Victory1995
Gennin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #930 Dátum: 10 dec 13, 11:51:20 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Akkor is nekivágok, ha nincs reményem, s akkor is kitartok, ha nem kecsegtet siker.
|
|
|
tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #931 Dátum: 10 dec 13, 13:44:42 » |
|
hali! jó volt ez a rész alig várom már a következőt biztos jó lesz... most leírom, h sztem milyen a sorozat: sztem nagyon klasz tetszenek a poénok, meg az egész kritizálni való most nálam nem is naon van. és a hangok is egész jók amúgy ebben a részben az tetszett, amikor mentek juugo-ért, és össze vissza magyaráztak, mert füves cs nem értette, h nem csak karin, és suigetsu van ott, hanem még felettük sasuke is ott van és h sasuke nem tudta, h 2 szintel alatta füves cs is ott van az naon tetszett csak így tovább!
|
|
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni?
|
|
|
jatek09
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #932 Dátum: 10 dec 13, 15:06:57 » |
|
Hellotok! Jó rész volt,tetszett.Nekem kifejezetten tetszik ez a "történet az első" felfogás.Nekem így tetszik. Amúgy,nem önszántanból felfedeztem egy "bakit".09:27-nél amikor Sui elmeséli a történetet akkor a végén azt mondja:És akkor megkérdezted hol van Sasuke és én elmeséltem.De ott nem Juugo nevének kéne állnia?Mivel azt kérdezte Karin. De amúgy jó rész volt ,és így tovább!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Refresh
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #933 Dátum: 10 dec 13, 15:27:37 » |
|
Nekem nagyon tetszett ez a rész,a grafika is jó lett .Füves Cs harca tetszett a legjobban
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Badass level is over 9Raditz
|
|
« Válasz #934 Dátum: 10 dec 13, 15:41:49 » |
|
Grafikailag szép rész volt , jol megcsináltad gg. Viszont kevés volt benne a poén én csak akkor nevettem amikor a Gömb mondta: még az ajtokat is megcseréltem , meg amikor ott beszélgetnek Sasuke-ék a házban. 3/5 nem volt rossz rész így tovább!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cibinator
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #935 Dátum: 10 dec 13, 15:44:32 » |
|
jó rész volt. nekem leginkább karin megrajzolása tetszett. egyébkén tutu hangja a starcraft-ból van? ja egyébként jó a pólód
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 13, 15:53:49 írta cibinator »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #936 Dátum: 10 dec 13, 16:02:30 » |
|
9:28-nál, azért van benne egy durva hiba. De egyébként gratulálok.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
TheChosenOne
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #937 Dátum: 10 dec 13, 16:15:59 » |
|
Az a hiba nekem is feltűnt, de végülis az élményen nem ront túl sokat. Sserintem minden szempontból nézve megérte, hogy eddig szenvedtél a 10. résszel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kristian1112
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #938 Dátum: 10 dec 13, 16:18:27 » |
|
eggyet értek csabi28-al hogy ez egy gyengébb rész volt még az elso részen is sokkal tobbet nevettem mint ezen,de ténleg fejlodsz grafikailag De amúgy hajrá,csak így tovább,remélem a kovetkezo részben már ténleg tobb poén lessz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #939 Dátum: 10 dec 13, 16:19:11 » |
|
Na megnéztem az új részt, nagyon jó azt kell, hogy mondjam, amikor Füves CS hívja a klónjait és mindegyiknek add parancsot és aztán mondja az egyik: Mustár meg ilyenek az vicces volt " 1 órával később... és akkor megkérdezted, hogy hol van Sasuke és én elmeséltem" te beteg vagy Maximális tisztelet a Starcraft-os hangért... akarom mondani Tutu hangjáért
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 13, 16:23:03 írta samdav »
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Viktor-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #940 Dátum: 10 dec 13, 19:11:01 » |
|
hát nekem is nagyon tetszett a rész, a poénok is nagyon fajinak voltak benne am hol van benne Kákuzu? EAÉ-ben azt láttam, hogy Kakuzu vendég lesz ebben, vagy talán később lesz?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #941 Dátum: 10 dec 13, 19:24:10 » |
|
jó lett a rész zoli, csak nem tudtam teljesen élvezni, mert iszonyúan szaggat (hála a 10 éve alapnak számító gépnek)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Refresh
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #942 Dátum: 10 dec 13, 20:29:42 » |
|
hát nekem is nagyon tetszett a rész, a poénok is nagyon fajinak voltak benne am hol van benne Kákuzu? EAÉ-ben azt láttam, hogy Kakuzu vendég lesz ebben, vagy talán később lesz? Gondolom később lesz .Nem volt meghatározva hogy mikor kell benne lennie .És hát Zoli nak is úgy kell alakítania a sztorit hogy bele tudja helyezni "Kákuzut".
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 13, 20:30:15 írta Refresh »
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #943 Dátum: 10 dec 13, 20:50:05 » |
|
Ezt bóknak veszem! Én elsősorban boldog vagyok és örömmel tölt el, mikor látom, hogy elkészítettem azt mit megírtam magamnak/szerettem volna. Nem volt semmilyen alkotói válság, spontán én egy olyan alak vagyok (amit már ezerszer írtam), aki a történetre hajazik, sajnos a poénok árán is ha kell. Ahhoz, hogy a közkedvelt színvonal egyáltalán létezzen, meg kell szokni ennél a sorozatnál, hogy történet 1., poén 2. (vagyis, amilyen én vagyok) Emiatt érezhetnek még páran úgy, mint te (pl Kazekage-sama). De mint ahogy te is írtad: a fórum arra való, hogy leírjuk a véleményünket. Ha neked ez a véleményed, szíved joga Imádom ezt a felfogásod! Főleg azért, emrt az enyém is hasonló. Viszont ennek is megvana trükkje, hogy hogyan ne legyen ettől a közönség elégedetlen
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
Ninbikun
Gennin
Nem elérhető
Yu gi oh abridged fan
|
|
« Válasz #944 Dátum: 10 dec 13, 21:05:07 » |
|
Jó volt a 10. rész riszpekt Ennyi. Ja, nem. Szóval a mozgások valami eszméletlenek lettek sok esetben, a háttereken pedig csak ámultam. Sok aranyos dolog volt benne Eddig ez a rész volt a legjobb, a Szászke / Szaszukés poén nagyon tetszett, meg a végén a Garfield, járványos csávó párbeszéd is. A rész 2. felére koncentrálódtak a poénok, ahogy veszem észre, de az első felében meg a bunyó lett nagyon jól megcsinálva technikailag, le a kalappal. Szóval szépen ki lett ez egyenlítve. Azon röhögtem, hogy néha vetted a fáradtságot megrajzolni a dolgokat, máskor meg nem, pl Tutut átváltozva, bár lehet, hogy ez szándékos volt, és csak a misztérium miatt nem láthattuk őt. : D 10/10 <- jól van bocsesz, nem volt elég chakrám a visszaolvasáshoz. ^^'
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 14, 21:28:20 írta Ninbikun »
|
Naplózva
|
- Csak most tudta meg, hogy a Yu gi oh csak a 49. részig van szinkronizálva. - Meddig?! O.O
|
|
|
|