yoko logan
|
|
« Válasz #780 Dátum: 10 okt 11, 21:00:56 » |
|
Léci Valahová fel birnád tölteni ezt a zsír Heibi-s barmokat? Pl.:Data.hu-ra? Vagy valami más oldalra?
Miért? Naruto-kunon nem jó neked??? De már fent van youtubeon is
|
|
|
Naplózva
|
Eej, Kabuto...hova fajulsz már?
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #781 Dátum: 10 okt 11, 21:09:24 » |
|
Gondolom a letöltési lehetőségeket hiányolta a koma.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #782 Dátum: 10 okt 11, 22:43:21 » |
|
Léci Valahová fel birnád tölteni ezt a zsír Heibi-s barmokat? Pl.:Data.hu-ra? Vagy valami más oldalra?
Gondolom a letöltési lehetőségeket hiányolta a koma. Akkor oksa http://www.megaupload.com/?d=7GWUBMN8(ezt küldtem chakrának is )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Victory1995
Gennin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #783 Dátum: 10 okt 12, 14:24:13 » |
|
Köszi szépen De ez csak a 9.rész. Én az egészet szeretném 1-8-ig Léci azt is felbírnád tölteni oda?
|
|
|
Naplózva
|
Akkor is nekivágok, ha nincs reményem, s akkor is kitartok, ha nem kecsegtet siker.
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Azért a remény hal meg utoljára, mert ő a gyilkos.
|
|
« Válasz #784 Dátum: 10 okt 12, 14:51:57 » |
|
egyébként YT-ről simán leszedem xĐ amúgy Ezt a vírusos dolgot a Kaptár 4-ből vetted?
|
|
|
Naplózva
|
Ami két mondatnál hosszabb, az hazugság.
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #785 Dátum: 10 okt 12, 15:54:19 » |
|
őőő...nem Majd a 10-11. rész miatt kellett bele ez a kis melléksztori (ohóóóó...hát rendezek én kaptáros részt, ne félj ) (na jó ez kamu)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 12, 18:07:28 írta yoko logan »
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #786 Dátum: 10 okt 12, 16:22:28 » |
|
Ne Zoli ne akkor inkább Fűrészes részt csinálj
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #787 Dátum: 10 okt 12, 16:38:26 » |
|
Köszi szépen De ez csak a 9.rész. Én az egészet szeretném 1-8-ig Léci azt is felbírnád tölteni oda? Lesz direkt letöltés. De több teendő, mint idő. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #788 Dátum: 10 okt 12, 17:06:51 » |
|
Ne Zoli ne akkor inkább Fűrészes részt csinálj Pedig annnnyyyyira meglepetésnak szántam!!!! Fűrész kihagyhatatlan lesz!!!Na de ne írjatok ilyet, h mi legyen, mert megint lehetséges, h beletrafáltok.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 12, 17:41:41 írta yoko logan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Azért a remény hal meg utoljára, mert ő a gyilkos.
|
|
« Válasz #789 Dátum: 10 okt 12, 18:13:18 » |
|
bocsi de én csak kérdeztem ^^ Mivel pont most jött ki a kaptár 4 ♥ Egyébként mikorra várható az új rész?^^ /most jött ki az új xĐ/
|
|
|
Naplózva
|
Ami két mondatnál hosszabb, az hazugság.
|
|
|
Hiei1107
Chuunin
Nem elérhető
Pokage
|
|
« Válasz #790 Dátum: 10 okt 12, 18:48:45 » |
|
Zolcsi! mAx ne reagálj rá olyanra amire ráhibáznak és nem lesz téma és nem tűnik fel senkinek!! de amúgy ne legyen legalábbis addig ne míg nem látom az utolsó részét
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #791 Dátum: 10 okt 12, 21:45:53 » |
|
Ha beletrafáltam bocsánat , ha viszont lesz akkor majd nagyon megfogok lepődni
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #792 Dátum: 10 okt 13, 06:19:40 » |
|
Nah, már tegnap meglestem az új részt, de csak most van idöm irni. Szóval grat hozzá tetszett az egész, és várom a kövit!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #793 Dátum: 10 okt 13, 21:32:11 » |
|
Eeej, de nagyon Suit akartok :S Annyira reméltem, hogy Füves Cs életét akarja majd mindenki (ahhoz vannak ötleteim )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ace
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
Kisame Szakácsa :D
|
|
« Válasz #794 Dátum: 10 okt 14, 03:35:36 » |
|
Ha kész a Sui-s (am én Füves CS-re szavaztam),akkor mard csinálj egyet CS-ről is szerintem Szerk.: De azis lehetne megoldás hogy csinálsz egy olyan részt amiben párhuzamosan szerepelnek mindketten...de ez csak egy 5let
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 14, 12:39:02 írta Ace »
|
Naplózva
|
Csak hogy ne essen félreértés... Nem vagyok piromániás (annyira )
|
|
|
|