TheSky
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
T h e S k y
|
|
« Válasz #345 Dátum: 10 júl 22, 19:52:04 » |
|
Még tetsze ne is, ha lenne benne sasuke ugye? xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #346 Dátum: 10 júl 22, 20:01:25 » |
|
Mind a kettőben van. Pl. Egy Akatsukis életében ott van egy két részben, pár perces szerepek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sorrow
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #347 Dátum: 10 júl 22, 20:09:04 » |
|
Pontosan... sajnáltam is, hogy nincs benne elégszer az akatsukisban...persze ott is egyre többször látni... na de aztán jöttek a Hebisek és a megváltás Szóval igazad volt Ths Sky
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont, pontosan 517), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #348 Dátum: 10 júl 22, 20:14:47 » |
|
Na van pár hírem, a további részek megjelenésével kapcsolatban! (semmi spoiler->no tartalom, stb )Felvettek fősulira, ami azt jelenti, hogy laptop-om lesz. Az én drága anyum közölte velem, hogy majd jövőhéten csütörtökön elménk keresni 1 megfelelőt... Hol ott én azt gondoltam, HOGY HOLNAPRA VÉGRE MEGKAPOM BASSZAMEG!!! Szal... ideiglenesen átköltözök anyum gépére (amíg persze haza nem jön ). Már letöltöttem sikeresen a progit, fel is telepítettem. De persze semmi se lehet tökéletes-> Anyám gépén (ezzel a progival együtt) Már gyakorlatilag alig van hely, szóval pendrive-ra dolgozok. Ami szintén nem jó, mert anyum azt kihúzza állandóan (lásd: mai munkám is = kuka ) szóval nem tudom mi lesz, de igyekszek. Holnap remélem már sokat előre tudok haladni. Ami mondjuk nagyban függ a mai estétől is...gondolom értitek Szal ennyi.
|
|
|
Naplózva
|
Eej, Kabuto...hova fajulsz már?
|
|
|
Sorrow
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #349 Dátum: 10 júl 22, 20:31:02 » |
|
Gratulálok, hogy felvettek..( Am hova mentél?)... És senki nem akar siettetni az ég világon dolgozz csak szépen nyugodtan...legyen teljes a harmónia azért remélem, hogy sikerül leküzdeni ezeket az apró problémákat.
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont, pontosan 517), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #350 Dátum: 10 júl 22, 20:40:59 » |
|
hogy egy kis SP-t idézzek (South Park): "Ne baz+oljál, baz+!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sorrow
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #351 Dátum: 10 júl 22, 20:48:39 » |
|
Nem azért de ez most, hogy jött ide? Tényleg nem akarok kötekedni.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #352 Dátum: 10 júl 22, 21:02:55 » |
|
HOGY HOLNAPRA VÉGRE MEGKAPOM BASSZAMEG!!!
Így jött ide. S különbenis, te csak ne agresszivoskodjá az Hidan területe.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-Kai-
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #353 Dátum: 10 júl 22, 21:10:32 » |
|
am most már leírom , hogy : nekem tetszik a sorozat (sőt xD) de sztem a ne rajzolj ,,szemhéjat,, mert az lerontja az arcokat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hellus-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #354 Dátum: 10 júl 22, 22:20:09 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 23, 08:04:44 írta Slane »
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #355 Dátum: 10 júl 24, 19:03:17 » |
|
Már Karinthy óta a paródia jelentése a jellemző vonások és elemek komikus eszközökkel való eltúlzása. Ezt mindkét sorozatban jól csinálják a készítők, Talán Kisaménak és Suigetsunak kellett kitalálni egy személyiséget mert az ő vonásaik nem annyira különlegesek, mint pl. az Isteni Pein vagy Káromkodó Hidan vagy a Sasuke Fan Karin.
Itt a pont. Zoli: Mostanában kezdesz egyre rosszabb képet kialakítani magadról. Védekezel, láthatóan kezdesz az egésztől idegroncs lenni mint Omnistrife 1AÉ-s verziója. Nyugi. Gondold azt hogy a Sorozatot Magadnak csinálod, nem másnak. Szóval ne parázz attól mit gondolnak mások. Hallgasd meg a Kritikát, lehetőleg fogadd meg a tanácsokat, de ne CSAK az Ő kedvükre tegyél. A fontos hogy Te szeresd amit csinálsz. Ne szabadkozz, hanem, vagy fogadd meg a tanácsot, vagy a kedved szerint csináld. Lehet hogy ellentmondásosnak hangzik, de nem az. Apropó: Az hogy nagyon sokan Garfieldot bírják, az azért van mert Alapból bírják őt, nem a sorozatban. Dant-C: Ezúttal kissé túlreagáltad. A Megjelenési dátum nem Spoiler, szerintem Zoli, nyugodtan kirakhatod, viszont a Rész címét már kevésbé ajánlom. Abból ki lehet a tartalmat találni. Képzeld el, ha a Dani kiírta volna egy hónappal előbb, hogy 'Másnapos(abb)ak'. Én egy fokkal kevésbé élveztem volna. Pl: A Naruto Shippudenben már lehetett Másfélhónapja tudni a Mangát nem Olvasó közönségnek, hogy Naruto találkozik Minatoval. Ez pillanat-gyilkosság. Megjelenési dátumot is akkor írj ki, ha Fix Bocs hogy újra felhoztam, de nyaraltam, így nem tudtam hozzászólni, pedig érdekelt vagyok a témában
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #356 Dátum: 10 júl 24, 19:28:08 » |
|
Dant-C: Ezúttal kissé túlreagáltad. A Megjelenési dátum nem Spoiler, szerintem Zoli, nyugodtan kirakhatod, viszont a Rész címét már kevésbé ajánlom. ..
És ki a rák mondta, hogy az? A címekre gondoltam spoiler alatt, nem a megjelenésre..-.-" Viszont a hsz-ed többi részében teljes mértékben egyetértek. Kivételesen most tényleg hallgass egy rajongóra, Zoli.xD A megjelenési dátumot pedig mindössze azért tartom rossz ötletnek, mert ha például kitűzöl egy időpontot egy aktuális epizód debütálásának, és közbejön valami (akárcsak most a géped tetszhalála), máris csúszik minden. És gondolom nem vársz olyan visszajelzésekre, hogy: "Hol van már az új rész??? Azt mondtad, hogy ma jelenik meeegöö!"
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
tocika12
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #357 Dátum: 10 júl 24, 19:35:50 » |
|
Amúgy az én véleményem az, hogy megjelenési dátumot ne mondjon, jöjjön az meglepetésszerűen. Emlékezzünk Dani EAÉ-A FILM-jére: megmondta, hogy szerdán (hasamra ütöttem) fog megjelenni, de mégse akkor jelent meg, hanem 2 nappal később vagy 3 nap, vagy nem is tudom már mennyi idő telt el (egy örökkévalóságnak tűnt ), aztán a felháborodott rajongók összevissza írkáltak fórumra, chatszoba lett, stb, és a moderátorok meg takaríthatták a szemetet a topicból. Szerintem a megjelenés legyen meglepi, és ne írj semmi ráutalót se róla. Edit: itt az emlegetett személy
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 24, 19:36:27 írta tocika12 »
|
Naplózva
|
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #358 Dátum: 10 júl 24, 21:31:33 » |
|
... 1. Már RÉÉG lezártuk a megjelenési témát + azt hogy " csakadátumjelenikmeg" Matten hozta fel, nem én írtam, hogy ilyenre gondolnék szal ezzel kapcsolatbe ne írjatok köszke 2. Én IMÁDOM csinálni a sorozatot! 3. Ki az idegroncs ember?? Csak a gépen ment tropára és nem haladok, am minden OK! 4. Nem parázok attól, h más mit gondol, és igen is meghallgatom a többiek véleményét-> DE nem a kérésükre csinálom a sorozatot! Mármint nem úgy ahogy ők akarják!!! Ha netán erre gondoltatok volna!! (összezavartok ) 5. Ne hozzuk fel megint a lezárt témákat! Köszke Ui.: Matten hol voltál nyaralni?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 24, 21:45:35 írta yoko logan »
|
Naplózva
|
Eej, Kabuto...hova fajulsz már?
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #359 Dátum: 10 júl 24, 22:02:46 » |
|
Először is grat, hogy felvettek a fősuliba Zoli és csak annyit mondok hajrá egyre jobban kedvelem ezt a sorozatot is.
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
|