Én lehet ,hogy a nagy rúnák helyére movmentet raknék ,de amúgy szerintem működőképes.
Mondjuk általában tankosabbra szokták vinni (randuin,sunfire, visage ,valamilyen cipő, hidra + valami láttam már wispert ,black clevert botrk vagy valami más istencsapása).
A te buildedben max annyi lehet a buktató ,hogy ha lemegy az ulti ki cc hetik ,mert annyira nem tankos ,de ez mindelhol megvan majdnem csak az eszméletlen tankoknál nem (full tank buildes Ws leona és hasonlók max).
Amúgy érdekes ötlet kritre buldelni , már alapban is nagyon veszélyes a true damage miatt ,hát még így.
Amúgy itt a lehetőség ,használd fel tkrisz2 öt mint kísérleti patkányt.
Tény ,hogy egy fullos olafot csak valami hasonló kaszagép verheti le , mondjuk Vi a W fix damage miatt ,de még ő is csak jó buildel foghatja meg.
Ha meg még több true damaget akarsz irány darius , ő is egy szép kis örült tank típus:
hidra
trinity
randiun
GA
resist csuka
sunfire/visage
5X ös passzívnál az ultija 1k true daamget oszt ,szóval halál az adc-k re
Sőt ha jól használja ki a helyzetet és van egy kis mázlija 5 sec alatt 5k true damaget oszthat ki , az már milyen
Bakker lehet őt kéne beszereznem kis accomra.
El nem hiszem mennyit gondolkozok egy nyomi champ megvételén , egyszerűen döntésképtelen vagyok pedig annyi jó lenne és lehet pont ez a bajom.
Az egyik champ amin sokat gondolkoztam az aatrox lenne.
De vele kapcsolatban van egy kis félelemem ,mert ő akármennyire topos nem lesz más mint egy meele adc, szóval szerintetek mennyire érdemes tankosítani?
Botrk+hidra szerintem alap ,ez mellé még érdemes egy wisper (szeritnem) ,az alap képessége úgy is bustolja kicsit még az attack speedet ,szóval azzal már akkora gond nem hiszem ,hogy lenne.
És akkor a maradék 3 item meg mehet tankosításra:
cipő mres vagy armoros
randiun (főleg a hp miatt ,de az adc és toposok ellen is jól jöhet)
warmog
Runákba még raknék 6% lifestealt a maradékba meg (sárga armor, kék resist vagy /resist, piros meg ad).
Masterben meg egy kicsit tankosabb ,de amúgy ad-s.
Az eredménye egy eléggé agresszívan healelő 3,5k tps, hp csupor aki hadonászik mint jackie chan.
Hátránya ,hogy elég cc érzékeny marad ,szóval még off tanknak is nehéz nevezni ,de jobban járok velem mintha full ad ra húzom és van 2k élete.
A 3 damage item (és a relatív sok hp) miatt damage W vel is mehetne pár hit erejéig (teamfightokba is),ami eléggé nagyot szólna a wisper miatt.
Vélemény?