yoko logan
|
|
« Válasz #720 Dátum: 10 okt 04, 20:50:38 » |
|
Csütörtökön akarom kiadni. Amúgy teljesen változó a megjelenések közti időpont. PL msot 1 hét alatt megrajzolta a fél részt,, előrre 1 hónapig nem nyúltam hozzá. Szóval lehetetlen konkrét időt mondani
|
|
|
Naplózva
|
Eej, Kabuto...hova fajulsz már?
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Azért a remény hal meg utoljára, mert ő a gyilkos.
|
|
« Válasz #721 Dátum: 10 okt 05, 14:30:05 » |
|
Egyébként erre a kérdésre már te is és Dani is ezerszer válaszoltatok xĐ Írd ki aláírásba xĐ Csütörtök? :O Én addig nemtudok várni T_T
|
|
|
Naplózva
|
Ami két mondatnál hosszabb, az hazugság.
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #722 Dátum: 10 okt 05, 15:47:39 » |
|
oksa, akkor pénteken adom publikálásra. Am emléxetek amit írtam, hogy mi a megfelelő hossz amihez tartani akarom magam? Már kiestem belőle jelenleg :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #723 Dátum: 10 okt 05, 15:59:53 » |
|
Mondtam én Zolcsi, hogy az az 50 rész egy kicsit durva lenne.^^ Mennyire kerekítetted le?
Egyébként ha feljöttél fórumra, akkor msn-en miért nem vagy fennt?xD
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #724 Dátum: 10 okt 05, 17:01:11 » |
|
jah nem tom De am nem arra gondoltam, hogy hány rész lesz, hanem hogy a részek milyen hosszúak lesznek. És abból mentem ki De amúgy hogy kérdésedet megválaszoljam: jelenleg tényleg nem 50 van. ... csak 48 De ez úgy is idővel csökkenni fog szerk.: Végleges: PÉNTEKEN JELENIK MEG A 9. rész!!! 10 perces!! Nincs kedvem kivágni, hogy most 9 perc legyen, szal marad
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 05, 19:12:32 írta yoko logan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Azért a remény hal meg utoljára, mert ő a gyilkos.
|
|
« Válasz #725 Dátum: 10 okt 06, 16:05:40 » |
|
Ohh az még 2 nap :'( De várom várom várom várom várom várom nem is tudod mennyire de nagyon várom
|
|
|
Naplózva
|
Ami két mondatnál hosszabb, az hazugság.
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #726 Dátum: 10 okt 06, 16:28:40 » |
|
Hidd el, meg is éri várni. Végre olyan rész volt, amin szabályosan röhögtem. Sz'al, csak így tovább, Zoli!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #727 Dátum: 10 okt 08, 14:05:58 » |
|
Már feltöltöttem, el is küldtem Chakrának Pübe, csak nem tom (a szarakodós netem miatt, hogy) megkapta-e. :S Ha fent lesz főoldalon akkor valszeg igen ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tocika12
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #728 Dátum: 10 okt 08, 14:23:40 » |
|
ha meg nem lesz fent, akkor két eshetőség van: 1: a szar neted miatt nem kapta meg a PÜ-t. 2: ahogy megnézte a részt, úgy kezdett el nevetni, mint (elnézést a konkurens sorozat megemlítése miatt) Zetsu, amikor Kakuzu azt mondja, hogy bikicsunáj, és beájult erre a napra (bár remélem, hogy inkább az első történt, mint a második)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rakuin
Újonc
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #729 Dátum: 10 okt 08, 14:28:45 » |
|
új vagyok a fórumon nagyon bírom a hebis barmokat remélem hamarosan kint lessz már
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #730 Dátum: 10 okt 08, 15:32:29 » |
|
9. rész a honlapon! KATT!
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
cibinator
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #731 Dátum: 10 okt 08, 15:45:56 » |
|
hát ez a rész sokkal jobb volt mint a többi. Nagyon tetszett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MartinHyuga
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #732 Dátum: 10 okt 08, 15:49:55 » |
|
Vá zoli nnagyon sokat fejlődtél sokkal több árnyék van benne és a hattár is aprólékosabb és a pojénok áá xD Gratula ^^.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dny3p3r
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #733 Dátum: 10 okt 08, 15:59:09 » |
|
eddig nagyon tetszik BACK IN BLACK ac AC/DC miatt külön megdicserlek :D
|
|
|
Naplózva
|
Rock and roll ain't noise pollutioN
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #734 Dátum: 10 okt 08, 16:04:30 » |
|
Nagyon nagy rész lett tényleg:D GYP-s vagy? Igen. Izé. Nem!xDD De az egész nagyon jó volt talán az eddigi legjobb:D A rajzolás is tényleg sokkal szebb mint eddig. Csak az az egy érdekesség nekem is feltűnt amit blogodon említettél. Sasukéék feje már nagyon szépen meg van csinálva,csak szegény Juugo elég furcsa:D Viszont a háttér sokat fejlődött^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|