yoko logan
|
|
« Válasz #360 Dátum: 10 júl 26, 18:03:48 » |
|
Hát a öhöm ki van komolyan!!! Már összeillesztettem a képeket, előreláthatólag 9 és fél perces lesz, de most meg a hanggal nem haladok. Na de csak kész lesz már nem sokára.
|
|
|
Naplózva
|
Eej, Kabuto...hova fajulsz már?
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #361 Dátum: 10 júl 26, 20:56:36 » |
|
Oksa csak nyugodtan csináld, azért várjuk-várjuk
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Fumiko
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #362 Dátum: 10 júl 27, 17:51:26 » |
|
Végre én is eljutottam odáig,hogy hozzászóljak a dolgokhoz^^ Előre szólok,hogy szeretek jó hosszú kritikákat írni, és nem feltétlenül a pozitív gondolataimat osztom meg másokkal,viszont normális stílusban nyilvánítok véleményt. Légyszi,ne kövezzetek meg érte^^ Először kezdem a pozitív dolgokkal: szerintem nagy ötlet volt belerakni Orochimarut,kifejezetten tetszik,amikor Sasukével veszekednek xD Karin hangját kivéve a szinkronokat jól eltaláltad,passzolnak a karakterekhez : DD Szerintem a poénokon és a rajzoláson kéne dolgoznod még egy kicsit. Az 1. és a 7. részt összehasonlítva szépen látszik,hogy változott a rajz és biztos fejlődik még^^ Szerintem megpróbálhatnád kicsit részletesebben kidolgozni a rajzokat,persze csak ha van rá időd és türelmed (gondolom elég nagy munka megcsinálni egy részt,és örülsz ha elkészülsz vele). Negatívumnak számít nálam az éneklés is,amit szerintem nem kéne erőltetni. Ezzel kapcsolatban egy jótanács: egy poén nem biztos hogy másodszorra is megnevetteti a nézőt. Pl.: a Boci-boci tarka még elment,de a következő részekben már túlzás volt az éneklés. Engem elsőre nem nyert meg annyira a paródia,nem rossz,de még van hova fejlődnie. Nem kell leszólni,nekem ez a véleményem,úgy gondolom,hogy normálisan adtam elő. Sok sikert a további munkához!^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 27, 17:53:49 írta Fumiko »
|
Naplózva
|
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #363 Dátum: 10 júl 27, 20:13:40 » |
|
kösz eggyetlen egy gondom volt a komiddal... Hogy a jókkal kezdted előszőr Légyszi legközelebb a rosszakkal kezd, mert jó amikor a jókkal végződik Köszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zergi0
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #364 Dátum: 10 júl 27, 20:19:57 » |
|
Am akk joltom hogy te a képekből csinálod a sorozatot ?(mert akk nagyon sokat kell rajzolni)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #365 Dátum: 10 júl 27, 20:28:16 » |
|
hm? őőő...azthittem hogy ez nagyon alap...de akkor elmondom. Igen Megrajzolom a képeket majd egymás után rakom őket...Mert am hogy lehetne máshogy?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fumiko
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #366 Dátum: 10 júl 27, 22:18:29 » |
|
Okok,legközelebb úgylesz találtam egy videót a youtube-on,gondoltam megosztom veletek,mert mégis kapcsolódik a témához,valamilyen szinten^^ http://www.youtube.com/watch?v=Dv7LNIP0luY - Mit forgassunk? Szerintem tök jó,hogy csináltál/csináltatok egy ilyen videót,jól elszórakoztam rajta 'szerintetek hogy jutunk be a TV-be ilyenekkel,mint sakk,gombfoci,ping pong,csocsó?' és 'De egy izgalmas film lenne,másfél órág csak téged bámulni' XDD Ezeken jókat röhögtem jó lett^^ Ez előzte meg a Hebi-s barmok megszületését? Hiszen a végén az az elhatározás születik,hogy jobb lenne valamit rajzolni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #367 Dátum: 10 júl 27, 22:38:28 » |
|
ÁÁÁJ, reméltem ez a vidi nem kerül nyilvánosságra Am ezt vettük újra, a Mit forgassunk feldolgozás cím alatt, amit küldtünk az AXN-es versenyre. Am lehet érthetetlennek tűnik de mivel a szabályok teljesen körbe írták így emiatt tűnhet befejezetlennek. de majd felrakom youtubera a normális verziót, mármint az újradolgozott verziót ÁÁ inkább ne nézzétek meg! Elég ramatyul nézek ki rajta!Xd
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #368 Dátum: 10 júl 27, 23:17:08 » |
|
Vége tetszett a legjobban amikor le voltatok rajzolva nagyon naaaagy!!!
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Fumiko
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #369 Dátum: 10 júl 28, 00:42:31 » |
|
Én bírom ezt a videót XDD szerintem tiszta kreatív...és amúgy meg nincs rajta hülye fejed^^ kíváncsi lennék az átdolgozott változatára is : DD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ninbikun
Gennin
Nem elérhető
Yu gi oh abridged fan
|
|
« Válasz #370 Dátum: 10 júl 28, 08:21:51 » |
|
Off:Háhá, már késő, amint megjelent a sorozat, felkutattalak jutubon és megnéztem a videóidat. Én is nagyot szakadtam rajta, nincs mit szégyellned még ha nem is ez a befejezett, vagy végleges verzió, de le ne merd szedni! Matten: Hol a 3. rész??? mostmár azért is megkérdezem, akármennyire is nem illik. ( mi az, hogy nyaralás közben nem az új részen dolgoztál? hát hogy képzeled?! Nem kell ám válaszolni, egyszer csak kész lesz.) On.: Hol a 8. rész? (akármennyire is nem illik) Nem kell válaszolnod, olvastam, hogy haladsz vele, csak kikívánkozott. A spoiler meg részmegjelenés vitáról sajnos lemaradtam, de így utólag azért annyit hozzáfűznék, hogy a shippuudenben sem lenne olyan nagy spoiler a címek megjelenése pár héttel előre, ha nem ilyen címeket adnának a részeknek: pl: 1 Itachi és Sasuke találkozása 2 Harc Itachi és Sasuke között 3 Sasuke majdnem meghal, de mikor már feladná, Itachi holtan esik össze Szóval ennyi. Jó munkát a sorozattal és ne hajtsd túl magad. Nekem biztosan tetszeni fog és akkor majd írok valami kedveset.
|
|
|
Naplózva
|
- Csak most tudta meg, hogy a Yu gi oh csak a 49. részig van szinkronizálva. - Meddig?! O.O
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #371 Dátum: 10 júl 28, 11:44:31 » |
|
ájjjájájájájájájj! EEZért áll itt ez a világ (ja és csak annyi Ninbikun, hogy a 2. címötleted helyett tuti az lesz hogy Sasuke VS ItachiXD)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zergi0
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #372 Dátum: 10 júl 28, 17:37:56 » |
|
Am gondoltam hogy a videót egymás után rakott képekből készíted de akk ez több munkával jár mint gondoltam .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Maya110
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
A farkas dala a holdról szól
|
|
« Válasz #373 Dátum: 10 júl 28, 19:08:20 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #374 Dátum: 10 júl 28, 19:09:31 » |
|
Amúgy Ninbi ez a 3. cím hát behaltam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|