24 nov 23, 17:49:15 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 61 62 [63] 64 65 ... 95
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Hebi-s barmok  (Megtekintve 333105 alkalommal)
0 Felhasználó és 16 vendég van a témában
Victory1995
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #930 Dátum: 10 dec 13, 11:51:20 »

hú Ez nagyon király rész Nevet

ÉS a grafika is nagyon jó lett Nevet Mosolyog bow
Naplózva

Akkor is nekivágok, ha nincs reményem, s akkor is kitartok, ha nem kecsegtet siker.
tkrisz2
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #931 Dátum: 10 dec 13, 13:44:42 »

hali! jó volt ez a rész Nyelvesít alig várom már a következőt Nevet biztos jó lesz...

most leírom, h sztem milyen a sorozat:

sztem nagyon klasz Nyelvesít tetszenek a poénok, meg az egész Nyelvesít kritizálni való most nálam nem is naon van.
és a hangok is egész jók Nyelvesít
amúgy ebben a részben az tetszett, amikor mentek juugo-ért, és össze vissza magyaráztak, mert füves cs nem értette, h nem csak karin, és suigetsu van ott, hanem még felettük sasuke is ott van Nevet és h sasuke nem tudta, h 2 szintel alatta füves cs is ott van Nyelvesít az naon tetszett Nyelvesít

csak így tovább!
Naplózva

hogyan kell ide írni? :/
jatek09
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #932 Dátum: 10 dec 13, 15:06:57 »

Hellotok!
Jó rész volt,tetszett.Nekem kifejezetten tetszik ez a "történet az első" felfogás.Nekem így tetszik.
Amúgy,nem önszántanból felfedeztem egy "bakit".09:27-nél amikor Sui elmeséli a történetet akkor a végén azt mondja:És akkor megkérdezted hol van Sasuke és én elmeséltem.De ott nem Juugo nevének kéne állnia?Mivel azt kérdezte Karin.
De amúgy jó rész volt ,és így tovább!
Naplózva

Refresh
Újonc
*

« Válasz #933 Dátum: 10 dec 13, 15:27:37 »

Nekem nagyon tetszett ez a rész,a grafika is jó lett Mosolyog.Füves Cs harca tetszett a legjobban Nevet
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #934 Dátum: 10 dec 13, 15:41:49 »

Grafikailag szép rész volt , jol megcsináltad gg. Viszont kevés volt benne a poén én csak akkor nevettem amikor a Gömb mondta: még az ajtokat is megcseréltem , meg amikor ott beszélgetnek Sasuke-ék a házban. 3/5 nem volt rossz rész így tovább!
Naplózva

cibinator
Gennin
*

« Válasz #935 Dátum: 10 dec 13, 15:44:32 »

jó rész volt. nekem leginkább karin megrajzolása tetszett. egyébkén tutu hangja a starcraft-ból van?
ja egyébként jó a pólód Nevet
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 13, 15:53:49 írta cibinator » Naplózva
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #936 Dátum: 10 dec 13, 16:02:30 »

9:28-nál, azért van benne egy durva hiba.
De egyébként gratulálok.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
TheChosenOne
Újonc
*

« Válasz #937 Dátum: 10 dec 13, 16:15:59 »

Az a hiba nekem is feltűnt, de végülis az élményen nem ront túl sokat. Sserintem minden szempontból nézve megérte, hogy eddig szenvedtél a 10. résszel.Nevet
Naplózva
kristian1112
Chuunin
*

« Válasz #938 Dátum: 10 dec 13, 16:18:27 »

eggyet értek csabi28-al hogy ez egy gyengébb rész volt még az elso részen is sokkal tobbet nevettem mint ezen,de ténleg fejlodsz grafikailag  Mosolyog De amúgy hajrá,csak így tovább,remélem a kovetkezo részben már ténleg tobb poén lessz  Nyelvesít bow
Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #939 Dátum: 10 dec 13, 16:19:11 »

Na megnéztem az új részt, nagyon jó azt kell, hogy mondjam, amikor Füves CS hívja a klónjait és mindegyiknek add parancsot és aztán mondja az egyik: Mustár meg ilyenek az vicces volt Nevet
" 1 órával később... és akkor megkérdezted, hogy hol van Sasuke és én elmeséltem" te beteg vagy ikszdé
Maximális tisztelet a Starcraft-os hangért... akarom mondani Tutu hangjáért Nevet
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 13, 16:23:03 írta samdav » Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Viktor-sama
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #940 Dátum: 10 dec 13, 19:11:01 »

hát nekem is nagyon tetszett a rész, a poénok is nagyon fajinak voltak benne Nyelvesít Nevet
am hol van benne Kákuzu? EAÉ-ben azt láttam, hogy Kakuzu vendég lesz ebben, vagy talán később lesz? Gondolkozik
Naplózva
Manesz
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

Életművész

« Válasz #941 Dátum: 10 dec 13, 19:24:10 »

jó lett a rész zoli, csak nem tudtam teljesen élvezni, mert iszonyúan szaggat (hála a 10 éve alapnak számító gépnek)
Naplózva

Refresh
Újonc
*

« Válasz #942 Dátum: 10 dec 13, 20:29:42 »

hát nekem is nagyon tetszett a rész, a poénok is nagyon fajinak voltak benne Nyelvesít Nevet
am hol van benne Kákuzu? EAÉ-ben azt láttam, hogy Kakuzu vendég lesz ebben, vagy talán később lesz? Gondolkozik

Gondolom később lesz Nevet.Nem volt meghatározva hogy mikor kell benne lennie Mosolyog.És hát Zoli nak is úgy kell alakítania a sztorit hogy bele tudja helyezni "Kákuzut".
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 13, 20:30:15 írta Refresh » Naplózva
Matten
Osztag Vezető
*

Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D

« Válasz #943 Dátum: 10 dec 13, 20:50:05 »

A rajzhoz egyvalamit fűznék hozzá: ELÉG EGY ORRLYUK ikszdé

Kéééész Nevet Ki más írta volna ezt, ha nem te Nevet Nevet Nevet

Ezt bóknak veszem!

Én elsősorban boldog vagyok és örömmel tölt el, mikor látom, hogy elkészítettem azt mit megírtam magamnak/szerettem volna. Nem volt semmilyen alkotói válság, spontán én egy olyan alak vagyok (amit már ezerszer írtam), aki a történetre hajazik, sajnos a poénok árán is ha kell. Ahhoz, hogy a közkedvelt színvonal egyáltalán létezzen, meg kell szokni ennél a sorozatnál, hogy történet 1., poén 2. (vagyis, amilyen én vagyok) Emiatt érezhetnek még páran úgy, mint te (pl Kazekage-sama). De mint ahogy te is írtad: a fórum arra való, hogy leírjuk a véleményünket. Ha neked ez a véleményed, szíved joga Mosolyog

Imádom ezt a felfogásod! Nevet Főleg azért, emrt az enyém is hasonló. Viszont ennek is megvana  trükkje, hogy hogyan ne legyen ettől a közönség elégedetlen Nevet
Naplózva

Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi ikszdé
Ninbikun
Gennin
*

Yu gi oh abridged fan

« Válasz #944 Dátum: 10 dec 13, 21:05:07 »

Jó volt a 10. rész riszpekt

Ennyi.

Ja, nem. Szóval a mozgások valami eszméletlenek lettek sok esetben, a háttereken pedig csak ámultam. Sok aranyos dolog volt benne Nevet Eddig ez a rész volt a legjobb, a Szászke / Szaszukés poén nagyon tetszett, meg a végén a Garfield, járványos csávó párbeszéd is. A rész 2. felére koncentrálódtak a poénok, ahogy veszem észre, de az első felében meg a bunyó lett nagyon jól megcsinálva technikailag, le a kalappal. Szóval szépen ki lett ez egyenlítve. Azon röhögtem, hogy néha vetted a fáradtságot megrajzolni a dolgokat, máskor meg nem, pl Tutut átváltozva, bár lehet, hogy ez szándékos volt, és csak a misztérium miatt nem láthattuk őt. : D 10/10 <- jól van bocsesz, nem volt elég chakrám a visszaolvasáshoz. ^^'
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 14, 21:28:20 írta Ninbikun » Naplózva

- Csak most tudta meg, hogy a Yu gi oh csak a 49. részig van szinkronizálva.
- Meddig?! O.O
Oldalak: 1 ... 61 62 [63] 64 65 ... 95
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins