Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #60 Dátum: 10 dec 25, 19:43:35 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kyuubi-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #61 Dátum: 10 dec 26, 08:50:27 » |
|
Nekem szinte mindig Sony-m volt , és most karácsonyra kaptam egy újat az XPERIA X10-et 1.6-os androiddal . Jó "kis " telefon .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #62 Dátum: 10 dec 26, 19:51:43 » |
|
nekem is W300i van, de tökéletesen megfelel a célra--> telefonálás általában facebookozom, de néha játszom rajta, vagy zenét hallgatok, viszont a kamera nagyon szar. most már kb. 5 éves vagy asszem inkább 4 de elvagyok vele
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #63 Dátum: 10 dec 26, 21:04:54 » |
|
Gabesz, ez a mobil nagy királyság
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #64 Dátum: 10 dec 26, 22:10:43 » |
|
Az! A hideget már én is leteszteltem! 12 órán át volt -14 fokban, és nem lett semmi baja! Zuhogó esőben bátran telefonálok vele, mert nem ázik be... ütéseket is egész jól bírja... Elég nagyokatt kapott már nálam meló közben... Annyi hogy nem karcmentes, meg a legnagyobb hátránya a súlya! Elég nehéz teló...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #65 Dátum: 10 dec 27, 01:40:16 » |
|
Súly, nehogy már ne bírd el.. de tényleg, szerintem ez nem olyan lehet zavaró. Amúgy unokatesómnak volt valami ütésálló cucca.. valami régi nokia, csak egy spéci ütésálló burkolattal, azzal párszor elhülyültünk A kijelző hogy bírja? Nem nagyoon láttam az oldalon, de az is valami komolyabb burkolat alatt van? Valahogy nekem a kijelzők felét sikerül előbb-utóbb összetörnöm, ami a zsebembe kerül, telefon, másik telefon, mp3, másik mp3.. néha még az sem kell, hoyg a zsebembe legyen, sikerült már egy zámólógépet meg egy (már repedt) mp3áat össze is tiposnom
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 27, 01:44:06 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #66 Dátum: 10 dec 27, 11:02:57 » |
|
A kijelzőt sikerült már összekarcolnom, de azért egész jól bírja... Igaz hirtelen beütést még nállam nem kapott, de támasztottam már meg combbal nhéz dolgokat úgy, hogy ott volt a kettő között a teló, és nem lett baja... A tesztből is kierül, hogy az a gyenge pontja az egésznek... -14 foknál már 1-2 pixel kihagy, de attól még jól olvasható a kijelző... Elbírni elbirom... De meg kellett szokni... 3-szor olyan nehéz, mint a régi piskóta alkatelem volt... Igaz ez nagyrészt fémből van az elő, és hátlapot kivéve...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #67 Dátum: 11 jan 10, 05:49:51 » |
|
Ez nem szavazás lezárom. Majd eldöntöm hova teszem.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
werytas
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
... Bang!
|
|
« Válasz #68 Dátum: 11 jan 11, 01:19:18 » |
|
Nekem Samsung Omnia van mert nem sikerült meg venni a HTC-t amit kinéztem magamnak :S Nekem alapelv, hogy ha telefon legyen okosabb mint én Szeretem a Win telókat... Googlesek nem jönnek be annyira :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #69 Dátum: 11 jan 13, 21:35:13 » |
|
Gabesz: hát a két teló közül szín alapján a sárga jobban bejön. egy ilyenre simán lecserélném a mostanit valahogy így képzeltem álmaim telóját xD sárga-fekete & ütés, por meg egyébminden-álló
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #70 Dátum: 11 jan 13, 23:12:10 » |
|
Hm.. Kinek a pap, kinek a paplan! Az biztos, hogy én az enyémet a sárgára le nem cserélném, hiába mutatósabb! Nekem már 1 év alatt sokat bizonyított!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Viktor-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #71 Dátum: 11 jan 22, 14:30:33 » |
|
Kaptam új telót! HTC touch diamond a neve. Nagyon tettszik, mert van rajta wifi, minden ami kell. Most már lájkolom az ilyen windows telókat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
USasuke
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #72 Dátum: 11 ápr 02, 01:08:35 » |
|
nemrég kaptam egy sony ericcson w595-öt demáris kinéztem magamnak egy újat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #73 Dátum: 11 máj 18, 19:32:01 » |
|
Meglepett,hogy 2.ik a sorrendben a Samsung. Szerintem már bocsi,de ócska(Mármint az újak.). Az ezeréves Samsungom,lehet most többet tud az idióta Galaxynál. Kit érdekelnek a csillagjegyek? Meg ilyen értelmetlen dolgok. Nemrég vettem egy LG GM360 Viewty Snap telefont. Nem androidos,nem okostelefon,de most kenterbeveri azt a nagyon profi Nokia5230 at
|
|
|
Naplózva
|
Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
|
|
|
USasuke
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #74 Dátum: 11 máj 18, 19:34:00 » |
|
amúgy a Samsung itt a 3.ik helyen áll