samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #735 Dátum: 10 okt 08, 16:29:32 » |
|
Na megnéztem tényleg nagyon jó lett és az mikor jöttek a zombik és kinyílt az ajtó és megkérdezte: "Mi ez? Utolsó lehetőség a menekülésre" az nagyon nagy!!
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Sofi0
Újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #736 Dátum: 10 okt 08, 16:36:11 » |
|
Tök jó lett! Eddigi kedvenc részem Most tetszettek a poénok is! (Szegény Tutu!)
|
|
|
Naplózva
|
"Az igaz barát a legnagyobb áldás, és mégis a legkevesebbet tesszük a megszerzéséért."
εїз·.¸¸.·´¯`·.¸¸.Wolf's Rain fan!·.¸¸.·´¯`·.¸¸.εїз (¯`·._..Devil May Cry fan!.._.·'¯) ˙·˘°ღFinal Fantasy fan!ღ°˘·˙ Deviantom
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #737 Dátum: 10 okt 08, 16:46:29 » |
|
Jó rész volt, gratula
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
Ryuuzaki Lawliet
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #738 Dátum: 10 okt 08, 17:24:11 » |
|
Ez az rész...nagyon tetszett! A rajzolás nagyon sokat fejlődött, meg minden. Poénok nagyon jók voltak:D De az téll. jó volt mikor: "-GYP-s vagy? -Igen"..xD Máris várom a kövi résztxD
|
|
|
Naplózva
|
"The Art is, BANG!! ~un~"
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #739 Dátum: 10 okt 08, 18:00:59 » |
|
Hát ez óriási volt!xD a legjobb az volt amikor Juugo-t és Suigetsu-t teleportálta Konohamaru és hát Suigetsu kicsit a torony [vagy mi az] mellé eset. xD És tényleg sokat fejlődött főleg poén téren csak így tovább Zoli!
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
tocika12
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #740 Dátum: 10 okt 08, 18:15:28 » |
|
nagyon jó rész volt, és a vége is nagyon ott volt :D:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Badass level is over 9Raditz
|
|
« Válasz #741 Dátum: 10 okt 08, 18:29:12 » |
|
Ez fasza kis rész volt , remélem még lesz részünk mégtöbb Hb-ban.Csak igy tovább Zoli!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumi7
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #742 Dátum: 10 okt 08, 18:52:56 » |
|
Ahogy mi mondjuk: Grat. Nagyon jó volt, én azon estem le a székről amikor Suigetsu mellé esett. Csak így tovább.
|
|
|
Naplózva
|
pam-pam
|
|
|
Tithenannis
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #743 Dátum: 10 okt 08, 19:20:57 » |
|
Hát azt kell hogy mondjam, hogy tényleg nagyon szembetűnő a fejlődés, a háttereken teljesen kiakadtam. Hogy lehet valakinek ennyi türelme?? Mert az egy dolog, ha csak egy képet rajzolsz, de ez egy videó, a Zisten szerelmére, és mindegyiknek van háttereeeee!!! Khhmm, szóval... A hátterek azok.... azok túl jók. A poénok is sokkal jobbak voltak (bár nekem eddig is tetszett), és.... a hátterek, hát istenem... Nem, soha nem fogom túltenni magam rajtuk. xD
|
|
|
Naplózva
|
Pane! Jya terathi herara. Pane! Jya faryoma herye. Pane! Jya farero tseryone tore tsere hene...
|
|
|
hifil
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #744 Dátum: 10 okt 08, 19:34:32 » |
|
Most lehet én láttam rosszúl de engem a zombi emlékeztetett az 1ÁÉ Kakuzura,és még bele is illene a szerepbe de ha nem így van javíts ki nyugottan
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csabbakka
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #745 Dátum: 10 okt 08, 20:22:41 » |
|
sztem is nagyon ütős rész volt xD vége a legjobb xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
skysheep
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #746 Dátum: 10 okt 08, 20:26:33 » |
|
Hát sajnálom de nekem is csatlakoznom kella zokhoz a véleményekhez miszerint ez egy elég gyenge ( nem mondanám koppintásnak, mert azért probált(ak) a készitök más témát keresni) probálkozás , gondolom biztos nézt(étek) az akatsukis életét és gondolt(átok) miylen jo lenne nektek is valmi ilyet alkotni de sztem ez nem jött be nema z igaziiak a szövegek se a rajzolásrol ne is beszéljünk, nem akrok senkit megsérteni ez csak egy kritika.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Solaree
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Vérimádó gyilkológép ;D (+moe függő/tuladagoló)
|
|
« Válasz #747 Dátum: 10 okt 08, 20:28:41 » |
|
akkor légyszí elöbb tanulj meg írni mielőtt kritizálsz mellesleg amit mondtál az még gyengébb
|
|
|
Naplózva
|
http://wowandnews.blogspot.com/ a wowos blogom "Ha most nem ölöd meg őket, akkor egy napon ők fognak megölni téged!" Lucy, Elfen lied. "Erős kávé nem létezik, csak akarat gyenge ember" Ismeretlen "Nem, nem vagyok gyilkos. Csupán imádom a vér látványát" Solaree
|
|
|
DeiDara95
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #748 Dátum: 10 okt 08, 20:29:00 » |
|
Most lehet én vagyok a hülye, de ezen a részen egyet nem röhögtem... Konkurens sorozattal nem hasonlítom össze,de... Nah mind1 az eddigi részek jók voltak, a rajzolás tényleg sokat fejlődött, de poénokban nem túl gazdag részt néztem :S
|
|
|
Naplózva
|
A robbantás, MŰVÉSZET:D
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #749 Dátum: 10 okt 08, 21:39:42 » |
|
Nálam elérte azt a színvonalat, amit vártam. Viszont több poént, vagy jobb előadásmódot követelek! xD Például az olyan jeleneteket, mint "gyp-s vagy? igen" jól adód elő, így a legócskább poénokon is jót lehet röhögni, mert már annyira sz*r, hogy jó! (irónia és sértés nélkül, például lásd: horrorra akadva )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|