24 nov 18, 05:27:29 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 231 232 [233] 234 235 ... 401
  Nyomtatás  
Szerző Téma: League of Legends online  (Megtekintve 872660 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
tkrisz2
Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3480 Dátum: 14 jan 28, 19:56:56 »

Hm... Jól hangzanak... Ki fogom próbálni újra a Thresh + Blitz kombót, mert elfelejtett a Blitz rákattolni a lámpára. Meg hát nekem se volt ezembe akkor az a kombó Nevet

Egyébként láttam 1 Olafot, aki nagyon OP. Tuti én is meg fogom venni mostmár azt a karaktert! Nevet 5-en mentünk 3 ellen, és megölhetetlen volt.

---

A thresh+blitz kombót hanyagolni fogom, eléggé komplikált. Inkább kipróbálok majd más troll kombókat.

Megvettem Olafot. Ő a 65. karakterem. Majd holnap kipróbálom. Biztos jó, ha ennyire tudnak vele alázni. Tankos, és true damaget okoz az egyik képessége. Jó lehet! Nevet
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 28, 20:46:37 írta tkrisz2 » Naplózva

hogyan kell ide írni? :/
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #3481 Dátum: 14 jan 28, 22:37:18 »

Tudtok egy normális csampion buildert, ami nem elavult?
S van hozzá teszt adat is, mint pl ha az elelnfél X-et sebez, akkor hány támadást bírsz ki, vagy hány %-át besi le az életednek

Amit találok, azokról kiderült, hogy egyszerűbb, ha magam számolom ki.

Egy Olaf build. (ezt úgy, hogy eddig még nem használtam Olafot, így ez csak az adatok alapjáni kalkuláció)

Hidra (mert kell az aloevera sebzés+spell)
Botrk (attack speed+spell)
Frozen Mallet (éelt és lassítás)
Maw (resist, és jól passzol a passzívjához)
Randuin (védelem és élet)
Spuri 60% movement (hogy jó mobilis legyen.) ( a sárga cipő ne szükséges, de helyzettől függően cserélhető merkúrra, vagy nindzsára.)

rúna
nagy 6% lifesteal
piros 15,3 attack speed
sárga 24,3 armor at lvl18
kék 24,3 resist at lvl18

mastery:
http://gameinfo.na.leagueoflegends.com/en/game-info/summoners/masteries/#0.1ndyW_o.3yOnPjjAC.Ag7lkKu00

lvl 18 stat full HP esetén.

HP
(2022+700+500+36)x1,03=3355,74

Armor
17+(51+24,3+70+5+30)x1,05=206,315

Resist
30+(21,25+24,3+40+5+30)x1,05=156,5775

AD
113,6+75+30+60+25=303

atkspd (W beleszámola)
0,694+0,694x(0,459+0,4%+0,8%+0,153%)=1,951528

lifesteal (W beleszámola)
6%+3%+12%+15%+21%=57%

A cél egy mobilis offtank volt, aki sokáig bírja a harcban.
Szerintetek mennyire használható?

------------------
SZERK:

Másik melgondolás, ha piros rúnába krit csanszot, a Hidra helyére Infyt és a BotRK helyére Fantomot tennék.

így az AD 273-ra változna.
63% krit csansz

682,5 krit sebzés.

a lifestal pedig 30% lenne. ami ütésenként (krit esetén) 204,75 életet töltene vissza ellentétben az eredetivel, ahol csak 172,71.

Ha kevésnek vélitek a kritet csanszot, akkor:
Atma a Randuin helyére
és Banshee/Spirit a Maw helyére.

mondjuik ez további 10AD, 50/100HP és 25armor csökkenést jelentene
de 15% krit csansz és 15 resist növekedést.

Szerk 2 maszteri változtatás
A.
http://gameinfo.na.leagueoflegends.com/en/game-info/summoners/masteries/#0.1ndyW_r.EZMd9wC.Ag7lkKu00

B.
http://gameinfo.na.leagueoflegends.com/en/game-info/summoners/masteries/#0.1ndyW_r.PFGrYNwC.3ZNwane00

« Utoljára szerkesztve: 14 jan 28, 23:30:40 írta Shiro » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #3482 Dátum: 14 jan 28, 23:54:51 »

Én lehet ,hogy a nagy rúnák helyére movmentet raknék ,de amúgy szerintem működőképes.
Mondjuk általában tankosabbra szokták vinni (randuin,sunfire, visage ,valamilyen cipő, hidra + valami láttam már wispert ,black clevert botrk vagy valami más istencsapása).
A te buildedben max annyi lehet a buktató ,hogy ha lemegy az ulti ki cc hetik ,mert annyira nem tankos ,de ez mindelhol megvan majdnem csak az eszméletlen tankoknál nem (full tank buildes Ws leona és hasonlók max).

Amúgy érdekes ötlet kritre buldelni , már alapban is nagyon veszélyes a true damage miatt ,hát még így.
Amúgy itt a lehetőség ,használd fel tkrisz2 öt mint kísérleti patkányt.

Tény ,hogy egy fullos olafot csak valami hasonló kaszagép verheti le , mondjuk Vi a W fix damage miatt ,de még ő is csak jó buildel foghatja meg.

Ha meg még több true damaget akarsz irány darius , ő is egy szép kis örült tank típus:
hidra
trinity
randiun
GA
resist csuka
sunfire/visage
5X ös passzívnál az ultija 1k true daamget oszt ,szóval halál az adc-k re ikszdé
Sőt ha jól használja ki a helyzetet és van egy kis mázlija 5 sec alatt 5k true damaget oszthat ki , az már milyen ikszdé

Bakker lehet őt kéne beszereznem kis accomra.
El nem hiszem mennyit gondolkozok egy nyomi champ megvételén , egyszerűen döntésképtelen vagyok pedig annyi jó lenne és lehet pont ez a bajom.

Az egyik champ amin sokat gondolkoztam az aatrox lenne.
De vele kapcsolatban van egy kis félelemem ,mert ő akármennyire topos nem lesz más mint egy meele adc, szóval szerintetek mennyire érdemes tankosítani?
Botrk+hidra szerintem alap ,ez mellé még érdemes egy wisper (szeritnem) ,az alap képessége úgy is bustolja kicsit még az attack speedet ,szóval azzal már akkora gond nem hiszem ,hogy lenne.
És akkor a maradék 3 item meg mehet tankosításra:
cipő mres vagy armoros
randiun (főleg a hp miatt ,de az adc és toposok ellen is jól jöhet)
warmog

Runákba még raknék 6% lifestealt a maradékba meg (sárga armor, kék resist vagy /resist, piros meg ad).
Masterben meg egy kicsit tankosabb ,de amúgy ad-s.

Az eredménye egy eléggé agresszívan healelő 3,5k tps, hp csupor aki hadonászik mint jackie chan.
Hátránya ,hogy elég cc érzékeny marad ,szóval még off tanknak is nehéz nevezni ,de jobban járok velem mintha full ad ra húzom és van 2k élete.
A 3 damage item (és a relatív sok hp) miatt damage W vel is mehetne pár hit erejéig (teamfightokba is),ami eléggé nagyot szólna a wisper miatt.
Vélemény?
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 29, 00:10:40 írta Verbatimo » Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #3483 Dátum: 14 jan 29, 00:41:58 »

Az E-je hogyan működik?
Felváltja az AA-t, vagy az AA mellé még jön a bónusz true damage?

Végül is, ha kevesebb alap resistet adsz masteryből, akkor bele tudod rakni a 15% CC reduksönt
Amellé veszel egy merkúr cipőt, és megfelezi a CC-k idejét. (a lassításokét 60%-al csökkenti)

http://gameinfo.na.leagueoflegends.com/en/game-info/summoners/masteries/#0.3EmQFVN.3wLqRX0oC.MlCGUa00

Az utility eredetileg a life steal miatt indult, végül a sütiért lett.

« Utoljára szerkesztve: 14 jan 29, 00:56:58 írta Shiro » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3484 Dátum: 14 jan 29, 00:51:08 »

Az E je felhasználja az Ad(asszem 40% vagy valami hasonló rátával) és egy full true damage csapást hajt végre.

Hát összeségében ez nem tank, szimplán monster.
Ha eléri a full builet lényegében 1vs1 ben (de szerintem még 2 ben is) halhatatlan.
Mastery for cooky ez kész. (luxnak én is ezt használom a sütikéket praktikus ,mert lvl 1 en 400 élete van ami közröhely)
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #3485 Dátum: 14 jan 29, 01:23:43 »

Csak ugye sütihez elég nagy áldozatot kell hozni.

Ami fontos mastery egy AP-médzs esetében az az Archmage.
Lux, Teemo esetében ehhez hozzájön a Arcane Blade is.
Egyik se az offenzív ág tetején van, tehát vagy ezt áldozod fel a sötikért, vagy a Defenzív ágat.
Ha ezt a kettőt nem rakod ki, akkor meg gyakorlatilag felesleges is a z offenzív ágra pakolni, max CDR-esrea  tetején.

Próbáld ki úgy, mint én:
A nagy rúnákba HP, a kékbe resist. (sárgába armor, ami később lesz hasznos, vagy ha Zed jön)

Katarina: (Vagy egyéb mananélküli)
http://gameinfo.na.leagueoflegends.com/en/game-info/summoners/masteries/#9Kh7Dyhl.3En0Oqo.3ZNwane00.0

Manás mides
http://gameinfo.na.leagueoflegends.com/en/game-info/summoners/masteries/#9Kh7Dyhk.2JIsPAwo.BSR0.0

Eredmény Lux 345 helyett 482 HP-val és 44 resistel kezd
(katarina 566HP kezdésnél)

Ezt a sütis dolgot az olyan topos karaktereknél tudnám elképzelni, akik manát használnak, mint pl Fiora.
Hiszen top esetében úgy vettem észre, hogy érdemesebb inkább az offenzív ágat rakni.
Ugyanakkor a sütik kirakása kevésbé csökkenti a védelmet.

Samu: leléptél, pont utána adták fel.

« Utoljára szerkesztve: 14 jan 29, 02:12:36 írta Shiro » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3486 Dátum: 14 jan 29, 09:50:53 »

Igazából annyira nem gáz ,hogy luxnak nincs annyi védelme és élete az elején ,mert szinte csak supnak ,használom és ott annyira kizónázok minden adc-t hogy max valami nagy range képesség csap meg néha (jinx e, cat q stb).
Az enemy suptól általában nem kell tartanom ,mert mindent lewardolok + csak minike mögül támadok.
Szóval ha az adc normális kb akkor szoktam csak meghalni ha a jungleres a wardolás ellenére be tud támadni.

Runa pageból és masteryből is kell sajna az a pár Ap ,mert az első 2k goldból nem veszek ap itemet (singstone+harmony a maradék ward + poti), csak utána szoktam kirakni a athenet a nagyobb regért és az ap ért (meg persze a mr ért).
Viszont utána rögtön a rabadont vagy a voidot rakom ki (közben esetleg egy boszi cipőt),szóval ha egyik megvan már nem sokkal maradk el sebzésben a midestől.

Végső buildem valami hasonló szokott lenni nála:
boszi cipő
athene
signstone(red)
rabadon
void
lichban/zhony/abyss/rylai(attól függ mi kell legjobban , függetlenül attól ,hogy lux kicsit sem tank bármelyik extra kis tankosítást örömmel vesz, persze haazt is nézzük ,hogy még úgy is papír a lich tünhet gyakran a legjobban ,mert úgy legalább még nagyobbat tud odasózi).

Jah még néha akkor halok meg amikor le akarom gankelni a midest ,de ez csak akkor van ,ha enemy topja és vagy junglerese is így képzeni ,mert inkább én mint a mides.
Viszont ilyen esetekben gyakran kérdik tőlem ,hogy miért lövöm el az ultit ,ha úgy sincsen esély ,hogy öljek vele.
Vagy ez csak nekem egyértelmű?
Maximalizálom az enemy kárát ,mert az ulti ellövése luxnál szinte semmit sem jelent mert lvl 1 esen is 1min alatt úgyra tölt ,szóval mire feléledek és kiérek lanere már majdnem kész is.
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 29, 09:55:00 írta Verbatimo » Naplózva

klosinho
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #3487 Dátum: 14 jan 29, 12:33:54 »

Egy Olaf build. (ezt úgy, hogy eddig még nem használtam Olafot, így ez csak az adatok alapjáni kalkuláció)

Én a mai napig a rambo olafot preferálom, igaz mióta a warmog nerfet kapott azóta nem játszottam vele 5 v 5-ön.
A rambo olaf abból áll, hogy veszel 3 panhtomást, 2 bloodot és egy warmogot. Ultija miatt azt ölöd amelyiket akarod és a W, illetve passzív miatt elég brutális. Bár igazából ez a build csak funból jó, normális meccsen inkább tankos Olaf a jó, mert a carryt így is ki tudod szedni.
Naplózva
TalkNoJutsu Wins the Wars
Chuunin
*

« Válasz #3488 Dátum: 14 jan 29, 21:58:36 »

Egy beszédes grafikon
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1/1621675_488221751286316_1628839299_n.jpg
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3489 Dátum: 14 jan 30, 00:37:53 »

Nah majd amikor megmutatom az enyémet az milyen prezentáló hatású lesz , ha jól megy nálam nem leesik ,szimplán visszagörbül ikszdé

Egyre jobban rákapok Vi nél az early tankosításra ,azaz a hidrával párhuzamosan rakok ki egy randuint és szerintem kicsit jobban működik.

Lehet tényleg shyvananál kötök ki ,csak kicsit furcsállom hogy ő annyira nem cc zik hanem selfbusztol.

Shiro
Shyvanat szoktad használni toposnak , ha igen tudnál némi tapasztalatot adni nekem róla ,hogy mennyire működik főbb topos típusok ellen?
pl
damage zed,trynd,aatorx
offtankok vi,xin
fulltankok shen

Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #3490 Dátum: 14 jan 30, 02:38:40 »

Jól megállta ellenük a helyét, a dupla nerf óta.

Most, háát úgy vagyok vele, hogy nem ajánlanám Shyvana megvételét.

Most kipróbáltam, direkt, hogy tudjak válaszolni, és nagyon gyengének érzem.

Ha azt vesszük, hogy lvl10-esen kitudod rakni a Sunfire cape-t ami az egyik fő iteme, akkor.
Az most 35 sebzést okoz másodpercenként. (régen ez 40 volt)
Ha ehhez hozzá vesszük azt, hogy a W-sebzését szintén öttel csökkentették akkor az már -10dps
Ami nem sok, de örliben rengeteget számít.

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=GO4d-47pMFU" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=GO4d-47pMFU</a>

« Utoljára szerkesztve: 14 jan 30, 04:58:35 írta Shiro » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3491 Dátum: 14 jan 30, 11:41:57 »

Köszi a gyors választ , pont ez volt a félelmem amiért inkább megkérdeztem.
Akkor keresgélhetek tovább.

Lehet az a baj velem ,hogy görcsösen 63 as champot keresek , mikor lejjebb lehet sokkal hozzám illőbbeket találnék.
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #3492 Dátum: 14 jan 30, 15:30:08 »

Nincs mit. Majd még megnézem milyen AD-sen. is.

Addig próbáld ki Fiórát, azzal a  sütis tankos masteryvel, amit Olafnak alkottam.
http://gameinfo.na.leagueoflegends.com/en/game-info/summoners/masteries/#0.3EmQFVN.3wLqRX0oC.MlCGUa0

Nagy rúnákba life stealt. A többi meg ahpoyg gondolod. piros sebzés, sárga-kék védelem.

Egész jól ment vele.

Kezdő item: 2db hp regenes borsó a Hidrából, és sütik.

Build pedig

Sárga cipő
Hidra
Infy
Lódoki (LW)
Fantom
Ghostblade

Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3493 Dátum: 14 jan 30, 16:17:52 »

Az enyém rosszabbnak tűnik. Igaz, szinte mindenkinek csak kevesebb lett, de ez akkor is unfair szerintem. Legalább összerakhatott volna olyanokkal a játék rankedben, akik hasonló szintűek voltak, mint én a 3. seasonban.

Verbatimo

Egyébként ha végül Shyvanát akarod megvenni, akkor szerintem mindenképpen várd meg a következő karaktert. Szerintem hamarosan jön új karakter, és most Shyvana a soros a leárazásban. Amint lesz új karakter, Shyvana 6300-ból 4800-asra vált.
Naplózva

hogyan kell ide írni? :/
Shiro
Moderátor

« Válasz #3494 Dátum: 14 jan 30, 16:28:15 »

Gyerekek, én eddig két rankedet mentem, mindkettő vereséggel zárult. A többi nyolcat majd két hét múlva, akkor úgy is megduplázódnak a képességeim.  Nyelvesít
Naplózva

Oldalak: 1 ... 231 232 [233] 234 235 ... 401
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins