Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #765 Dátum: 10 okt 10, 09:05:18 » |
|
Olvass vissza! -.-
Le van írva hogy találod meg. Ott van az orrod előtt.
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #766 Dátum: 10 okt 10, 09:28:55 » |
|
csináltam egy tutu fanartot. remélem én vagyok az első aki ilyenre vetemedett http://kepkezelo.com/images/80qmakymwsibmprww5.jpgvéleményt a fanart topicba ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #767 Dátum: 10 okt 10, 10:55:15 » |
|
Ez nagyon nagy lett Nagyon állat. Sose hittem volna, hogy egyszer az én madaramat fogják lerajzolni emberek. Kicsi Tutukámat sztárrá varázsoltam. Szépen-lassan együtt haladunk felfele ^^
|
|
|
Naplózva
|
Eej, Kabuto...hova fajulsz már?
|
|
|
Victory1995
Gennin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #768 Dátum: 10 okt 10, 11:22:35 » |
|
Meglehetne kérdezni hogy mien programmal csinálod? És hogy nehéz csinálni?
|
|
|
Naplózva
|
Akkor is nekivágok, ha nincs reményem, s akkor is kitartok, ha nem kecsegtet siker.
|
|
|
marimar
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #769 Dátum: 10 okt 10, 11:52:19 » |
|
Bob Marley - Bad Boys Köszenytyű! Gondoltam, hogy csak egy Marley klasszikus lehet marimar, ma: Egyébként Zoli: megjegyezném, hogy nagyon bejön, hogy ilyen tök gyorsan darálod a szöveget xD Jót tesz a viccek hangzásának ^^ (bocs a bénázásért, hogy az én szövegemet is idézetbe írtam ^^')
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 10, 11:57:01 írta marimar »
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #770 Dátum: 10 okt 10, 11:59:30 » |
|
Végre am Tutu is kapott egy "nagyobacska" szerepett , viszont ahogy Tutu átalakult azt nagyon jól megrajzoltad.
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
|
Victory1995
Gennin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #772 Dátum: 10 okt 10, 15:46:10 » |
|
A Hebi-s barmok-at mikor lehet majd úgy letölteni mint a Egy Akatsukis életét? Létszi válaszoljatok!
|
|
|
Naplózva
|
Akkor is nekivágok, ha nincs reményem, s akkor is kitartok, ha nem kecsegtet siker.
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #773 Dátum: 10 okt 10, 15:56:00 » |
|
Na EZ az ami már tényleg nem rajtam múlik És mikor lesz színes a nevem mint (HB stáb)? EZ sem rajtam múlik Vannak ilyenek és ezekhez hasonó kérdések amiket hallottam, de tényleg nem tok ezekre választ adni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Azért a remény hal meg utoljára, mert ő a gyilkos.
|
|
« Válasz #774 Dátum: 10 okt 10, 15:58:17 » |
|
De tudsz elég szólni az Adminoknak Várom az új részeket ^^
|
|
|
Naplózva
|
Ami két mondatnál hosszabb, az hazugság.
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #775 Dátum: 10 okt 10, 17:54:40 » |
|
akkor légyszí elöbb tanulj meg írni mielőtt kritizálsz mellesleg amit mondtál az még gyengébb Hát bizony neked sem ártana némi mondatkezdő nagybetű, mondattagoló-, és mondatvégi írásjelek. ^^ Semmi beszólás, csak nagyon "kiszólt a gödörből a lyuk" effektus volt. A véleményéhez meg mindenkinek joga van, ameddig normálisan adja elő. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Azért a remény hal meg utoljára, mert ő a gyilkos.
|
|
« Válasz #776 Dátum: 10 okt 10, 17:56:46 » |
|
xĐĐĐĐ Egyébként azt hittem hogy a mostani részben lessz egy női hang
|
|
|
Naplózva
|
Ami két mondatnál hosszabb, az hazugság.
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #777 Dátum: 10 okt 10, 20:28:12 » |
|
Tudod hol kell hinni ? Egy kereszt van a tetején. Am leghamarabb a 11.ben lesz női hang. Jelenleg. (és gondolom nem árulok el nagy spoilert, ha azt mondom, h nem Kariné )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ninbikun
Gennin
Nem elérhető
Yu gi oh abridged fan
|
|
« Válasz #778 Dátum: 10 okt 10, 21:16:32 » |
|
Hátééér! Eddig is volt, de most nagyon szép lett, részletes és a felületekről az anyag is megállapítható (homokkő, ugye?) Az nagyon nagy, mikor Tutu visszagondol Juugora meg Suira. Nem dőltem le a székről, de az nem is szokásom, mindent egybevetve, fasza kis rész lett, és tetszett, hogy komolyságot is vittél bele a falusi öregemberrel meg a lányával. Azt a részt tényleg nagyon jól megcsináltad, amikor Juugo elszalad Tutuért. Karin rajzolásában pedig nagy a változás, sokkal szebb lett, mint az előző részekben. Viszont az éneklést hiányoltam Lehet, hogy azt mondtam korábban, hogy nem kell minden részbe, de tévedtem. Nekem szükségem van rá. Akár egy sornyi éneklés is elég lenne, csak legyen. Lehet, hogy másoknak nem tetszik, ezért nem is kérek teljes musical epizódokat, csak tényleg 1-1 mondatocskát daloljanak már el. Várom a folytatást. Off: Tithen, mond már meg hogy tudom a saját képemet betenni ide oldalra! És a francba is! Légy átkozott a lelkesedéseddel, meg a gyermeki önbizalmaddal együtt, hogy naruto-kun team tag lettél! A legkevesebb, hogy lopsz nekem egy pólót! (vagy add oda a tiedet) Najó, nem kell, tartsd csak meg. De aztán köldözgess nekem gyöngyszemeket a fanficek közül Matten, ilyen nehéz a suli, vagy nincs ihlet? Csak nincs valami baj? Megint eltört valamid? Nyugtass meg légyszi.
|
|
|
Naplózva
|
- Csak most tudta meg, hogy a Yu gi oh csak a 49. részig van szinkronizálva. - Meddig?! O.O
|
|
|
Victory1995
Gennin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #779 Dátum: 10 okt 11, 18:07:55 » |
|
Léci Valahová fel birnád tölteni ezt a zsír Heibi-s barmokat? Pl.:Data.hu-ra? Vagy valami más oldalra?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|