Zergi0
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #375 Dátum: 10 júl 28, 21:45:12 » |
|
Alig várom az új részt .Am samdav te igazi fan lettél, ebben a témában sok a hozzászólásod .
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 28, 21:45:54 írta Zergi0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #376 Dátum: 10 júl 28, 22:23:33 » |
|
Csak szeretek hozzászólni meg sztem ezeket a műveket
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #377 Dátum: 10 júl 29, 11:43:16 » |
|
Matten: Hol a 3. rész??? mostmár azért is megkérdezem, akármennyire is nem illik. ( mi az, hogy nyaralás közben nem az új részen dolgoztál? hát hogy képzeled?! Nem kell ám válaszolni, egyszer csak kész lesz.)
Nehogymár másvalaki sorozatának a topicjában kelljen erre válaszolnom Van rá PM, vagy a Másik topic!
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #378 Dátum: 10 júl 30, 20:25:26 » |
|
off, tom, de ...páran kértétek szal (hogy ne kelljen egyesével beírnom) Itt az " Újradolgozott Mit forgassunk" ! http://www.youtube.com/watch?v=XpJvR1pQlGo(aki teheti ne nézze meg! )
|
|
|
Naplózva
|
Eej, Kabuto...hova fajulsz már?
|
|
|
Zergi0
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #379 Dátum: 10 júl 30, 20:29:34 » |
|
Am régebben írtad hogy beküldtetek egy videót az axn filmfesztiválra, akk az nem került be a döntöbe ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #380 Dátum: 10 júl 30, 21:06:05 » |
|
Még nem jött válasz, de még nem is kellett neki jönnie. Még javában tart a válogatás ja és gondolkodtam... ez nem is off mert a Hebi-s Barmok egyik mellékszereplője a mellékszereplője a mit forgassunknak is, szall: Tessék itt van megint: http://www.youtube.com/watch?v=XpJvR1pQlGoJa és am elkészültem az új résszel, de hogy a kezdetektől kezdve a legvégéig se legyen semmi jó, ->Nem tudom feltölteni youtube-ra, emiatt megy Megaupload ra! De már csak délután, mert már leragadnak a szemeim Szal aki várja, annak türelem
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 31, 00:52:20 írta yoko logan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #381 Dátum: 10 júl 31, 16:55:54 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Sway
Gennin
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #382 Dátum: 10 júl 31, 17:18:18 » |
|
Feldobtad a napom Zoli!
|
|
|
Naplózva
|
# Always be yourself. Unless you can be Batman, always be Batman.
## Schrödinger\'s cat WANTED: Dead or Alive!
|
|
|
manorott
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #383 Dátum: 10 júl 31, 17:21:42 » |
|
Na ez egész jó lett! Bár ez most inkább szórakoztató volt mint vicces de azért tetszett. Főleg a vége
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ĐeidaräBabe
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #384 Dátum: 10 júl 31, 17:34:53 » |
|
Szerintem jól meg van rajzolva az egész^^ Maga a sztorik is jók, már nagyon várom a 8 rész folytatását is és sok sikert kívánok a folytatásokhoz Zoli! Mindenesetre nálam az a baj ha elkezdek egy rajzfilm szerűséget rajzolni kképtelen vagyok egyszerűsíteni... Mert nem megy^^ Ezért inkább Manga írásba kezdtem mint hogy Ilyen remekműt alkossak amit tudom, úgy se bírnék
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ali-G
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
MenőőMen
|
|
« Válasz #385 Dátum: 10 júl 31, 18:30:35 » |
|
Nem volt rossz, de az tényleg igaz, hogy ez inkább csak szórakoztató volt.
Am. Grat
Megprobálkozom egy saját sorozattal én is. Csak probából
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ĐeidaräBabe
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #386 Dátum: 10 júl 31, 18:37:39 » |
|
Nem volt rossz, de az tényleg igaz, hogy ez inkább csak szórakoztató volt.
Am. Grat
Megprobálkozom egy saját sorozattal én is. Csak probából
Sok sikert^^ remélem jól fog sikerülni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ali-G
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
MenőőMen
|
|
« Válasz #387 Dátum: 10 júl 31, 18:42:21 » |
|
Az elözőt nem fejeztem be. Csak megprobálkozom, mert írtam Daninak, hogy lehetne kicsit gyorsabb is. Megnézem hogy nekem hogy menne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #388 Dátum: 10 júl 31, 18:52:17 » |
|
Ezt már sokan írták, hogy megpróbálkoznak egy sorozattal...mi laza lenne már ha hirtelen 3 új sorozat jelenne meg. Mennyit lehetne nevetni és legalább gyakrabban jönnének új részek akármiből. Mármint ha épp az egyik késik akkor a másikból jelenik meg 1. Na értitek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ali-G
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
MenőőMen
|
|
« Válasz #389 Dátum: 10 júl 31, 19:13:37 » |
|
Jó lenne, ja. De sztem az enyém nem lenne olyan jó mint a tietek. Én megmondom a tutkot az 1AE a legjobb, a H-sB-ból hiányzik egy kis fantázia, de sztem ez még így is átlagon felüli. Csak így tovább. Am. ajánlom neked, hogy nézegesd az 1AE-t hátha ihletet kapsz EDIT: én is azt fogom megnézem elölről az egészet.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 31, 19:17:16 írta Ali-G »
|
Naplózva
|
|
|
|
|