mert az még trollkodásnak is a legrosszabb fajta volt.
Lényeg ,hogy 2:1:2 ben mentünk lanere ,erre a support nidalee gondolt egyet és feljött hozzánk topra szóval mehettem le botra blitz és cat ellen (rip irelia rip).

Második meccs már jobb volt 12:7:17 el végeztem úgy hogy valami 4k körüli hp-m 200+ armor és 150 körüli resistem volt (másfél támadó itemmel ,mert azt nem tudtam befejezni ikszdé).
Elég brutális mit tud leosztani lényegében 1 támadó itemmel.(a papír mageknek nem sok esélyük van ,ha elcsípi őket)
Az ultija nem annyira preziciós mint Vi-é ,de nagy előnye ,hogy kis idönként bevethető ,így minden teamfightban eldobhatom.
Valamint 2 spellje is erősen segíti a farmolást.

tkrisz2
Erről az jutottam eszembe amikor surrendeltünk éppen mikor lecsaptuk az enemy nexusát , sok ütödött insta helyeselő.
Szóval levertük a nexust és kikaptunk ,asszem az volt az egyetlen meccs ahol az egész teamet reportoltam.
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 30, 21:00:32 írta Verbatimo » Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #3497 Dátum: 14 jan 31, 01:15:05 »

Nem emlékszik valaki, ha megveszem a Muramanát és a Szeráfot is, akkor elsőként melyik stekkelődik fel?
Amit elsőnek vettem, vagy amit másodiknak? 
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 31, 01:20:46 írta Shiro » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3498 Dátum: 14 jan 31, 02:39:43 »

Hát ha logikusan nézzük az fog stackelődni ,amit elöbb vettél ,de a rendszer meg lehet úgy működik,hogy ha kap egy ilyen stackelhető itemet ,akkor mindig a legfrissebbet tekinti ,azaz a 2. at.
Egy gyors megoldást tudok javasolni egy botok elleni fightot ,ahol a két itemet próbálod csak kiépíteni (azaz a csak a stackelő részig).

Valami ryze-os trollkodásra készülsz?
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 31, 02:40:31 írta Verbatimo » Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #3499 Dátum: 14 jan 31, 03:33:59 »

Igen, botok ellen
 kipróbáltam, és megvan a válasz.

Mégpedig az arkangyal vált előbb elsőként szeráffá függetlenül attól, hogy a manamune előtt, vagy után vetted.

Dinamika
Ha van manamunéd és arkangyalod, akkor mind akettő passzívja műk9dik, vagyis ha spellt lősz, akkor 8-al, ha autoa ttackot, akkor 4-el nő a manád.

Ha viszont  a szeráf el van sztekkelve, onnantól már csak a manamune passzívja működik, ami spellek esetén már csak 4-e növeli a manát 8 helyett.

Manamune (illetve mindkettő) gyors átalakítása muramanává.
1. Megveszed az arkangyalt, vagy mind a kettőt.)
2. felsztekkeled 740-ig. (közelítsd meg a 750-et, de ne érd el)
3. hazamész eladod az arkangyalt, a sztekkek megmaradnak (a manamune is legyen nálad)
4 lősz pár spellt, a manamune átalakul muramanává.
5. újra megveszed az arkangyalt.

Nagyjából 300 goldot bukni fogsz, de azon tekintetben, hogy spell shotonként végig 8-al nő a manád, és nem 4-el, szerintem nem olyan vészes ár.

---------

Manaraka build.

Rabadon
Szeráf
Muramana
Leech Bane
Gunblade
Nashor

Ezt Sorakával próbáltam a bot játékban. Egész szép dps összehozható vele.
Ugyanakkor, nem teljesen neki való,, meg ugye hiányzik a cipő)

Az egyik akinél jó lehet, az Teemo a passzív movement speed miatt és az AP auto attack miatt.
A másik, meg Ryze akinek minden spellje manából tápól.

A harmadik lehetőség egy olyan jövőben megjelenő bajnok, akinek az auto attackja AP-ből  a spelljei meg manából erősödnek.

« Utoljára szerkesztve: 14 jan 31, 03:36:05 írta Shiro » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3500 Dátum: 14 jan 31, 03:43:50 »

Asszem ezt az hszt egy az egyben elmentem magamnak.
Nem akarom annyira használni ryzet,de ha egyszer mégis akarom akkor meglesz hozzá a cucc.

Hát ha kidobnak egy olyan champot ami lényegében ryze és teemo keveréke az kegyetlen nagy pofátlanság lenne ,már csak azért is ,mert mindkét champ külön-külön szívat(már ha jól használják).

Vazze az mi ,hogy full hps (3,8k) ireliat egy papír teemo lecsap úgy hogy volt resistes itemem is ikszdé
Nah most ezt képzeld el ryze mana busztjával.

Nekem még ryzehoz egy szolid buildem van lementve valahova:
boszi cipő
mura
seraf
rod of ages
athene
rabadon/void

Aszzem QWE comboja valami 1,5k körül sebez adc re.
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 31, 03:45:50 írta Verbatimo » Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #3501 Dátum: 14 jan 31, 04:05:28 »

Hát... igaz, az már túlzás lenne.

Kis kalkuláció Teemo esetében

Bekapcsolt muramana esetében az auto attack 730-at sebezne.
Ehhez hozzá jön 96 méregsebzés másodpercenként. (Ha csak pókolsz, akkor 4 sec alatt lesebzi a 385-öt)

Q-AA kombó

Q-788
AA 730 (+545) (+385)

szumma 2400 sebzés. (persze az atk sped révén lőhetsz két AA-t is és akkor már megvan a 3000 köröli sebzés)

Szóval jó kis pókolós mókus.

Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3502 Dátum: 14 jan 31, 04:20:54 »

Csak ezt nem úgy hívják ,hogy poke hanem szimplán kill.
De az már kb olyan lenne mint fau 2 essel verébre vadászni, azaz mindenki szeretne ,de minden szomszéd utána.

Kíváncsi vagyok ,hogy találok e még olyan champot még aminél 1-2 sebző itemmel és full tank buildel hatékonyan tudok ölni , mert eddig vi és irelai(legalábbis úgy néz ki) ilyen.
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #3503 Dátum: 14 jan 31, 05:09:37 »

Teemoval nem sikerült kipróbálnom, viszont megint mentem egyet a sütis tankos Fiorával. Egyszerűen nagyszerű.

Csak egy problémám volt
Nektek is csinál olyant, hogy lenyomjátok a  gombot, de nem lövi el a spellt? >.<#
Naplózva

Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #3504 Dátum: 14 jan 31, 10:13:12 »

Na végre ott vagyok ahonnan indultam Season3-ban  >.<# Silver 3. A legnehezebb a Bronz1ből Silverbe és S5ből S4be volt. Amióta nem dobál össze Bronzosokkal könnyebben haladok =)
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 31, 11:18:38 írta Lew » Naplózva

TalkNoJutsu Wins the Wars
Chuunin
*

« Válasz #3505 Dátum: 14 jan 31, 14:07:08 »

Na végre ott vagyok ahonnan indultam Season3-ban  >.<# Silver 3. A legnehezebb a Bronz1ből Silverbe és S5ből S4be volt. Amióta nem dobál össze Bronzosokkal könnyebben haladok =)

Érdekes... Én silver 1-ből, s2-be, 0 pontra, úgy, hogy folyton idióta goldosokkal voltam... Komolyan, a goldosokat utálom a legjobban
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3506 Dátum: 14 jan 31, 15:11:43 »

Úgy érzem itt az ideje ,hogy én is lenyomjam azokat a promokat ,már csak azért is megéri ,mert röhöghetek hova sorol be ikszdé
Pozitív a gondolkodásmódom célom 3 győzelem a 10 ből ikszdé

Amúgy pantról csak én nem tudtam ,hogy ilyen kegyetlen mészáros?
Aramon megkaptam és egy blackclever és last wisper combo olyan dmaget osztott ,hogy QWE combo lazán levette a champok 2/3 életét.
Szóval asszem megvan a kövi topos jelöltem , már csak kell rá pénz nah meg majd összerakni egy elég jó buildet neki.
Naplózva

Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #3507 Dátum: 14 jan 31, 16:47:23 »

Az a baj vele hogy nincs escape ability-je és teamfightban, ( ha nem tankosra építed ) szinte rögtön meghal :S
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #3508 Dátum: 14 jan 31, 17:43:43 »

Riot interjú:
http://www.lol-hungary.hu/hirek/egyeb/red-post---q-a-pbe-es-egyebek_2014-01-31

Dragonmaster Swain Hümm-hümm Úgy érzem be kell szereznem a karaktert, és el kell vele kezdenem játszani.  ikszdé

« Utoljára szerkesztve: 14 jan 31, 20:03:47 írta Shiro » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3509 Dátum: 14 jan 31, 19:53:17 »

Ajaj úgy látom kicsi Vi-m lebukott.
Túl tankosan is hatalmas damaget oszt ,hát ha nem is most ,de hamarosan szerintem kapja a nerfet (és ha logikusan csinálják akkor a W jét fogják kicsit leszedálni).

Swainen még megnéznék egy full manara építő buildet , király lenne ha all time ultizhatna (feltéve ha egy idő után magától nem kapcsol ki) ikszdé
Trollosan bőven meg lehetne csinálni ,ha nem is folyamatosan ,de majdnem.

Pantnál valami olyasmit gondoltam ,hogy 3-4 védő item és 1-2 damage ,annál még elég jól sebez és nem is hal rögtön ,csak nála is ki kéne dekázni mint vi nél ,hogy mivel a legkényelmesebb.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 232 233 [234] 235 236 ... 401
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins